Şimdi Ara

2 kişilik ilerlemeli oyun ???:..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kişiyle oynanabilen ilerlemeli sanırım arcade denilio onlardan bi öneri yaparmsıınız (Fat 80 Gb ps3) tuzlu olabilir ama 200 üstü olmasın lütfen :)

• 2'li internet üzerinden co-op olarak oynayabilirsin.Ama aynı ps3ten 2 kişilik oynayacaksan Gran Turismo 5 al.İlerlemeli bilmiyorum ama.
  • litte big planet olabilir
  • resident evil 5
  • Killzone 3. Ayrica oyun Türkçe dublaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

resident evil 5

• LBP oynayın manyak oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 kişi oynanabilecek oyunlar
    9 yıl önce açıldı
    PS2 İKİ KİŞİLİK OYUN
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Army Of Two
  • RE5 iki kişilik oluomu online olmadan ??????????????????????????????????????
  • oh aynı arkadaş :D
    resident evil 5 oluyor oynadım ben zevkli ama ben kilzone 3 bekler onu alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak1039

RE5 iki kişilik oluomu online olmadan ??????????????????????????????????????

oluyor.
  • o zmn karaım RE5 ten yana pc bitti zordu sıra pc de peki aynı mı senaryoları

• psn oyunu var tomb raider 2 kişilik
  • Fifa 11
  • fifa 9 war aldığımda spor pakedi eşliğinde yanındada pes 9 werildi psn hakkında hiç birşey bilmiyorum açıklarmısınız?
  • Arkadaşım pek açıklanacak birşey yok önce update yapacaksın aleti online oynamak için sonra da ayarlarını yapacaksın üye olacaksın artık Türkiye de Psn store'da kabul edildiği için Türkiye üzerine kayıt olabilirsin falan filan çok basit işlemler zaten internet bağlantın sağlam olduktan sonra

Edit: İlle de tutorial benzeri birşey isterim diyorsan daha kapsamlı nette bunu buldum belki işine yarar LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 3 Şubat 2011; 22:07:26 >

• 2 kişilik gerilemeli oyun arıyoruz. ben ve kankam GencayA oynucaz. kankamın hatrına oynucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak1039

o zmn karaım RE5 ten yana pc bitti zordu sıra pc de peki aynı mı senaryoları

pc'dekini bitirdikten sonra pc'dekine de bakmanı tavsiye ederim, gerçi ben pc'yi almıştım ama olsun pc de güzeldir

RE5 ve LBP haricinde tek kumandayla bile oynayabileceğiniz Soul Calibur ve Tekken'i öneririm.Yenilince kumandayı arkadaşınıza verip '' YÜRÜ BE OĞLUM KOÇUMSUN BEEĞ'' diye bağırmanın zevki paha biçilemez bana göre

• Mortal combatın bi oyunu vardı.Adı tam aklımda değil ama Shaolin Monks gibi bişeydi.Çokta zevkliydi
  • o ps2 deydi oda bitti goro mu ne wrdı karısıda vardı veya benzeri bişi :)
    senaryolar diyorum ps3 ve pc aynımı ??????????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.