Şimdi Ara

2 notebook arasında kaldım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bboy 2pac B kullanıcısına yanıt
    ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:44:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

2. el daha güzel birşey bulabilirsin, ram artırsan bile bunlar işe yaramaz hatta 100-200 liralık tabletler daha iyidir.

elektronik malın asla 2. elini almam 100 200 liralık tabletler dediğin maldan çok daha iyi ve hızlı çıktı kaldı ki ben buna ssd de takacağım ram de arttıracağım cillop gibi lettop olacak canımın içi
  • açıkcası bunlara istediğin kadar ram tak bişey değiştirmiş olmazsın.

SSD takmakda pek mantıklı değil performans istiyorsan alma zaten bunları, he benim çok işim yok face e girerim falan diyosan al ama o zamanda bu eklentilere gerek yok.

Eğer durumum bu kadar diyosan masaüstü topla derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

2. el daha güzel birşey bulabilirsin, ram artırsan bile bunlar işe yaramaz hatta 100-200 liralık tabletler daha iyidir.

elektronik malın asla 2. elini almam 100 200 liralık tabletler dediğin maldan çok daha iyi ve hızlı çıktı kaldı ki ben buna ssd de takacağım ram de arttıracağım cillop gibi lettop olacak canımın içi

Alıntıları Göster
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:44:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

vay canımın dışı sen miydin, aynen devam et

boş yazacaksan yazma hiç sevmediğim şey

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoNSa

açıkcası bunlara istediğin kadar ram tak bişey değiştirmiş olmazsın.

SSD takmakda pek mantıklı değil performans istiyorsan alma zaten bunları, he benim çok işim yok face e girerim falan diyosan al ama o zamanda bu eklentilere gerek yok.

Eğer durumum bu kadar diyosan masaüstü topla derim.

ssd takmak bence gayet mantıklı eski lettopa taktığımda 4 5 kat hızlanmıştı buna da takacağım mantıklı değil diyen kişiden mantık beklemek mantıksızlık faceye de giriyorum photoshopla da fireworksla da takılıyorum oyunla zaten işim yok + masaüstüm zaten var ufak oyuncu bilgisayarı toplamıştım 2 yıl evvel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboy 2pac -- 19 Ağustos 2014; 23:21:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:44:57 >
  • " mantıklı değil diyen kişiden mantık beklemek mantıksızlık " arkadaşı saygıyla alkışlıyorum :)

Tavsiyeye böyle davranıcaksan hiç konu açma bence.

Photoshopla ne kadar alakalı olduğunuza bağlı bu durum düz çizgi çizebilirsiniz bu bilgisayarlarla.
  • quote:

söyledik işte gözüm bunlar almaya değmez. amd apu işlemcili netbooklara falan bak en azından hd film izlersin, 3-5 tane eski oyun oynarsın. yoksa bunlar 2000 yılından kalma donanımların makyajlı halleri.

notebook aldım ordan yazıyorum ve konuşuyorum işkembeden sallamıyorum performansından memnunum diye daha alalı 2 saat fln oldu gayet güzel fakat 64 bit kurulmuş 2gb ram olan lettopa saçmalığın daniskası birde Windows 8 yüklü geldiği için format atılmıyor şimdi onunla uğraşıyorum + mesajların için tşkler oyunla işim yok oynarsam pes 6 counter ctrike need for speed most wanted 2005 gibi eski oyunları oynarım güncel oyunlarla alakam yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoNSa

" mantıklı değil diyen kişiden mantık beklemek mantıksızlık " arkadaşı saygıyla alkışlıyorum :)

Tavsiyeye böyle davranıcaksan hiç konu açma bence.

Photoshopla ne kadar alakalı olduğunuza bağlı bu durum düz çizgi çizebilirsiniz bu bilgisayarlarla.

ele alemin demesine göre hareket etmem kendi bildiğime göre hareket ederim saygısız olduğumu düşünüyorsan şikayet edersin olur biter boş boş yazmanın lüzumu yok senin gereksiz konu açıp açmama fikrine de kalmadım bir konu açtık adam akıllı ağır saçmaladın ters düz konuşacaksan hiç mesaj atma yardımcı olmasanda olur

.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:44:22 >
  • quote:

sen memnunsan sorun yok, hadi hayırlı olsun.

ALLAH razı olsun şimdilik memnunuz bakalım ssd ve ram takınca nasıl olacak merakla bekliyorum darısı başınıza
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:43:36 >
  • quote:

Eyvallah, sana tavsiyem; nasıl olsa bu cihaz yeni hard diski şu anda sıfır. 1 sene falan böyle kullan zaten performansı düşer bu zaman çerçevesinde, işte o vakit ssd takviyesi yaparsın. fakat şu anda işlemcisi düşük kaldığından rami bir an önce 4gb yapman iyi olur.

ssd desktopta takılı şuan dediğiniz gibi yaparım bende öle düşünüyordum 2 slot olması iyi oldu benim için 4 + 4 takmayı düşünüyorum hiç ram takviyesi yapmadım acaba ssd gibi belirgin fark olacak mı
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:43:22 >
  • quote:

1600mhz DDR3L taktıktan sonra performans baya artar, hatta xp veya vista kullanırsan uçarsın.

aman onlar yerinde kalsın tşkler bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.