Şimdi Ara

2 Kalem Arasında Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 19.10.2019)
Giriş

İkisininde kendine göre + - leri var.

+ Rotring ince olduğundan hızlı yazarsın.Eli kolay kolay yormaz.
    - Adı üstünde çizim kalemi.Benim amacım yazı yazmak.Ayrıca uç demiri yere düştüğünde yamulabiliyor.

Grip

+ 4.kattan düşse yine de bir şey olmaz bazuka gibi kalem.
    + İstediğiniz kadar bastırın uç kırmıyor.
    - Çok tombul uzun notlar tutarken elimi yorabilir veya yavaş yazarım diye tırsıyorum.

Buyrun ss'ler.

• Ben elimde cok kalem cevirip cok dusurdugum icin asla rotring tercih etmedim.Sebebini de sen soylemissin zaten.Ucu yamuluyor.O yuzden faber sec derim.Eger dusurmem ben asla dersen rotring`i al.
  • rotring

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler.Konu güncel.
  • Şuan rapid üstünlük göstermekte.
  • Grip plus yerine tombow deep'e bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kalem çeviriyorum arasıra, Rapid'de uç içeri girebiliyor böylece yere düşsede yamulmuyor. Yani bende yamulmadı. Grip Plus kullandım o da güzel bir kalem ama çok büyük. Rapid iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    2 scooter arasında kaldım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kalem icin konumu acılır yav git al bakkaldan 50 kurusa bi uclu kalem
  • ikisi de çöp
  • Rapid halen üstün durumda böyle giderse rapid alıcam.
  • Grip plus her zaman hoşuma gitmiştir bi arkadaştan yürütmüştüm 2 gün sonra kayboldu içimde kalmıştı buda böyle bi anımdır

•  2 Kalem Arasında Kararsız Kaldım
  • Rapid al.

Grip serisinde kronik bir sorun var, Plus ve 1345-7'de olmak üzere.
    Orta kısımdan çevirip açtığında plastik bir kısım var. O kısımla eğer çok oynarsan çatlıyor.
    Ve arkadan her bastığında uç kısmı fırlıyor (tutacak mekanizma çatladığı için orayı zorlayıp çıkıyor)

Ama Rapid'i kullanmadığın zamanlarda tamamen içine kapatırsan ucunun da yamulma olasılığı kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Rapid al.

Grip serisinde kronik bir sorun var, Plus ve 1345-7'de olmak üzere.
    Orta kısımdan çevirip açtığında plastik bir kısım var. O kısımla eğer çok oynarsan çatlıyor.
    Ve arkadan her bastığında uç kısmı fırlıyor (tutacak mekanizma çatladığı için orayı zorlayıp çıkıyor)

Ama Rapid'i kullanmadığın zamanlarda tamamen içine kapatırsan ucunun da yamulma olasılığı kalmaz

Teşekkürler.Beklediğim yorum geldi.Konu güncel kalsın.

• İkisinide al

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

İkisinide al

Hocam öğrenci adamız 2-3 lira değilki bunlar 14-15 liralık kalemler İkisini alacağıma gider pentel smash alırım.
  • Alttakiyle aynı görünüşte bi kalem bende var 1 sene rotring kullandım 1 sene de alttakinden kullandım 2 kalem de gayet iyi elin alıştı mı rahat yazıyorsun. Alttaki söylediğin gibi bayaa sağlam kaç defa düşürdüm içindeki uç dahi kırılmadı kullandığın uç'a göre yazma hızın fark eder benim kullandığım uç yağ gibi kaydığından gayet rahat ve hızlı yazabiliyorum elim de yorulmuyor. Ama Rotring'le daha hızlı yazıyordum fakat fazla fark etmiyor ben alttakini öneririm.
  • şu tombul kalemleri nasıl kullanıyosunuz ben pek rahat edemiyorum onlarla, rapid al bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

İkisinide al

Hocam öğrenci adamız 2-3 lira değilki bunlar 14-15 liralık kalemler İkisini alacağıma gider pentel smash alırım.

Plus al o halde saglamdir catlama olmaz 1347 de olur catlama ince olan

• grip plus al, şu ana kadar kullandığım en sağlam kalem. o dediğin rotring'i kullanmadım ama şu ana kadar kullandığim rotringlerin hepsi çabuk yıprandı. grip plus' ı 1 yıldan fazla kullanıyorum hâlâ ilk günkü gibi tertemiz ve sapa sağlam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.