Şimdi Ara

2. Öğretimlere sabahın 10'unda vize koyanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amaç ne anlamıyorum 2 saatlik uykuyla sınava giricem. Yarında mat2 vizem var yine uyuyamayacağım. Nolurdu 2'ye falan koysalar.

• kalk git oraya sonra gel gene uyu hocam.
  • Yarın mat2 vizem olmasa yapıcam da çalışmam lazım hocam eksik konularım var. Ertesi günde 2 vizem var nalet gitsin.
  • Ben i.ö okuyorum bugünkü sınava 18:00'da
  • bize aynı gün içinde birini 9a diğerini 19a koymuşlardı geçen hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Ben i.ö okuyorum bugünkü sınava 18:00'da

Hak mı bu bana.
  • 2.öğretim arkadaşım var. sabah 10 da dersleri falan var.2.öğretim de hiç öyle akşam derse giderim diye bir olay yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim dersler 1 sene akşam 1 sene saat 11 de başlıyo. Sınavlarda dersine göre, sabah ya da akşam oluyo. Ki sabah olması çok daha iyi bir şey zaten. Akşam sınav olması kadar gereksiz ve gıcık bir şey daha yok.
  • smdi uyandm 11 de snav var
  • Erken yat. Adamlar sana 2 saatlik uykuyla sınava gel demiyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Erken yat. Adamlar sana 2 saatlik uykuyla sınava gel demiyorlar zaten.

Akşam 11 e doğru biten derslerim oluyor. Eve gel yemek ye biraz otur, nette takıl 4'ü buluyor. Haliyle sabah 8 de kalkmak hayli zor oluyor.
  • Sınav haftalarında ders olmuyor zaten. Bende 2. öğretimim. sabaha karşı 2 saat uyuyorum 9da sınav baslıyor 11 de evdeyim. Yatıp uyuyorum sonra. Öğlen ya da akşam sınav olması daha kötü. Süre uzadıkça insan bunalıyor sabah olup kurtul en iyisi. Sonra koca gün sana kalıyor ne yaparsan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Sınav haftalarında ders olmuyor zaten. Bende 2. öğretimim. sabaha karşı 2 saat uyuyorum 9da sınav baslıyor 11 de evdeyim. Yatıp uyuyorum sonra. Öğlen ya da akşam sınav olması daha kötü. Süre uzadıkça insan bunalıyor sabah olup kurtul en iyisi. Sonra koca gün sana kalıyor ne yaparsan yap

Vize haftasının başında yapınca hiç iyi olmuyor ama hacım. Bütün haftam altüst oldu. Yarın çok önemli başka vizem var çarşamba 2 tane daha var.En iyisi enerji içeceği falan içeyim .

• sabahın 10 u bişey mi ? selçuk üni inşaat müh. okuyorum ben de ikinci öğretimim. sabahın 8 inde kimya finaline girdiği mi bilirim

beterin beteri var yeğen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Sınav haftalarında ders olmuyor zaten. Bende 2. öğretimim. sabaha karşı 2 saat uyuyorum 9da sınav baslıyor 11 de evdeyim. Yatıp uyuyorum sonra. Öğlen ya da akşam sınav olması daha kötü. Süre uzadıkça insan bunalıyor sabah olup kurtul en iyisi. Sonra koca gün sana kalıyor ne yaparsan yap

Vize haftasının başında yapınca hiç iyi olmuyor ama hacım. Bütün haftam altüst oldu. Yarın çok önemli başka vizem var çarşamba 2 tane daha var.En iyisi enerji içeceği falan içeyim .

Mecbur katlancaz bende yeni geldim sınavdan uyucam şimdi

• quote:

quote:

Benimde var mat2 vizem aynı üniversitedeyiz galiba ama benim sınavım 1 de

• KTÜ kolla g.tü diye boşa demiyolar sanırım.Deüde okurkende aynı şey vardıİÖ arkadaşlar haklı olarak yakınıyolardı.Adam zaten akşam okumak için fazla para ödüyor.saçma. sıkma canını.Mantıksız bi olay zaman geçtikçe alışırsın yolun başındasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

KTÜ kolla g.tü diye boşa demiyolar sanırım.Deüde okurkende aynı şey vardıİÖ arkadaşlar haklı olarak yakınıyolardı.Adam zaten akşam okumak için fazla para ödüyor.saçma. sıkma canını.Mantıksız bi olay zaman geçtikçe alışırsın yolun başındasın.

Mecbur yapıcak birşey yok. Bi söz duymuştum lisedeyken uykusuz kalmadan üniversite bitmez diye. Şimdi anlıyorum.
  • yat kalk şükret bizim sınavı saat 9 e koymuşlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

quote:

quote:

Benimde var mat2 vizem aynı üniversitedeyiz galiba ama benim sınavım 1 de

Sen hangi bölümdesin hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.