Şimdi Ara

2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
38.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burası reklam alanı olmuş
  • ekspertiz konusunda gördüğüm en büyük yanılgılar sadece boya makinesi ile yapılan muayenelerde net sonuç alınamamasıdır.... makinenin yanında göz ve elle de bakılmalıdır... değişen parçalar makine ile belli olmaz bağlantı parçalarının cıvataların ayarlarının incelenmesi ile belli olur.... net sonuç almak istiyorsanız ekspertiz yapılmadan önce aracın yetkili servis kayıtlarının incelenmesi sigorta ve hasar kayıtlarının incelenmesi ilk maddedir... bu basamaklar geçildikten sonra araç ekspertize sokulmalı ve gözle de muayene edilmesi de istenmelidir...(tabi ki anlayan bi ustaya... her ustaya da güven olmuyor).... yardımcı olabileceğim başka konu varsa her zaman beklerim
  • Ben Geçenlerde Bir Araç Aldım ford fiesta 2012 model istanbul avrupa yakasında mobil ekspertiz olayını duydum bir arkadaşımdan adamların hem mobil ekspertiz hizmetide veriyorlar,aradım adam her birşeyini söyledi vallahi dedigimiz yere geldi tüm raporlarını verdi on numara hizmet aldım.istanbul bölgesinde hizmet veriyorlar.adamlar bu işte en iyi bilginizewww.ekspertizservisi.com tavsiye ederim...
  • Ümraniye de MASTER OTO EKSPERTİZ FİRMASINA gidip kia sportage arabamı ekspertiz yaptırdım.
    araç check up a girere gibi tüm sonucları rapor halinde sundular. kesınlıkle cok dürüst ve tarafsızca işlem yapıyorlar. oto ekspertiz için buraya gidebilirsiniz.
    ben sitelerinden alıp bazı detayları burda sızler ıcın paylasayım, bu bilgilerle ulasabılırsınız. açılışa özel FULL EKSPERTİZ 90 TL yapmıslar.
    MASTER OTO EKSPERTİZ
    GSM 0531 961 08 62 TEL 0216 523 26 47
    www.masterotoekspertiz.com
    ARMAĞANEVLER MAH MITHATPASA CAD BAŞAK ŞOK NO 15/A ÜMRANİYE/ ISTANBUL
  • Buffa B kullanıcısına yanıt
    Buffa kesınlıkle haklısın,
    zaten ben bu işi cok arastırıyorum, kia sportage almıstım bu sene, sanayide bi ekspertize gittim isim vermek istemniyorum :( sıkıntıyı bulamadılar,
    lıftı yok hıcbırsey yok, 2 tane cıhaz almıs ekpsertiz yapıyoruz dıyorlar.
    ancak bu ümraniyede açılan oto ekspertiz master oto ekspertiz firması, tüm cihazları satın aşmış ve de fıyatı açılışa özel full ekspertiz 90 tl yapmış.
    liftinden tut, fren teste A'dan Z'ye kadar bana bir rapor sundular, artık sanayiye gitmek yada baska bır ekspertize gitmek gibi bir gafta bulunmam inan... bi gidip görmenizi isterim.
    MASTER OTO EKSPERTİZ
    GSM 0531 961 08 62 TEL 0216 523 26 47
    www.masterotoekspertiz.com
    ARMAĞANEVLER MAH MITHATPASA CAD BAŞAK ŞOK NO 15/A ÜMRANİYE/ ISTANBUL




  • MASTER OTO EKSPERTİZ ÜMRANİYE DE
    0216 523 26 47
    0531 961 08 62

    KAMPANYA FULL EKSPERTİZ 90 TL

    www.masterotoekspertiz.com

    ARMAĞANEVLER MAH.MITHATPASA CAD BAŞAK ŞOK. NO 15/A ÜMRANİYE -İSTANBUL
     2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Master Oto Ekspertiz Ümraniye'de

    KAMPANYA FULL EKSPERTİZ 90 TL
    www.masterotoekspertiz.com


    0216 523 26 47----- 0531 961 08 62
    ARMAĞANEVLER MAH. MİTHATPAŞA CAD BAŞAK ŞOK. NO:15/A ÜMRANİYE

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADADAŞLAR BURSA DA OTO EKSPERTİZ ARIYORSANIZ ALACAĞINIZ ARACA GEREKEN İLGİ VE ÖNEMİ VERİYORSANIZ, KAHVEMİZİ İÇMEYE BEKLERİZ. KONUSUNDA UZMAN PROFESYONEL KADROMUZLA BURSA BEŞYOL DA SON SİSTEM MAKİNALARLA HİZMETİNİZDEYİZ.
    0224 271 0160 - 0555 991 7700 KEMAL ÖZÇETİN
     2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM.. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..




  • Arkadaşlar Üsküdar Altunizade'de Oto Ekspertiz açtık..Garantiotoekspertiz.com sayfamızı ziyaret edebilir,gerekli detayları telefon açarak öğrenebilirsiniz.bu tarz işlerde güvenilirlik,tarafsızlık ve profesyonellik önemlidir..Bunların hepsine sahip olduğumuzu düşünüyoruz.bekliyoruz.
     2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..
  • İstanbulda doğru düzgün ekspertiz yaptırabileceğimiz bir firma ya da usta yok mu? Firmalar değil de tecrübe etmiş forumdaşlarım cevap yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de merak ediyorum. Garanto ile Otorapor arasında kaldım mesela
  • Herkese merhaba,

    İlk aracımı alacağım, 2008 Model Honda Jazz 1.4 Sport Otomatik.
    Aracı arkadaşımdan alıyorum, kendisi sıfır almış ve kazası vs vb yok ama yine de usulen bir ekspertiz yaptırmak istiyoruz, kendisinin de bilmediği bir şeyler olabilir diye.
    İstanbul/Bahçelievlerdeyim.
    Netten araştırıyorum ama hepsi hakkında olumsuz yorumlara denk geliyorum. Bu işi bugün veya en geç yarın halletmem gerekiyor.

    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • İstanbul Maslak'tawww.bestotoekspertiz.com öneririm. Hızlıca testleri yapıyorlar
  • Geçen gün 2 adet araç baktırdım firma yeni açmış arkadaşımıda tavsiye ettim, hatta aynı bölgede başka bir ekspertiz oldugunu ögrendim demekki bu yeni bir sektör oldu 750 tl reno servisine para verdigimi biliyorum, şuan 150 tl ücret ödedim, bari aracın içigini cücügünü ögrenmiş oldum. Ercan usta teşekkür ederim. OTO REÇETE markası adı aklıma geldi, Sultangazi araç ekspertiz firması, 2000 yılından beri faal otomotiv sektöründe çalışma yapmaktadır, tecrübemiz doğrultusunda İstanbul Oto ekspertiz alanındaki perakende boşluğu 2010 yılında müşterilerine ekspertiz hizmetini profesyonel anlamda ve tamamen bağımsız bir yapıda tüketicilerine sunmaktadır.

    istanbul-oto-ekspertizwww.otorecete.com 0212 6190909 telefonu.

    SÜSPANSİYON TESTİ, MOTOR PERFORMANS TESTİ (DYNO), ALT KONTROL TEST, FREN TEST, ARIZA TESPİT, BOYA KAPORTA TEST, SÜSPANSİYON TEST, ARAÇ BEYİN TESTİ (OBD), ARAÇ ALTI KONTROL TESTİ, KAPORTA VE BOYA TESTİ, SONUÇ RAPORU VE GARANTİLERi.




  • ikinci el araç alırken mutlaka profosyonel ekspertiz servileri seçilmelidir.www.otoexperim.com konusunda uzman en son teknolojik cihazlarla ve ekipmalarla hata payı sıfıra yakın hizmet vermektedir. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otonunustası

    ikinci el araç alırken mutlaka profosyonel ekspertiz servileri seçilmelidir.www.otoexperim.com konusunda uzman en son teknolojik cihazlarla ve ekipmalarla hata payı sıfıra yakın hizmet vermektedir. 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..

    Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz




  • Araç alırken dikkat etmeniz için başıma gelen olayı anlatıyım. İnternette İstanbul Bağcılar’da şirketten satılık 2013 Linea 1.3 dizel 140.000 km’de gördüm. Minibüs otobüs taksi geçmeyen sapa bir yere gittik. Gelip almadılar. Arabayı servise gösterdik. Önden hasarlı hava yastıklarının açılmış olduğunu öğrendik. 5664 sorgulamasında 5 adet kaza 11.800 TL hasar kaydı olduğunu öğrendik. Babam 26.200 TL’ye pazarlık etmişti. Servis 25.000 TL eder dedi. Alalım dedi. Ben hayır dedim. O gün para çekip notere gitme yetişmedi. Satıcı 1 gün sonra Bağcılar’da kendi tanıdığı notere çağırdı. Noter satışında uyanık hasar kayıtlı 22.000 TL göster dedi. Sistemde 27.500 TL görünüyor. Noter kabul etti. Ben etmedim, 25.000 TL gösterin dedim kabul ettiler. Kendi bildiğiniz notere gidin noter sistem ne diyorsa onu göstermek zorunda. dikkat edin. Vergi kaçırmak için tanıdık noterle anlaşmışlar. Bundan sonrasına da dikkat edin. Aracı aldıktan sonra babam arabanın direksiyonunda titreme olduğunu söyledi. Arkadan da çıt çıt ses geliyordu. Arka sağ stopun çatlak değiştirilmiş olduğunu gördük. Jant kapaklarının değiştirilip kırık eski tip jant kapakları takmışlar. Ona bile tenezzül etmişler. Bunları önceden görmüş olsaydım verdiğimiz 200 TL kaporayı geri isterdim. Bunları söylediğimizde arabayı kullanmadık diye yüzümüze yalan söylediler. Kimse parayı sokaktan toplamıyor. Siz siz olun esnaftan araba almayın. Alırsanız da en fazla 100 TL kaparo verip, servise gösterdiğiniz aynı gün kendi tanıdığınız noterden satışını alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simian -- 3 Aralık 2016; 23:45:35 >




  • ARKADAŞLAR MERDİVEN ALTI TABİR EDİLEN EKSPERTİZ FİRMALARINDAN UZAK DURUN HİÇ BİR ŞEKİLDE RAPORLARININ ARKASINDA DURMUYORLAR. TÜRKİYE'DE BU İŞİ YAPAN 2 3 TANE KURUMSAL FİRMA VAR. OTONUBİL'DE BUNLARDAN BİRİSİ KULLANILAN CİHAZLARIN HEPSİ KALİTELİ OLUP BU İŞTE PROFESYONEL OLAN İTALYAN MALIDIR VE FARRAR'İ GURUBUNUN TEST CİHAZLARIDIR. GEREK KONSEPT GEREK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÇOK İYİDİR HERKESE TAVSİYE EDERİM. KURUMSAL RESMİ RAPOR VERİP RAPORLARININ ARKASINDA DURUYOR GENEL MERKEZ. TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA MEVCUT BAYİLERİ VARDIR. ARACINIZI'DA PARANIZI'DA RİSKE ATMAYIN 2 NCİ EL OTO EKSPERTİZ KONUSUNDA YARDIM..




  • michaelschumaer M kullanıcısına yanıt
    seninkiler youtube kanalı açmış üstelik abonelerine hediyeler veriyor :) gerçi konu eskimiş hortlatmak istemem:

    kampanya videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=zu12x3WIaYQ
  • Konu reklam alanına dönmüş, ben hiç kullanmadığım ama youtube kanallarından edindiğim izlenimle gitmeyi düşündüğüm ilk yer olan yeşil oto ekspertizi öneriyorum.

    İlk şubelerini de konya'da açmışlar proekspertiz ismiyle. İstanbul ve konyada var şuan itibariyle sanırım.



    https://youtu.be/b9YRVnaDjjk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 22 Haziran 2017; 6:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.