Şimdi Ara

2.Salzburg maçının kilit oyuncusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe adına defansif anlamda Alves , ofansif anlamda da Baroni olacağını düşünüyorum. Baroni'nin ilk maçtaki görüntüsüne bakarsak son 30 dakikadaki en etkili oyuncuydu bana göre Sow ile birlikte. İnşallah 2.maç sahada ruh gibi dolaşmaz

• .
  • + Emre Oynamamalı.
    Ersun Yanal iyi düşünmüste, adam ağır vasattı. Salih bile ondan fazla iş yapardı orda.
    Böylesine önemli maçta Kadlec'in uyum süreci sürerken, Hasan Ali'nin oynamasını temenni ederim.

En doğru kadro bu şu an için;

2.Yarı, Salih, Alper ve Caner gibi adamlar girebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan tutar sow atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

+ Emre Oynamamalı.
    Ersun Yanal iyi düşünmüste, adam ağır vasattı. Salih bile ondan fazla iş yapardı orda.
    Böylesine önemli maçta Kadlec'in uyum süreci sürerken, Hasan Ali'nin oynamasını temenni ederim.

Emre zaten kadroda yok sakatlığı varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

+ Emre Oynamamalı.

Emre zaten kadroda yok sakatlığı varmış.

Bilmiyodum. Şuan için Emrenin olmaması iyi zaten.
    Peki stoch kadrodamı ? Biliyormusun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorum tv de duydum emrenin sakatlığı varmış riske edilmeyecekmiş dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok doğru Formda istekli hırslı bir Baroni bu takıma vites attırır
  • Bence Meireles.Gününde olması yeter
  • Evet Emre'nin sakatlığı olduğu söyleniyordu kaynak dha galiba. Bu arada Meireles'ten tatmin olmayan tek ben miyim geldiği günden beri ?
  • quote:

+ Emre Oynamamalı.

Mantıklı düşünen birilerini görmek sevindirici. 3,5 milyon euroluk tek bir genç futbolcuyla adamlar 5-6 kişilik defans hattımızı dağıtıp, yoktan gol attırdı.

Bizde Emre oynasın,yok Baroni formda o oynasın. Oynamasını öğrettiler bize yalansa söyleyin.

Alper oynarsa,Alper'in ya da Bruno'nun olacağını düşünüyorum.

• Sizce Stoch'un ilk maçın kadrosuna alınmaması ne anlama geliyor ? Hazırlık maçlarında gayet de iyi bir performans sergileyen Stoch bu maçta da kadroya alınmazsa kesin gönderileceğini düşünüyorum. Gider de gittiği takımda ortalığı dağıtırsa çok üzülürüm gerçekten . Aslında şuanki performansları gözönüne alındığında H.Ali'nin Kadlec'ten daha yararlı olacağını düşünüyorum. Salih ilk 11 bile başlasa çok iyi bir performans gösterebilir bence, çünkü Salzburg'tan iyi takımlara karşı çok iyi ve yaşından beklenmeyecek derecede soğukkanlı maçlar çıkartmıştı. Ersun Yanal ne düşünür tabii ki bilinmez. Ha bu arada eğer Caner oynarsa kesin sarı kart görür bence

• Bence oynarsa Webo gol atar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.