Şimdi Ara

2 modem arasında hangisi daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olay kısaca şöyle eski 2+1 evimizi saatık ve 4+1 dublex daire aldık 1 hafta içerisinde telefon ve bu gün internet bağlandı koca evde tek telefon prizi bulunmakta oda salonda kablo pisliği olmasın diye asla kablo çekmem en temiz ve düzenli şekilde ev telefonu ve modemi oraya kurdum

şimdi sorum şu

kasamda takılı olan emektar rallink rt61 turbo wireles lan card bunun orjinal anteni çöp oldu atıldığı için yerine 4 5 db olan bi anten taktım böylece salon ile üskkataki çaprazda kalan odamdan 4 diş olarak sinyal alıyorum

aktif olarak kullanılmakta olan modem

Türk Telekom zyxel vmg3312-b10b internet alırken verilen modem

diğeri ise inca ım-333nx

şuanda kullanılan Türk Telekom modemi inca ile değiştirsem performans artarmı

son olarak modem televizyon ünitesi arkasında olduğundan babamın laptop kablosuz devre dışı bıraktım toplamda 1 kablosuz masa üstü pc 1 kablolu laptop pc ve 3 adet cep telefonu bağlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hızın kaç Mbit?
    İki modemin de kablosuz özellikleri aynı ama Zyxel markadır en azından daha iyidir bence.
    Evde çok eski bir cihaz yoksa tüm cihazların N modunu destekliyordur modem kablosuz ayarını sadece N yap, acrylicwifiprogmıyla çevredeki Wifi ağların freknasını görürsün, etrafında yayın olmayan boş bir kanala ayarla.
    Diğer cihazlarda yoğun olarak kablosuz kullanıyorsa bu kablosuz hızını düşürebilir tabi. Inca modemi internetin olduğu modeme ethernet ile bağlayıp kendi kasan için ikinci bir wifi açabilirsin böylece kablosuz ağ kalabalığından kurtulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberXTR

İnternet hızın kaç Mbit?
    İki modemin de kablosuz özellikleri aynı ama Zyxel markadır en azından daha iyidir bence.
    Evde çok eski bir cihaz yoksa tüm cihazların N modunu destekliyordur modem kablosuz ayarını sadece N yap, acrylicwifiprogmıyla çevredeki Wifi ağların freknasını görürsün, etrafında yayın olmayan boş bir kanala ayarla.
    Diğer cihazlarda yoğun olarak kablosuz kullanıyorsa bu kablosuz hızını düşürebilir tabi. Inca modemi internetin olduğu modeme ethernet ile bağlayıp kendi kasan için ikinci bir wifi açabilirsin böylece kablosuz ağ kalabalığından kurtulursun.

internet hızı 16 mb net limitsiz Türk Telekom cevap gelmeyince bekleyemedim en temizinden 20 metre ethernet kablosu çektim kablo kanalı ile güzelce döşedim en temiz şeklinde 4 4 lük oldu kablosuz çok sıkıntılı okuyordu 80 100 arası ping normal oynuyorum telefondan bi video açıyorum oluyor 400 500 ping her seferinde böyle olursa işimiz iş kablosuz da max indirme 3 3.5 mb dı kabloyu çektim cat 6 9. 5 10 mb ping de epeyce düştü sorun çözüldü teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 8 Şubat 2018; 1:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica ederim. Ping önemliyse ethernet kablosu en iyisi yada çok çok iyi kablosuz donanım olması lazım ki buda pahalı bir çözüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.