Şimdi Ara

2.monitörü algılamıyor ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tane vga 1 tane dvi girişi var kasada vga girişini 1. monitörü bağladım öteki girişede vga to dvi kablosu aldım öyle taktım 2. monitörü algılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxercomxx1 -- 7 Aralık 2015; 21:53:42 >

• Algılanmayan monitörü birincil monitör yap önce çalışıp çalışmadığına emin ol, daha sonra ekran kartı sürücünü güncelle sonuç alamazsan ekran kartını sök ve pin kısımlarını temizle slotu temizle tekrar tak. Aklıma birşey geldi ama inşallah öyle yapmıyorsundur, dahili vga ve harici dvi girişlerini aynı anda kullanamazsın iki girişte aynı ekran kartında değil mi
  • Sürücü güncelle, bazen neden bu olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof.exx kullanıcısına yanıt
    monitörü birincil monitör yapıp denedim çalışıyor , ekran kartı surumude son surum dıyor ekran kartına bağlı vga ve dvi. pek anladığım şeyler olmadığı için eksik bilgi verebiliyor olabilirim kusuruma bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxercomxx1

monitörü birincil monitör yapıp denedim çalışıyor , ekran kartı surumude son surum dıyor ekran kartına bağlı vga ve dvi. pek anladığım şeyler olmadığı için eksik bilgi verebiliyor olabilirim kusuruma bakmayın

Önemli değil ne demek, kasanın arka kısmının resmini çekerseniz yardımcı olmaya çalışırım
  • Ekran çözünürlüğünü ayarladığın pencereden, 2. monitörü aktifleştirdin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.