Şimdi Ara

2 gündür kanıma alkol girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yedim beyler bana bir şeyler oluyor. Böyle olmaz beyler bir şeyler yapmak gerek

• Karşim Absinthe yeşil peri senin isteğini dizginleyecektir.Şeker eritmeyi unutma ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Karşim Absinthe yeşil peri senin isteğini dizginleyecektir.Şeker eritmeyi unutma ama.

Hiç içmedim hocam ama bir şehir efsanesi var herkes illa bilir 7 shot atana lamborghini veriyorlarmış

Biraz tırsıyorum hocam ondan denemedim :/
  • Red Label ister misin?

• Helal olsun kardeşime.Bırak gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 5 Nisan 2014; 0:20:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Karşim Absinthe yeşil peri senin isteğini dizginleyecektir.Şeker eritmeyi unutma ama.

%92 alkol var hocam geriye kalan kısımda yeşil rengi veren ot herhalde. Fakat bulursam kaçırmam o zamana kadar karpuzlu votka ile yola devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 5 Nisan 2014; 0:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Hiç içmedim hocam ama bir şehir efsanesi var herkes illa bilir 7 shot atana lamborghini veriyorlarmış

Tek shot içmek bile kafanın dönmesine neden oluyor.4 ten fazla içmedim ben.Bizdeki Prag malıydı,en sağlamı buydu diyebilirim.Önümde at gördüm sanki,sonra oturup resmini çizmişim hiçbirini hatırlamıyorum.kalp krizi geçirtebilir 7 shot lafı burdan kaynaklanıyor.

Tırsmana gerek yok,ölürsen cehennemde arkandan gelirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 gündür uyuyamıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tek shot içmek bile kafanın dönmesine neden oluyor.4 ten fazla içmedim ben.Bizdeki Prag malıydı,en sağlamı buydu diyebilirim.Önümde at gördüm sanki,sonra oturup resmini çizmişim hiçbirini hatırlamıyorum.kalp krizi geçirtebilir 7 shot lafı burdan kaynaklanıyor.

Hocam bildiğin saf alkol gibi işte acayip yüksek onunu oranı . Tek başıma içemem ya insan lazım ona . Öbür tarafta illa görüşürüz . Bu arada abarttım hocam 2 gündür içmiyorum da her gün içen bir tip de değilim cuma cumartesi klüplere barlara gidersek anca

@The Wild Bunch, olsa da içsek

@gölge kule, aynen hocam ben de ot diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

quote:

%92 alkol var hocam geriye kalan kısımda yeşil rengi veren ot herhalde. Fakat bulursam kaçırmam o zamana kadar karpuzlu votka ile yola devam.

%75 alkoldü bizdeki.Rengini veren dediğin gibi ot.

Prag malını bulursan kaçırma,tadına bak derim.İçimi ağırdır,fondiplenmesi gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bildiğin saf alkol gibi işte acayip yüksek onunu oranı . Tek başıma içemem ya insan lazım ona . Öbür tarafta illa görüşürüz . Bu arada abarttım hocam 2 gündür içmiyorum da her gün içen bir tip de değilim cuma cumartesi klüplere barlara gidersek anca

@The Wild Bunch, olsa da içsek

@gölge kule, aynen hocam ben de ot diye biliyorum.

Tek başına kesinlikle içme zaten.Kendini balkondan aşşağı atarsın haberin olmaz.Yanında mutlaka biri bulunmalı onu içerken.Biraya benzemez,her şeyi yaptırır adama.

• absinthe boğaz yaktığı için içememiştim kafada yapamadı haliyle olsa da bir daha denesem
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Bulursam elbet denerim, iki sene önce bahriyeli bir arkadaşım Ukrayna'dan getirecekti sözde, daha arayıp sormadı, orada içerken kriz geçirdi herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.