21.03.2010 tarihinde yapılan 2.Kumluca Oto Drag Yarışları. Gidememiştim..En sonunda bazı videolar&fotolar filan buldum.
Subaru'lar çok güzel gidiyor doğrusu.Fotoların birinde Tofaş;Subaru'yu geçmiş..Keza aynı Subi'yle,131 kaldırmışlar..Güzel bir organizasyon olmuş gördüğüm kadarıyla.
bu tüplü ve öfkelilerin icinde ne var ?motor bakimindan orjinal motora bir seyler mi ekliyorlar yoksa farkli motorlar mi kullaniliyor ?
Alıntıları Göster
Ekleyen de vardır;değiştiren de vardır.. Ama çoğu turbolu zaten.Turbo uygulaması yapılmayan Tofaş'lar ise dereceli egzantrik,karbüratör değişimi,header egzos sistemi gibi uygulamalarla yetiniliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
Ekleyen de vardır;değiştiren de vardır.. Ama çoğu turbolu zaten.Turbo uygulaması yapılmayan Tofaş'lar ise dereceli egzantrik,karbüratör değişimi,header egzos sistemi gibi uygulamalarla yetiniliyor.
Alıntıları Göster
Serhatım sağol paylaşımın için.
42SAĞLAM neden tavanı kesip biçmiş?
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
Serhatım sağol paylaşımın için.
42SAĞLAM neden tavanı kesip biçmiş?
Alıntıları Göster
Coşkun'um tamamen sahibinin zevki.. Ama aracın motoru düz motorken SLX tip motor takılmış ve turbo uygulaması yapılmış.Bununla beraber baya yüklemişler aracı.200 hp'ye yakın güçlerden bahsediliyor o araç için.
quote:
Coşkun'um tamamen sahibinin zevki.. Ama aracın motoru düz motorken SLX tip motor takılmış ve turbo uygulaması yapılmış.Bununla beraber baya yüklemişler aracı.200 hp'ye yakın güçlerden bahsediliyor o araç için.
Alıntıları Göster
Top Chop diye anılan ve aracın direklerinin kesilerek, tavanın aşağıya alınmasını sağlayan, Custom dalını uygulamış aracında...
Bence çok güzel bir adım. Top Chop'sız bir arabaya binmek hoş değil itinalı bir modifiyeci için...
Amerikada elimle imal etmeyi planladığım, 6 metrelik 6.2 litre V8 Otomatik Murat 124'ümde mükemmel bir biçimde uygulayacağım, tavan alçaltma ve saç yukarı şişirme tekniği...
Fotoğraflar umut verici. Güzel organizasyon ve etkinlikler bunlar, gelişen ülkemizde...
quote:
Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER
Top Chop diye anılan ve aracın direklerinin kesilerek, tavanın aşağıya alınmasını sağlayan, Custom dalını uygulamış aracında...
Bence çok güzel bir adım. Top Chop'sız bir arabaya binmek hoş değil itinalı bir modifiyeci için...
Amerikada elimle imal etmeyi planladığım, 6 metrelik 6.2 litre V8 Otomatik Murat 124'ümde mükemmel bir biçimde uygulayacağım, tavan alçaltma ve saç yukarı şişirme tekniği...
Fotoğraflar umut verici. Güzel organizasyon ve etkinlikler bunlar, gelişen ülkemizde...
Alıntıları Göster
Öğrenmiş olduk bizde..Bundan başka bir de Ankara'da Serçe yapılmıştı böyle.
quote:
Alıntıları Göster
2 örnek de burada var. Bazen gövde'yi de kesebiliyorlar araç yere iyice yakınlaşsın diye...
Biri Murat 124'e mirafiori Turbo 2000 motor atıp, tavanı da indirse ne güzel görünür yarışlarda...
quote:
Biri Murat 124'e mirafiori Turbo 2000 motor atıp, tavanı da indirse ne güzel görünür yarışlarda...
quote:
Orijinalden alıntı: dainesee
quote:
Alıntıları Göster
Dediğim Serçe buydu işte.
quote:
Dediğim Serçe buydu işte.
Alıntıları Göster
Serhatım çok yakar bunlar bize gelmez
Bize 'Yerli Merso' gerek..;)
quote:
Bize 'Yerli Merso' gerek..;)
Bilseydim giderdim kumluca 18 km uzağımızda.
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Bilseydim giderdim kumluca 18 km uzağımızda.
Alıntıları Göster
türkiyede drag deyince zaten %60 ı kuş serisi oluyo. tamam turboyla falan gidiyoda tip yokki.
Hele Ankara'da sırf zevk için 400hp tofaş var.subarudan tut bmwye kadar tokatlıyordu.Google'den aratın özellikleri yazıyor.Çok profesyonel olmuş.Plakasıda 06mju... idi heralde.