Şimdi Ara

2 haftada edebiyat bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumhuriyet dönemi hariç bitirelebilir mi bi an önce bitsin aradan çıksın ıstıyorum su edebıyat

• Edebiyat öyle 2 haftada aradan çıkartılcak bir ders değil emek vereceksin üstüne gideceksin mf ciler gelmeden ben kacayim.Allaha emanet ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bi dönem bitirip üzerine 500 soru falan çözmen lazım adam akıllı bitmesi için :)

• Dostum genel hatlarıyla 2 haftada bitirirsin. Hatta günlük çalışma sürene bağlı olarak, en az 5-6 saat ayırırsın ve her gün bunu korursan orta-üst düzey bir bilgi birikimin olur aynı zamanda sorular çözerek taçlandırırsan. Yanisi biter. Ama cumhuriyet ciddi anlamda uzun sürecektir. Bambaşka bir dünya çünkü, bolca soru çözmek gerekiyor.
  • Cumhuriyet 2 hafta, cumhuriyet dışındakiler 2 hafta da gayet güzel biter

• 15 tatilin ilk haftasında bitirdim dediğin konuları cumhuriyet zaten bitmişti

son edebiyat denememde de 55 yaptım . edebiyat emek ister hede hödö 2 haftayla olmaz diyenlere bakma edebiyat emek değil ezber ister
  • Cevaplar icin teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    12 yıl önce açıldı
    Üniversiteyi 3 yılda bitirmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En az 2 ay lazım o da leb demeden çorum diyen tipler için.Edebiyat dediğimiz şey yakup kadrinin sodom ve gomoresini bilmek değil.Edebiyat dediğin o eser hangi donemde yazıldı nasıl yazıldı yazarın o eserdeki dili nasıl hangi akımın etkileri gorulur karakterleri kimlerdir vsvsvs boyle abartmaya da çok gerek yok ancak osymnin elemek için ne yaptığı inan bana belli olmuyor.Ama geçen yıl gibi sorarsa 1.5 ay çok bile gelir onu da söyleyeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.