Şimdi Ara

2 günlük fatura???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.Benim çok memnun olduğum yap-boz 250 dk paketimin taahutü yarın gece 12 de sona eriyor.Bende bugün Turkcell bayisine gittim.Normalde hat benim üstüme değil ama ben kullanıyorum ve gnc(faturasıza)geçmek istedim.Ordaki hanımefendi bana faturalıdan faturasıza geçişin 4 gün sürdüğünü taahüt yarın biteceği için aradaki 2 günlük faturayı ödemem gerektiğini söyledi.Şimdi birinci sorum şu ben bu 2 günlük faturayı nasıl hesaplarım?2. sorum yarın gece 12 den sonra yap-boz 250 dk paketimin aylık aboneliğimi başlıyor taahhut bittiği için o yüzden mi ben 4.gün içerisinde gnc tarifesine geçersem aradaki 2 günlük faturayı ödemek zorunda kalıyorum?Cevaplarsanız sevinirim.Paketin aylık ücreti 39 civarı yıllığı ise 30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 8 Eylül 2017; 19:14:8 >

• Hocam merhaba. Faturalı gnç tarifelerini geçmeni tavsiye ederim çünkü internet kullanımı faturasız gibi 100 kb üzerinden değilde 1 kb üzerinden hesaplanıyor.

Sözleşmen bittiği için tarifeyi aylık kampanya ücretinden tekrar satın alacaktır. örnek yıllık kampanya ile alınan 49 TL lik tarife eğer kullanıma açıksa aylık ücreti 59 TL ise bu şekilde ücretlendirilecektir eğer tarife kullanıma kapandıysa benzer ve yakın tarifeyi aylık ücretinden satın alacaktır. 2 günlük fatura değilde yarım ay cinsinden ücretlendirilecek ana fiyata yakın bir fatura yansıtılacaktır. Ödemeye bilirsin üzerinde borç olarak kalır. Ödememekle ısrar edersen Türkcell abonesi olman için o borcu ödemen gerekmektedir. Bu arada ben hiç 4 gün sürdüğünü zannetmiyorum faturalı data hattımı bir saat içinde faturasıza geçirmiştim.
  • Kapatilmis hocam maalesef benim tarife

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turuncunet
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.