Şimdi Ara

2 hafta kullanamadığım internet için cayma bedeli öder miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Kentsel dönüşümden dolayı sokaktaki binayı yıkarken türk telekom kablolarına ve kutusuna zarar vermişler. 1 haftadır evde internet yok. Görünüşe göre 1 hafta daha gelmeyecek. Türk telekomun umursamazlığından dolayı aboneliğimi kapatmak istiyorum. hizmet almama rağmen yine cayma bedeli veya kampanyalı tarife kullandığım için ekstra bir ücret öder miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hizmetin uzun süre hiç verilememesi halinde haklı nedenle fesih gündeme gelebilir ve cayma bedeline itiraz edilebilir. Özellikle arızanın sizden kaynaklanmadığını ve hizmet verilmeyen günleri kayıt altına alın, arıza kayıt numaralarını saklayın. Buna rağmen cayma bedeli çıkarılırsa BTK üzerinden şikayet ve gerekirse Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapılabilir. Fesih işlemini yapmadan önce sözleşmeye göre durumunuzu incelemek daha sağlıklı olur, hukuki destek verebilirm.

• Merhaba geçmiş olsun, hangi il-ilçe acaba? turk telekom bazı bölgelerde havai kablolama yapıyor. ordan sadece 5-6 bina'ya fiber kablo çekiyor. Öyle bir durum muydu sizinki yoksa direkt kabine mi zarar vermişler

evet yukardan gidiyordu kablolar. yıkılan binanın yemen yanında da kutu vardı. kutuyu yıkmıslar kablolar da kopmuş tabi. 11 ağustostan beri internetim yok. en kısa sürede kapatmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.