Şimdi Ara

2 iphone u senkronize etmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, kasım ayı gibi iphone 5 aldım önceden 4 kullanıyordum, aynen 4 deki her şeyimi aktarıp kullanmaya başladım, mayısta falan telefon kapandı 4 e geri dönmem gerekti, şimdi 5 i tekrar açtırdım, sorum şu, şimdi 5 te mayısa kadar olan bütün foto vs. ler var, 4 te de kasımla mayıs arası yok kalan her şey var, bunları nasıl birleştirebilirim olabilir mi öyle bir şey?videolar fotolar mesajlar vs. her şey?

• icloud dan yedek vs olaylarıyla rahatça geçirebilirsin diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    nasıl tam olarak?
  • Sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sanmıyorum

peki sadece fotoları yapabilir miyim? yani kasımla-mayıs arası olan fotolar + mayıstan şimdiki zamana kadar olanları birleştirmem lazım, ve videolar tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Sanmıyorum

peki sadece fotoları yapabilir miyim? yani kasımla-mayıs arası olan fotolar + mayıstan şimdiki zamana kadar olanları birleştirmem lazım, ve videolar tabi.

Bilgisayara aktarıp ordan tekrar itools kullanarak iphone'a koyabilirsiniz. Fakat film rulosuna gitmez, fotoğraf arşivi diye yeni bir albüme koyar. O albümdeki fotoğrafları da bilgisayara bağlamadan silemezsiniz.
    Olaylar olaylar yani
  • Icloud da fotoğraf yedeği ozelligi acik ve yedekliyorsa. Fotoğraf yayını adli bir albumden yeni iphone da da kullabilabilir. Ama icloud yedegi acip kullabmak gerekiyor ve yeni cihaza eklemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    icloud açık, bütün fotolar bilgisayarıma akatarılıyor mesela, ama iphonenun kendisinde icloud kısmında hepsi yok 600 tane falan var.
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.