Şimdi Ara

2 mbit internet hızım var ama internet çok yavaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım bozuldu ve anladımki anakart yanmış,yeni anakart taktırdım ama internetim okadar yavaşki inanın bu foruma zar zor girdim, nedenini blmediğim bu sorunla karşılaştım acaba anakarttaki ethernet kartımı çok adi normalde internetimin hızı indirme 2048 Kb/s
    gönderme 800 Kb/s
    bu sorun çıkana kadar internetimden çok memnundum arkadaşlar bu konuda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkurt34 -- 7 Aralık 2010; 21:29:08 >

• 4. Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. “Acil yardım”, “Lütfen yardım”, “Uzman sorusu”..gibi konuyla alakası olmayan ve tek kelimeli başlık kullanan konular silinecek/kitlenecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_26525445/tm.htm
  • DNS ile ilgili bir problem olabilir.
  • ben dns ayarlarını değiştirmedim ki ne yapmam gerekiyor.
  • Öncelikli olarak bağlantı hızının doğru olup olmadığını kontrol et. Bunu, ISP'nin web sitesinde bulunan hız testi sayfasından yapabilirsin.

Bundan bir şey çıkmazsa, DNS ayarlarında bir sorun olabilir. Bunu da, browser'ındaki adres çubuğuna forum.donanimhaber.com yerine 77.92.131.135 yazarak kontrol edebilirsin. Eğer IP olarak hızlı bir şekilde bağlantı kuruluyorsa, sorun DNS ayarlarındadır...

Eğer bunlar da çözüm değilse, sisteminde zararlı yazılımlar olabilir, tarama yapmanı öneririm.
  • Dediklerini yaptım çok sağol arkadaşım hız 1.68 çıktı internette sorun yok sanırım bilgisayarda virüs var ben yarın format atıyım bide windows 7 çekeyim inşallah düzelir yardım ettiğin icin cok sağol iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.