Şimdi Ara

(2)MOD CENTER- radyatör-pompa- blok- kontrolcular-akrilik malzemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
24
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut.plt

ALİ RIZA abime sonuna kadar güvenebilirsiz.şahsen kendisine sonana kadar kefilim

Tşk.dostum. eskileri yine aramızda görmek güzel.
    E... ne demişler tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.
  • eyvallah abim eksik olma
  • arg-ist hocam'dan 6 bin TL'nin üzerinde alış veriş yaptım, Kesinlikle çok sağlam ve titiz birisidir

Hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

arg-ist hocam'dan 6 bin TL'nin üzerinde alış veriş yaptım, Kesinlikle çok sağlam ve titiz birisidir

Hayırlı satışlar hocam

Sağol dostum.güvenin için teşekkürler.
    ,Sonunda forumdan sildiğin konun yabancı forumda bu hafta 5000 izleyiciyi bulacak.bakalım kaç bine çıkacak bitene kadar..
    benim konularıı geçecekmisin bakalım . ben 12000 ve diğerinde 15000 izleyiciye ulaştım darısı başına. hakkın doğrusu...
  • PM attım. Stoklarınızı eritebilirim. @arg-ist
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

PM attım. Stoklarınızı eritebilirim. @arg-ist

PM ile cevaplandı dostum.
  • pm gönderdim .
  • Hayırlı satışlar hocam.

Bu arada, 900D'ye sistemi kurmaz'sam Bu dünyadan gözüm açık gider...
    900D'ye Şu: ''2X Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 480mm'' ne harika olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 16 Kasım 2014; 15:52:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Hayırlı satışlar hocam.

Bu arada, 900D'ye sistemi kurmaz'sam Bu dünyadan gözüm açık gider...
    900D'ye Şu: ''2X Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 480mm'' ne harika olurdu.

"Horoz ölür gözü çöplükte kalır " diye bir atasözü vardır . senn kurduğun sistem kaç kişide var bu memlekette dostum . allah onu sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
    900D ye sistem kurmaya gelince .. ben seninle pek aynı fikirde değilim 900 D kuyruğu kopmuş kertenkele gibi bir kasa...geniş bir sistemde çok zorluyor insanı.
    Hem sen artık hazır kasa alıp içine sıvı soğutma kuracak günleri geride bıraktın , 900D yi alır modifiye edersen hakkını verirsin. o kasanın.
    bak adamalar 900D yi ne hale sokmuş, gerçi biraz süs ağırlıklı ama iyi emek var.
    http://themodzoo.com/forum/index.php?/topic/516-unforgiven-the-metallica-build/
    sen de yap seninde olsun..

• forumun muhteşem adamı,şunmuş olduğu ürünlerin kalitesi kendi kalitesi gibi tartışılmaz
  • Aşırı pahalı gerçek fiyatlarının neredeyse 6 katı fiyatlar biraz daha zorlasa 7 katı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Aşırı pahalı gerçek fiyatlarının neredeyse 6 katı fiyatlar biraz daha zorlasa 7 katı olacak

dostum bu tür maillere cevap yazmam genelde ama ..
    sen uzaydamı yaşıyorsun diyecektim ama normadiyalı olduğun belli...
    meşhur bir deyim vardır .

sen ya sayı saymasını bilmiyorsun yada sopa yememişsin(mecazi anlamda) derler adama ..

benim getirdiğim ürünlerde çok uzun zamadır uyguladığım bir kat sayı vardır. 1.7 gibi..
    bunun
    1.00 ı ürün bedeli
    0.30 u kargo
    0.20 si gümrük
    0.20 si komisyonumdur . bunların toplamı 1.7 eder. ben de alış fiyatımı bununla çarpar fiyat veririm.

örneğin. 60 .00 usd lık bir ürün üzerine
    60.00x0.30= 18.00 usd kargo
    60.00x0.20= 12.00 usd gümrük
    60.00x0.20= 12.00 usd komisyon eklerim. toplamı 102.00 usd eder.size teslim fiyatı.

katsayı ile hesaplarsak
    60.00x1.70= 102.00 usd eder yine .

bunun neresi 7 kat ediyor anlamadım...
    60.00usd ın 7 katı =420 usd eder...

ama sen 1.7 çarpanı 7 katı diye anlıyorsan senin anlayışına ve matematik bilgine kalmış dostum... ben ne söyliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 7 Nisan 2015; 20:10:04 >

• arg-ist kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler
  • HOCAM O MODLARI SİZ Mİ YAPTINI GERÇEKTEN ZEVKLE BAKTIM İNCELEDİM HEPSİNİ HAYRAN KALDIM YAW :)
    ALKIŞLIYORUM SİZİ GERÇEKTEN FORUMUN EN BECERİKLİSİ DİYE İLAN EDİYORUM :)
  • Satış sonrası teknik destek 10 üzerinden 10
    Sizi temin ederim, mağazadan herhangi bir ürün alsanız böyle destek göremezsiniz.

444 A.Güloğul 444

İstese forumdaki bir çok üye gibi, yurt dışından getirdiği herhangi bir ürünü satar, gerisine karışmazdı. Ama Ali Rıza abi o kadar gönlü bol, babacan birisidir ki, sizi asla yarı yolda bırakmaz

Umarım daha çok alışverişimiz olur kendisiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Satış sonrası teknik destek 10 üzerinden 10
    Sizi temin ederim, mağazadan herhangi bir ürün alsanız böyle destek göremezsiniz.

444 A.Güloğul 444

İstese forumdaki bir çok üye gibi, yurt dışından getirdiği herhangi bir ürünü satar, gerisine karışmazdı. Ama Ali Rıza abi o kadar gönlü bol, babacan birisidir ki, sizi asla yarı yolda bırakmaz

Umarım daha çok alışverişimiz olur kendisiyle.

tşk. Dostum

• evet üstatlar benimde bir 900D çalışmam oldu lakin daha yarım yakında ekran kartı gelir ( evga gtx 980 hydro copper ) onuda dahil edince yine sizlerle paylaşırım düşünçelerinizi almak isterim

http://forum.donanimhaber.com/m_90201103/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xparadox -- 4 Mayıs 2015; 23:00:44 >
  • XSPC kit elinizde var mı ?

• Abi bu fiyatlar kaç sene öncesinin eski günlerim geldi aklıma 😅

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.