2 hafta önce olan bir olayı anlatmak istiyorum. Herkes gibi banyo'ya girmiştim. Çıkınca da herkes gibi kulak pamuğu ile kulağımı temizledim. Her kulak için çubuk kulak pamuğu kullanırım. Sağ kulağımı temizledim, sol kulağımıda temizlerken soktum çubuğu kulağa, çıkardım baktım hani ne kadar pislik çıkmış diye. Bir baktım kökten pamuk yok olmuş, kulağımdada hiçbir ağrı, sızı, kulak tıkanması, hiçbir şey yok. Kulak çubuğunada bakmadım kulağımı temizlemeden önce ucunda pamuk var mı diye. Hemen halamı çağırdım.
"Kulağıma galiba pamuk kaçtı baksana" dedim, baktı baktı hiçbirşey yok. Bende hiçbirşey hissetmiyorum. Yere baktık beyaz bir pamuk gibi birşey vardı, herhalde odur dedik, boşverdik. 3 gün sonra ofise gittim, patron bilgisayarıyla ilgili bir sorunla karşılaşmıştı.
Bilgisayarda sorunu gidermeye çalışırken bir esnedim, kulağımdan birşey fırladı dışa doğru, bir baktım kulak pamuğu pislikle kaplanmış, tek parça halinde çıktı kulağımdan. Tabi bunu, olayı bilen herkese ilettim. Şok geçirdik.
Kulağımın içindeyken nasıl hiçbir ses kaybı, ağrı, sızı yaşamadım onu anlamadım ayrı mesele.
Kullanmayın şu pamuğu. Onun yerine metal bir şeyle, ufak saç tokalarıyla temizleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
Kullanmayın şu pamuğu. Onun yerine metal bir şeyle, ufak saç tokalarıyla temizleyin.
Piskoloji ile ilgili sen yerde beyaz birşey görünce o sannettin ve rahatladın