Şimdi Ara

2 Gündür Uğraşıyorum Bi Yardım Ederseniz Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle bi sistem topladım, fiyat-kalite performansını yorumlarsanız sevinirim... işlemci,anakart, ekran kartı seçimi iyi mi?

1-)Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor - BX80557E6600 ($226.99)
    2-)Intel D975XBX2 Intel Core 2 Duo Ready Socket 775 ATX Motherboard ($214.99)
    3-)Corsair 2GB 240 DIMM non-ECC DDR2 800 Mhz RAM (TWIN2X2048-6400C4) ($109.99)
    4-)eVGA e-GeForce 8600 GTS 256MB PCI-Express 256-P2-N761-AR Graphics Card - EVGA ($165.83)

Toplam Fiyat: 717$

aynı fiyata daha iyi performans seçenekleri ya da bunun gibi şeyleri paylaşırsanız mutlu olurum...
    not: iki gün içinde almam gerekiyor, şimdiden teşekkürler....

• GIGABYTE GA-965G-DS3 182 dolar +kdv vatan pc
    sparkle 8800 gts 300 dolar(iventus)
    Arkadaşım biraz fiyat geçiyor ama 8800 gts alırsan rahat edersin..ayrıca işlemci ve ram iyi..Power kactı sizin?
  • Benden bunlar çıktı.

Intel diyorsanız illa ki;

Amd de olur derseniz;

Bazı sorularınıza peşin cevap;
    1- Intel sistemde DDR3 de olduğundan ve hız aşırtma da mümkün olduğundan o anakartı seçtim.
    2- Amd'de ise işlemci Intel'e göre biraz düşük kaldı ama ekran kartı cuk oturdu.
    3- Sıradan bir masaüstü kullanıcısı 675,667MHz ile 800MHz arasındaki farkı anlayamaz.
    4- İşlemci E6600'den daha iyidir ve aralarında sadece 8-10$ fark varıdr. O paraya da kıyılabilir.

Not: Amaç belirtirseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Eylül 2007; 6:14:37 >

• Benim amd sistem yazıp adamın daha ucuza gecmesi geldi ama... intel yazında intelci diye bi ses geldi içimden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Benim amd sistem yazıp adamın daha ucuza gecmesi geldi ama... intel yazında intelci diye bi ses geldi içimden

Amd'den azıcık kısarsak aynı paraya şu çıkıyor.

• 705,64$a da bu çıktı. (Bellekler 2 tane)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Eylül 2007; 6:34:35 >
  • q6600 u o fiyata nerden buldun bilmiyorum ama hemen al. Anakart olarak Gigbyte ın düz ds3 ünü tavsiye ederim ki bu da bütçene ek para getirecektir. Onu da ekran kartına yatırıp sistemi mükemmelleştirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

q6600 u o fiyata nerden buldun bilmiyorum ama hemen al. Anakart olarak Gigbyte ın düz ds3 ünü tavsiye ederim ki bu da bütçene ek para getirecektir. Onu da ekran kartına yatırıp sistemi mükemmelleştirebilirsin.

Q6600 nerede hocam? E6600 yazıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

q6600 u o fiyata nerden buldun bilmiyorum ama hemen al. Anakart olarak Gigbyte ın düz ds3 ünü tavsiye ederim ki bu da bütçene ek para getirecektir. Onu da ekran kartına yatırıp sistemi mükemmelleştirebilirsin.

Q6600 nerede hocam? E6600 yazıyor?

Bakar kör olmuşum uykusuzluktan sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.