Şimdi Ara

2'in 1 cihazların kullanım tecrübelerini merak ediyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, piyasada 2'in 1 olarak adlandırılan bir çok cihaz var. Bunlar da, atom, celeron ve pentium işlemciler kullanılıyor. Ultrabook lara göre fiyatları çok avantajlı 800-900 civarlarında bulunabiliyor. Ulrtabook ların, 4000-5000 lik fiyatları yanında, pil süresi uzun olması, hafif ince taşınabilir olması yüksek işlemci gücüne ihtiyacı olmayan gündelik işler için bilgisayarı kullanacaklar için bir seçenek olabilir.
    Bende, netbeans ve phpstorm da kod yazmak için ufak tefekte resim editlemek,logo falan içinde photoshop kullanıcam, Pentium N3700 veya Celeron N3050 işlemcili modeller bana yeter diye düşünüyorum.
    Beni düşündüren 2gb ram yetermi, 32gb veya 64gb alan yetermi.
    Bu cihazlardan kullanan varsa, deneyimlerini paylaşırsa sevirim.

• Bu cihazlar pek tutulmadı sanırsam...
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Bence alıcam , kullanan varsa paylaşırsa tecrübelerini çok memnun oluruz... Sizin amaç birazdaha kapsamlı. Ben örn: günlük ufak tefek notlar alıcam office prog kullanarak, wifi kullanarak bazen film izlerim, video küçültme v.b. tarzı şeyler yapacağım. internette sosyal ağlar, gazeteler, gündelik işler yani kısaca, zaten masa üstü var, işyerindede pc var. bu artık dışarıda takip etmem gereken mailler olsun o olsun bu olsun felan yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

Bence alıcam , kullanan varsa paylaşırsa tecrübelerini çok memnun oluruz... Sizin amaç birazdaha kapsamlı. Ben örn: günlük ufak tefek notlar alıcam office prog kullanarak, wifi kullanarak bazen film izlerim, video küçültme v.b. tarzı şeyler yapacağım. internette sosyal ağlar, gazeteler, gündelik işler yani kısaca, zaten masa üstü var, işyerindede pc var. bu artık dışarıda takip etmem gereken mailler olsun o olsun bu olsun felan yani...

tablet neden almıyorsunuz bu tip ihtiyaçlar için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    Bazı şeyleri kısıtlıymış gibi geliyor çnkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

Bazı şeyleri kısıtlıymış gibi geliyor çnkü

dediğiniz şeyler için tablet ten daha iyi verim alırsınız f/p olarak

f/p olerak diğer tarafta yoga 500 tavsiye ederin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    tamam bi bakayım sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/hp-pavilion-x360-11-k013cl-m4c56ua-tba-convertible-dokumatik-fiyati,203142.html

Bunu aldım geçen. Özellikleri fiyatına göre bayağı fazlaydı. Tam fiyat performans canavarıydı gözümde. Daha kutuyu ilk açışımda hayal kırıklığı yaşadım. Kutu orjinal hp kutusu değildi ve kutunun içinden ürünün yenilenmiş ürün olduğuna dair ingilizce ve ispanyolca yazılar çıktı. Neyse kullanmaya başladım ama hem ağır geldi hem de yenilenmiş olduğu için aklıma takıldı geri verdim.

Tüm bu olumsuzlukların dışında cihaz gayet seriydi. Chrome da 10 sekme falan açtım farklı siteler , bana mısın demedi. Steamden bir kaç indie oyun kurdum(defense grid,halo spartan assault gibi) yine çok rahat oynattı. Tüm bunları yaparken de 70 dereceyi geçmedi. Pasif soğutma gayet başarılıydı. İnternette gezerken de 50–60 derece arası oynuyordu. Mağazadaki oyunları hakeza sorunsuz çalıştırdı ve çoklu işlemlerde herhangi bir sıkıntı yapmadı.
    Performansından memnundum lakin bir tablete göre çok ağırdı. Yatarak film/dizi izlemek için de almıştım ki bayağı ağır geldi. Tabi bir notebook a göre oldukça hafif. Ekranı orta seviye bir ips diyeyim ama bunu sadece bakarak ve elimde ekranlar ile karşılaştırarak söylemekteyim.

Batarya nette gezerken 5–6 saat arası gitmekte. Oyun internet karışık şekilde 4 saat gitmişti.

Diyeceklerim bu kadar :-). Bir daha klavyeden ayrılamayan modellerden alacağımı zannetmiyorum çünkü yatarak film\dizi izlemek için uygun değiller.

Bir de şansımı yurt dışında deneyeceğim :-) . Çin den cube i7 stylus alacağım. Tabi İstanbul Bilişim parayı fiyat yükselmeden yatırırsa :-).

N3700 de güzel işlemci ama core m işlemciler çok daha güzel:-). Eğer yenilenmiş ürün olması sorun değilse üstteki ürün size göre. Yok diyorsanız da teknosa da yoga 300 var istediğiniz özelliklerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler, hala karar verme aşamasındayım, yeni modeller çıkacak deniyor biraz daha beklemedeyim...
  • Bende yeni yoga 500 aldım. çok araştırdım tüm özellikleri barındıran ve performanslı en uygun ürün bunu buldum. tavsiye olunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.