Şimdi Ara

2 kişi ortak fm oynamak ? LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arattım ama güncel bir link bulamadım,bir arkadaş laptopunu aldı geldi sabaha kadar karşılıklı oynamak istiyoruz hamachiden oluyormuş sanırım,benim sürümüm 12.0.0 ve türkçe yama var ilk sorum bu versiyonda oynayabilir miyiz? ikinci sorum böyle bir konu mevcutsa link atar mısınız? veya bilen biri yardımcı olabilir mi lüfen? şimdiden çok teşekkür ediyorum

• bana da lazım bu bilgi. 2 laptop var kardeşimle oynayacağız
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BU KISIMA KADAR GELDIK BURDA ARKADAŞ BENIM IP'MI YAZDI UNABLE TO CONNECT DEDI SONRA HAMACHIDEKI IP'YI YAZDI YINE AYNI HATA NE YAPICAZ LUTFEN YARDIM EDIN

2 kişi ortak fm oynamak ? LÜTFEN YARDIM
  • tamam arkadaşlar hallettik konu kilitlenebilir :)
  • Nasıl hallettin paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

tamam arkadaşlar hallettik konu kilitlenebilir :)

hocam nasıl yapıyoruz anlatır mısın ?
  • Arkadaşlar hamachiden birbirine bağlayın bilgisayarları,sonra biri oyuna girip orda yeni ağ oyunu kur tarzı bi seçenek var ona basıp oyunu kursun fotoğraf koyduğum yere kadar yalnız gelsin,sonra ligleri yükleyip takımını seçtikten sonra dışarda kalan diğer bilgisayardan oyuna girin oyuna bağlan tarzı bir şey çıkıyor ona basınca ip ister, kuran kişinin ip'yi yazıp next diyince ligleri yükleyip takım seçme ekranına geliyor. saatlerdir oynuyoruz şimdi ara verdik,yıllardır fm oynarım inanın böyle zevkli bir şey görmedim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar hamachiden birbirine bağlayın bilgisayarları,sonra biri oyuna girip orda yeni ağ oyunu kur tarzı bi seçenek var ona basıp oyunu kursun fotoğraf koyduğum yere kadar yalnız gelsin,sonra ligleri yükleyip takımını seçtikten sonra dışarda kalan diğer bilgisayardan oyuna girin oyuna bağlan tarzı bir şey çıkıyor ona basınca ip ister, kuran kişinin ip'yi yazıp next diyince ligleri yükleyip takım seçme ekranına geliyor. saatlerdir oynuyoruz şimdi ara verdik,yıllardır fm oynarım inanın böyle zevkli bir şey görmedim ben

hocam şöyle bir sorum var. Diğer bilgisayarda ilerlemek için beni, ben de ilerlemek için onu bekliyoruz ayrıca birbirimizin maçlarını izlemek zorunda kalıyoruz. Diğer pcden bağlanıp add new manager yöntemi ile açmıştım diğer bilgisayara oturumu. Bu bekleme olayları sıkıcı biraz , başka bir oluru yok mu bunun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Arkadaşlar hamachiden birbirine bağlayın bilgisayarları,sonra biri oyuna girip orda yeni ağ oyunu kur tarzı bi seçenek var ona basıp oyunu kursun fotoğraf koyduğum yere kadar yalnız gelsin,sonra ligleri yükleyip takımını seçtikten sonra dışarda kalan diğer bilgisayardan oyuna girin oyuna bağlan tarzı bir şey çıkıyor ona basınca ip ister, kuran kişinin ip'yi yazıp next diyince ligleri yükleyip takım seçme ekranına geliyor. saatlerdir oynuyoruz şimdi ara verdik,yıllardır fm oynarım inanın böyle zevkli bir şey görmedim ben

hocam şöyle bir sorum var. Diğer bilgisayarda ilerlemek için beni, ben de ilerlemek için onu bekliyoruz ayrıca birbirimizin maçlarını izlemek zorunda kalıyoruz. Diğer pcden bağlanıp add new manager yöntemi ile açmıştım diğer bilgisayara oturumu. Bu bekleme olayları sıkıcı biraz , başka bir oluru yok mu bunun :)

birbirinizi beklemeden olmaz ki ama ikinizin de işi biterse ikiniz de continue derseniz beklemenize gerek kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.