Şimdi Ara

2 SANİYEDE 100 TOPLANIN HEPSİ BİRBİRİNDEN KOMİK (YENİLER EKLENİYOR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
18.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EneRGy.


    adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış
    >>>Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede
    >>>0'dan
    >>>100'e çıkıyor." Diğer kisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye
    >>>sormuşlar.
    >>>"Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş.
    >>>İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede
    >>>0'dan
    >>>100'e çıkan bişey almıştım."
    >>>Hemen anlamışlar tabi ki: "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?"
    >>>Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de
    >>>ona çok
    >>>yakıştı." demiş.
    >>>Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: "Peki sen ne aldın karına?"
    >>>Adam demiş ki: "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan
    >>>100'e
    >>>çıkıyor." Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!" demişer, "Öyle bir
    >>>araba olmaz
    >>>ki!" Adam cevap vermiş:"Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu
    >>>aldım demiş
    >>>ne aldığını görmek için tıklayın...
    >>>

    http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg




    Sn. EneRGy., diger yazilarinizi da okuyacagim.
    Tesekkür ederim.
    Gece gece, hay Allah...




  • Akıl hastanesinde bir gün, bir deli hasta bakıcıyı yanına çağırır. "Bana çabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta; hasta bakıcıyı tokatlar. Bakıcı, "ne oluyor?" der. Hasta cevap verir: - "Şişeleri getirdim abi."
  • en süper deli fıkraları(fırından yeni çıktı sıcak sıcak)

    Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, öteki araya girmiş: - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!"
    ________________________________________________________________________________________
    Bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. İkinci pilot da deliymiş.. Durgun ve normal hava şartlarında yolculuk yaparlarken birden bire uçağın sağa ve sola yattığını hisseden birinci pilot şaşkınlıkla ikinci pilota sorunun ne olduğunu sormuş; o da, "sanırım bu dengesizlik içeriden delilerden geliyor" diye cevap vermiş. Birinci pilot, ikinci pilota emir vermiş: "o zaman git ve rahat durmalarını söyle!". Bunun üzerine delilerin yanına giden ikinci pilot onları susturmayı başarmış. Birinci pilot ikinci pilota "nasıl susturdun" diye sorduğunda; "ben öğretmen oldum, onlar öğrenci oldular.. uçağın imdat zilini çaldım şu an tenefüsteler.." diye cevap vermiş.
    _________________________________________________________________________________________
    Akıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim, bir delinin oturmuş, birşeyler yazdığını gördü: - "Kolay gelsin ne yazıyorsun?" - "Mektup yazıyorum efendim." - "Yaaa..Kime yazıyorsun?" - "Kendime.." - "Peki ne yazılı mektupta?" - "İlahi doktor bey, deli misiniz siz.. Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim?"
    __________________________________________________________________________________________
    İki deli bir gün deliler hastanesinden kaçmışlar. Kimse bu delileri bulamamış. Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmiş. Doktorlar hayretle "niye geldiniz?" demişler.. Deliler: - "Yarın kaçacağız da, onun provasını yaptık."
    _________________________________________________________________________________________
    Deliler hastanesinde bir deli arkadaşına peygamber olduğunu söyler, arkadaşı da ona inanmaz. - "Oğlum" der, "kafayı yedik de bu kadar da değil." Daha sonra bir diğer arkadaşının yanına gider ve der ki: - "Hasan peygamber olduğunu iddia ediyor". Bunun üzerine diğer arkadaşı: - "Yalan, çünkü ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum."(Yarabb'im sen ben affet.bu fıkrayı ben yazmadım.Haşa!Tövbe Tövbe!)

    __________________________________________________________________________________________
    Akıl hastanesine yeni atanan doktor, koridorlarda dolaşırken bir de bakmış, otuz kırk kadar hasta sıraya girmişler, bir kapıdaki delikten içeri bakıyorlar.. Sırası geçen de tekrar sıraya giriyormuş. Bunun ne olduğunu merak eden doktor delikten bakmaya çalışınca, deliler buna engel olup: - "Sıraya geç hemşerim, bak biz sabahtan beri sıramızı bekliyoruz", diye adamı terslemişler. Çaresiz sıraya geçen doktor, onbeş yirmi dakika bekledikten sonra sıra kendisine gelince, delikten içeri bakmış fakat bir şey görememiş. Bu arada arkada sırasını bekleyenler: - "Hadi kardeşim, işimiz gücümüz var seni mi bekleyeceğiz", diyerek doktoru kenara iteklemişler. Baktığından bir şey anlamayan doktor tekrar sıraya geçmiş, sıra kendisine gelince yine bir şey görememiş, arkasındakiler itekleyip kenara atmışlar. Bunun üzerine genç doktor hastalara: - "Arkadaşlar iki defa baktığım halde hiçbir şey göremedim, neden acaba?" diye sorunca, hastalardan biri: - "Doktorcuğum, sen iki defa bakıp bir şey görememişsin, biz senelerden beri baktığımız halde bir şey göremiyoruz", diye cevap vermiş.
    __________________________________________________________________________________________
    Adamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerde bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonunda akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam bir gün başhekimin odasına gitmiş "ben artık akıllandım, beni çıkarın" demiş. Başhekim: - "Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın?" - "Evleneceğim." - "Evlenince ne yapacaksın?" - "Gelini alıp gerdek odasına getireceğim." - "Sonra?" - "Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım..." Doktor heyecanlanmış: - "Sonra, sonra?" - "Sonra sütyenini çıkaracağım.." - "Eee sonra?" - "Sonra külotunu çıkaracağım.." Doktor iyice heyecanlanmış artık: - "Anlat ,anlat sonra?" - "Külotunun lastiğini çıkarıp sapan yapacağım..."
    __________________________________________________________________________________________
    Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar. Bekçi, onların ayak seslerini işitmişti. Sordu: - "Kim o?" İçlerinden biri kedi gibi miyavladı. Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki, delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı. Bekçi geri dönüp yine seslendi: - "Kim var orada?" İkinci deli cevap verdi: - "Bir kedi daha."
    __________________________________________________________________________________________
    Adamın biri arabasıyla akıl hastanesinin önünden geçerken arabanın lastiği patlar ve fırlar gider. Adam aracını zorla kontrol eder ve şans eseri zararsızca yolun kenarına çeker. Bagajından stepne lastiği çıkarır fakat onu takmak icin hiç bijonu yoktur. Adamcağız başlar kara kara düşünmeye. Bu sırada akıl hastanesinin parmaklıklarına bir deli tırmanır ve adama seslenir: - "Hişt n'apıyorsun orada?" Adam: - "Ya sorma lastik patladı, yenisini takacağım ama hiç bijonum yok" Deli güler: - "O da dert mi, öbür tekerleklerden al birer bijon, böylece her tekerde 3 bijonun olur istediğin yere güvenle gidersin.." Adam bu akla hayret eder ve deliye sorar: - "Ya sen bunu nasıl düşünebildin be kardeşim, ne biçim delisin sen?" Deli yeniden güler: - "Deliyiz kardeşim de, aptal değiliz.."
    _______________________________________________________________________________________

    nasıl?beğendiniz mi?daha başka konulardan bulup,sizinle paylaşçam,deli sözü!




  • daha yok muu
  • muhahah süperdi bro koptum walla hele bok muhabbetine
  • süpersiniz devamını bekliyorum
  • daha yok mu yahu energy hadi bekliyorum 2 haftadır hepsini kaydediyorum okudukça gülüyorum devam hadi
  • 1.5 saattir okuyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EneRGy.

    Kız arkadaşı olmayanların cevapları

    -kız arkada$ın yok mu?
    -yok
    -nasıl yani senin gibi birinin...
    -bana asılıyor musun?
    -yok canım nerden çıkardın
    -erkek arkadasın var mı?
    -yok

    -

    Abi aynısını sene başında bi kızla yaşamıştım.Kız msnde soruyor sevgilin var mı diye , yok diyiyorum.Sonra ben soruyorum sevgilin var mı diye , kız yok diyiyor zaten sonraki yazışmalarımız malum yazışmalar.Evde müzik dinliyorum kız napıyon diyor , ben komşular gelcek şimdi diyiyorum.Kız komşunun kızı varmı diyiyor.Bende zil çaldı diyiyorum.Sonra geldim , komşu kızı gelmiş diyiyorum.-aslında gelen yok-Bozuluyor bu kız , sen ona içki felan ikram et diyor.Sonraki konuşmlar malum konuşmalar.
  • Kadının Günlüğüne yazdıkları:

    Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.
    Tanrım, onu ne kadar seviyorum.
    Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.
    Bugün Cumartesi, bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız...
    Eve geldi sonunda.
    Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba ? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın ? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'Neyin var?'
    diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu... 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum ? Elini tuttum. Elimi okşadı, ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan.
    Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
    Bitti...Bittti. ..Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
    onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

    Kocanın Günlüğüne yazdıkları :

    Öff be, FENERBAHÇE şampiyon olamadı. Ama, kuru fasulye güzeldi.




  • İki deli yolda gidiyormuş.Birden deliler susamış. 1.Deli demiş ki:
    ''Ben gidiyorum su içmeye''2.Deli de
    ''Hazır gitmişken benim yerimede iç''1.deli ''Tamam''deyip gitmiş.On dakika sonra 1.deli güle güle gelmiş.2.Deli sormuş:
    ''Niye gülüyorsun?''
    ''Kendi yerime temiz su içtim,Senin yerine ise kirli su içtim'
  • Eline sağlık hocam.Devamını bekliyorum.
  • BİR ÇİFTİN GÜNLÜĞÜ

    Kadının Günlüğü

    Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.

    Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.

    Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş.

    Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?

    Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi.

    O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum.

    Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam?

    Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.

    Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.


    Erkeğin Günlüğü

    Öff be, Beşiktaş YİNE yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi...




  • Hepsi birbirinden güzeldi ellerine,klavyene ve emeğine saygı

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.