Bildirim
2 kişilik ilerlemeli oyun ???:..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2'li internet üzerinden co-op olarak oynayabilirsin.Ama aynı ps3ten 2 kişilik oynayacaksan Gran Turismo 5 al. İlerlemeli bilmiyorum ama.
-
litte big planet olabilir -
resident evil 5 -
Killzone 3. Ayrica oyun Türkçe dublaj. -
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
resident evil 5
-
LBP oynayın manyak oluyor. -
Army Of Two -
RE5 iki kişilik oluomu online olmadan ?????????????????????????????????????? -
oh aynı arkadaş :D
resident evil 5 oluyor oynadım ben zevkli ama ben kilzone 3 bekler onu alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Safak1039
RE5 iki kişilik oluomu online olmadan ??????????????????????????????????????
oluyor. -
o zmn karaım RE5 ten yana pc bitti zordu sıra pc de peki aynı mı senaryoları
-
psn oyunu var tomb raider 2 kişilik -
Fifa 11 -
fifa 9 war aldığımda spor pakedi eşliğinde yanındada pes 9 werildi psn hakkında hiç birşey bilmiyorum açıklarmısınız? -
Arkadaşım pek açıklanacak birşey yok önce update yapacaksın aleti online oynamak için sonra da ayarlarını yapacaksın üye olacaksın artık Türkiye de Psn store'da kabul edildiği için Türkiye üzerine kayıt olabilirsin falan filan çok basit işlemler zaten internet bağlantın sağlam olduktan sonra
Edit: İlle de tutorial benzeri birşey isterim diyorsan daha kapsamlı nette bunu buldum belki işine yararLİNK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 3 Şubat 2011; 22:07:26 >
-
2 kişilik gerilemeli oyun arıyoruz. ben ve kankam GencayA oynucaz. kankamın hatrına oynucam -
quote:
Orijinalden alıntı: Safak1039
o zmn karaım RE5 ten yana pc bitti zordu sıra pc de peki aynı mı senaryoları
pc'dekini bitirdikten sonra pc'dekine de bakmanı tavsiye ederim, gerçi ben pc'yi almıştım ama olsun pc de güzeldir
RE5 ve LBP haricinde tek kumandayla bile oynayabileceğiniz Soul Calibur ve Tekken'i öneririm.Yenilince kumandayı arkadaşınıza verip '' YÜRÜ BE OĞLUM KOÇUMSUN BEEĞ'' diye bağırmanın zevki paha biçilemez bana göre
-
Mortal combatın bi oyunu vardı.Adı tam aklımda değil ama Shaolin Monks gibi bişeydi.Çokta zevkliydi -
o ps2 deydi oda bitti goro mu ne wrdı karısıda vardı veya benzeri bişi :)
senaryolar diyorum ps3 ve pc aynımı ??????????????
Benzer içerikler
- ps4 mü ps5 mi
- psn kardeşliği
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps5 kırıldı mı
- resmi distribütör garantili ne demek
- gta 6 hangi konsollara çıkacak
- forza horizon 5 ps4
- en iyi oyuncu kulaklığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X