Bildirim
2 laptop arası kararsız kaldım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ikiside çağımızın dışında olan ürünler.boşuna 2bin tl vermek günahtır.ha diyorsanız ki benim bütçem az 2inci ele bakip biraz daha kaliteli ama ikinci el ürün alirim diye max 1 senelik ürün bakın bunlar çöpün çöpü hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pweck5
ikiside çağımızın dışında olan ürünler.boşuna 2bin tl vermek günahtır.ha diyorsanız ki benim bütçem az 2inci ele bakip biraz daha kaliteli ama ikinci el ürün alirim diye max 1 senelik ürün bakın bunlar çöpün çöpü hocam.
teşekkürler yorum için 2000bin bütce var bulamıyorum pek 2.el -
İşlemci ve/veya ekran kartı modelinden anlayacağınız üzere eski modeller. Ki yanlış okumadıysam ikinci modelin garantisi de bitmiş vaziyette.
Bütçenizi belirtmişsiniz, öncelikli kullanım amacınızı da belirtirseniz model tavsiyesinde bulunabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X