Şimdi Ara

2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
38.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu 3 kağıtçılara kimse para kaptırmasın eline tornavifa alamayan sanayide tutunamayan hırsızı uğursuzu expertiz olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele ki motor gücü ölçümüne hiç inanmayin. Yok %90 vs.

Eski aracim 130bin kmde 1.3 multijet grande puntoyu alici arkadas expertize goturdu. Kaporta kismi ile soylenen dogruydu fakat 130bin kmdeki aracin motoru %103 cikti.

• Konu Başlığı:

2. el oto ekspertiz reklamları.
  • eyvah eyvah tam reklam yeri olmuş burası arkadaşlar önemli olan ekspertiz yaptırmak değil ekspertiz yaptırdıktan sonra raporun arkasında duran firmayı bulmak. ben volkswagen passat aracımı ekspere soktum garantili arabam diye önce iyice araştırdım adamların baya bi bayisi var garantili hizmet veriyorlar aracımda 2 değişeni görediler sonrasında gittiğimde bilir kişi tutanak tuttu ve isterseniz aracınızı alalım isterseniz de değer kaybını karşılayalım dediler yani ilgi ve alaka beni çok şaşırttı tebrik ederim mağdur olmaktan kurtuldum ben Garantili arabama tercih edin derim
  • serkan.06 S kullanıcısına yanıt
    bugün garantili arabam oto ekspertiz ağının ankara ostimde olan yerinde mercedes c180 olan aracımı teste götürdüm ve verdikleri hizmetten fazlasıyla memnun kalıp aracımla yüzleştim resmen vermiş oldukları kaliteli hizmetten dolayı garantili arabam sonsuz tesekkür ederim şiddetle tavsiye ederim
  • Antalyada geçen ay aldığım aracımı ekspertize göturdüm.Ben kurumsal bi firmada ekspertiz yaptırmak istedim..Bı sorun olursa arkasında durulsun muhattap bulayım mağdur olmuyayım diye.internette araştırdım Garantili Arabam firmasınin 95 bayisi olduğunu gördüm.Antalyadaki bayiden cok memmun kaldım.Araçta ne var ne yok hepsini söylediler.Ben Memmun kaldım

• iki gün önce zonguldak Eregli den araba aldim orda Garantili arabam oto ekspertize göturdum Muammer usta var ilgilendi sagolsun hem adam isini gayet iyi yapiyor hemde adamlarin cihazlari cok iyi daha once ki gittigm ekspwrtizlwrde motor torkunu söyleyen olmadi kayip gücünü olcebiliyor marka model girmeden de denettim aracim beygir gucunu neyse o veriuor bu isi yurt disinda maha cok iyi yapıyor diye biliyorum Türkiye de de Garantili arabam cook memnun kaldim her usta aynj olmayabilir ama cihazlari ve motor performans konusunda garantili arabami tavsiye ederim arkadaslar saygilar

2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..

• quote:

Orijinalden alıntı: sckean

Arkadaşlar Üsküdar Altunizade'de Oto Ekspertiz açtık..Garantiotoekspertiz.com sayfamızı ziyaret edebilir,gerekli detayları telefon açarak öğrenebilirsiniz.bu tarz işlerde güvenilirlik,tarafsızlık ve profesyonellik önemlidir..Bunların hepsine sahip olduğumuzu düşünüyoruz.bekliyoruz.

Burada aracıma expertiz yaptırdım. Araç sahibi kendisine yakın bir galerici imiş. Kaportası içten çürük arabaya alınır abi çok temiz dediler. Yarım yamalak bir rapor verdiler. Mal gibi atladık. İç tarafları resmen çürüyor aracın. Görünmeyen çoğu yer de paslı.

Bugün bir arkadaşla başka bir araç için expertize gittik gerçekte nasıl olması gerektiğini görmüş oldum. Bir halttan anlamıyor bunlar.

Zaten profesyonel firma al yada alma demez. Araç temiz yada temiz değil de demez. Eksiklerini fazlalarını söyler bırakır.

• Mersin Oto Ekspertiz
    Mersin'in İlk Profesyonel Oto Ekspertiz Merkezi

https://www.sahinotoekspertiz.com.tr/
    Mersin Oto Ekspertiz
    Mersin Şahin Oto Ekspertiz - Mersin'in 1 Numaralı Ekspertiz Merkezi
    https://www.mersinotoexper.com

• GÜVEN İSTEYEN MÜŞTERİLERİN ADRESİ👉 DYNOBULLS EKPERTİZ 👍 SİZLERİ DE BEKLERİZ 🙂
    ADRESİMİZ : ORTA MAHALLE MARİFET SOKAK NO: 6/40 BURAK BORA PLAZA KARTAL/ İSTANBUL
    KARTAL AÇIK OTO PAZARININ ÇIKIŞ KAPISININ ÖNÜNDEYİZ
    İRTİBAT TEL : 0533 624 87 53
    İSTANBUL / KARTAL
    FULL EKSPERTİZ HAFTA İÇİ 150 TL’DİR.
  • GÜVEN İSTEYEN MÜŞTERİLERİN ADRESİ👉 DYNOBULLS EKPERTİZ 👍 SİZLERİ DE BEKLERİZ 🙂
    ADRESİMİZ : ORTA MAHALLE MARİFET SOKAK NO: 6/40 BURAK BORA PLAZA KARTAL/ İSTANBUL
    KARTAL AÇIK OTO PAZARININ ÇIKIŞ KAPISININ ÖNÜNDEYİZ
    İRTİBAT TEL : 0533 624 87 53
    İSTANBUL / KARTAL
    FULL EKSPERTİZ HAFTA İÇİ 150 TL’DİR.
  • Şehir belirtmemişsiniz ama bursa bölgesinde yardıma ihtiyacınız olursa bana mesaj atabilirsiniz.

Gemlik oto ekspertiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.