Şimdi Ara

2 Haftada 2. park halindeki arabama vuruldu peki çözüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın sayın forumdaşlar2 hafta önce vurdular Autokinge gittim yapmadılar,yanlarına kaldı.Dün arabayı evin önüne bırakıp maça gittim geldim bir baktım diğer yana da vurmuşlar ne yapmak lazım neden bu kadar umursamaz insanlar var?Bu sefer yetti vurulan yeri gören bir kamera buldum anaokuluna ait ne olursa olsun bu sefer bulacağım o kişiyi.Mahallede beyaz polo kullanan bir bayan ve şirket arabası bir sümbül var.Sümbülcünün başka bir arabaya park yerinden çıkarken dokunmasını görmüştüm arkasındam gittim baktım diğer arabada bir şey yok diye demedim onlardan şüpheleniyorumNeyse Autoking bu sefer yapar mı sizce? 2 Haftada 2. park halindeki arabama vuruldu peki çözüm?Aydınlık olan fotoğraf bugünün 2 Haftada 2. park halindeki arabama vuruldu peki çözüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmpreZaa xd -- 19 Şubat 2016; 8:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçmiş olsun.Sinir bozucu bir durum.Çok büyük bir hasar görünmüyor.O yüzden her yerde halledilebilir gibi duruyor..

2015 VW Golf 1.2Tsi Comfortline - Saf Beyaz
    2017 VW Passat 1.4Tsi Comfortline - Beyaz
    2018 VW Polo 1.0Tsi Highline - Beyaz

• valla kuzenimin aracına da böyle üst üste dokundurdular, birinde buldu adamı, adam ben yaptırırım dedi kuzen zaman bulamadı, bu kez aynı yere başkası sürttü kuzen kalakaldı

ya yaptırmayacaksıni ya da idareten yaptıracaksn.

geçmiş olsun

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese şiddetle tavsiyemdir, aracınızı park ettikten sonra lastikleri tam sağ ya da tam sola kırarak park edin...herhangi bir kişinin aracınıza sürtme ihtimali ortadan kalkar...

Orijinalden alıntı: laqirdi

Herkese şiddetle tavsiyemdir, aracınızı park ettikten sonra lastikleri tam sağ ya da tam sola kırarak park edin...herhangi bir kişinin aracınıza sürtme ihtimali ortadan kalkar...

hiçbir işe yaramıyor. ha bir işe yaradı. adam arabamı boydan boya biçtiği gibi bir de jantımda 1 cmlik bir derin yarık ve parçalanmış bir lastik bıraktı. :)

konuyu açan arkadaşa: benim sıfırdan aldığım aracı daha 2. gününde bir amv'de vurmuşlardı. her sene istisnasız en az 1 kere vurdular. artık yeni aldığım aracı hiç sevmediğim halde kaldırıma parkediyorum ama buna rağmen daha 1. ayda bunu da vurdular. neyse ki minifix'le kurtuldu. ama daha 11 ay var ve 3 boyalı minifix kaldı. bu hesapla 11 ay geçmez...

Abartı yok arabalarımı (7-8 araba değiştirdim) en az 30-40 kez vurmuşlardır. daha bir Allah'ın kulu çıkmadı "ben senin arabanı vurdum" diye. dürüstlük katsayımız budur işte. ben 25 senede 1 kere birine vurdum. onda da not bıraktım. yani demem o ki bizim sürücüler hem dürüst değil hem de çok acemiler. ben park halinde araca 1 kere vurdum ve onda da not bıraktım (ilk şoförlük yılımdı). bana 30-40 kere vurdular, ne not ne de bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 19 Şubat 2016; 15:51:33 >

• Teşekkürler evimin önüne koyuyorum hep dönüşler riskli olabiliyor bugün fotoğrafta Türk bayrağı olan kreşe gittim kamera kayıtlarına baktım beyaz bir servis sürtmüş ama plakası görünmüyordu o açıdan.Tam sağa kırmak çok mantıklıymış öyle yapacağım bundan sonra ama sokakta 2 yönlü araç park edince geçiş iki araba aynaları arasında 3 cm kalacak şekilde daralıyor tekere vurunca zararı olmaz mı?

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

Teşekkürler evimin önüne koyuyorum hep dönüşler riskli olabiliyor bugün fotoğrafta Türk bayrağı olan kreşe gittim kamera kayıtlarına baktım beyaz bir servis sürtmüş ama plakası görünmüyordu o açıdan.Tam sağa kırmak çok mantıklıymış öyle yapacağım bundan sonra ama sokakta 2 yönlü araç park edince geçiş iki araba aynaları arasında 3 cm kalacak şekilde daralıyor tekere vurunca zararı olmaz mı?

bir üstteki mesajımı okumadın heralde? arkadaş kendince bir hipotez öne sürmüş ancak ben de yukarıda yaşadığımı yazdım.

Herkese şiddetle tavsiyemdir, aracınızı park ettikten sonra lastikleri tam sağ ya da tam sola kırarak park edin...herhangi bir kişinin aracınıza sürtme ihtimali ortadan kalkar...

Tam kırmak zararlı sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

hiçbir işe yaramıyor. ha bir işe yaradı. adam arabamı boydan boya biçtiği gibi bir de jantımda 1 cmlik bir derin yarık ve parçalanmış bir lastik bıraktı. :)

konuyu açan arkadaşa: benim sıfırdan aldığım aracı daha 2. gününde bir amv'de vurmuşlardı. her sene istisnasız en az 1 kere vurdular. artık yeni aldığım aracı hiç sevmediğim halde kaldırıma parkediyorum ama buna rağmen daha 1. ayda bunu da vurdular. neyse ki minifix'le kurtuldu. ama daha 11 ay var ve 3 boyalı minifix kaldı. bu hesapla 11 ay geçmez...

Abartı yok arabalarımı (7-8 araba değiştirdim) en az 30-40 kez vurmuşlardır. daha bir Allah'ın kulu çıkmadı "ben senin arabanı vurdum" diye. dürüstlük katsayımız budur işte. ben 25 senede 1 kere birine vurdum. onda da not bıraktım. yani demem o ki bizim sürücüler hem dürüst değil hem de çok acemiler. ben park halinde araca 1 kere vurdum ve onda da not bıraktım (ilk şoförlük yılımdı). bana 30-40 kere vurdular, ne not ne de bişey.

hocam, sizin araca arkadan sürtmeye başlayıp öne doğru gelmiş anladığım kadarıyla... tabi benim dediğim sistemle öyle şiddetli çarpmalarda risk var.. illa ki lastiği bırakın aksı bile kırabilir. tabi risk ama mesela bi otopark a bıraktıysanız aracı en azından ön sağ ve sol çamurlukları kurtarmış olursunuz... benim şahsen kurtarmışlığım var...

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Tam kırmak zararlı sanırım

hocam tam kırıp aracın kontak anahtarını çıkarırsanız fark edersiniz o zararlı dediğiniz son dişlilerden çıktığını... zaten tam kırarak park edemezsiniz.. aracın direksiyon sistemi o boşluğu alır...

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

hocam bu şekilde bırakılan araca lastikten carpıp, porya, jant, lastik, rotlar, direksiyon, amartisor sisteminin a. koyup tavana yapıştırmalarına neden oluyor. kimseye önermem. yakın bir dostumun başına geldi. görünürde sadece jantta sürtme ve lastik yanağında derin olmayan bir yarık vardı. ama ön düzene ve direksiyon sistemine çok para gömdü.

haklısınız hocam riskleri var ancak heryere de öyle park edilmez...benim dediğim otopark gibi dönüşlerin sıkıntılı olduğu dar olduğu yerler için geçerli..sizin dediğinize kesinlikle katılıyorum tabi ki çok kötü sonuçlarda olabilir... ancak bi otoparkta dediğinizin olma ihtimali çok düşüktür.

• araç içi kamera alıp,gecede kayıt yapar halde bırakmak olablir. . .

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

Teşekkürler evimin önüne koyuyorum hep dönüşler riskli olabiliyor bugün fotoğrafta Türk bayrağı olan kreşe gittim kamera kayıtlarına baktım beyaz bir servis sürtmüş ama plakası görünmüyordu o açıdan.Tam sağa kırmak çok mantıklıymış öyle yapacağım bundan sonra ama sokakta 2 yönlü araç park edince geçiş iki araba aynaları arasında 3 cm kalacak şekilde daralıyor tekere vurunca zararı olmaz mı?

bir üstteki mesajımı okumadın heralde? arkadaş kendince bir hipotez öne sürmüş ancak ben de yukarıda yaşadığımı yazdım.

Kusura Bakmayın görmedim valla görmezden gelir gibi olmuşum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.