Şimdi Ara

2 gunde 1 internetsiz kaliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaslar. 2007de evime ttnet ile internet baglattim. 3-4 sene sonra surekli kopmalar yasandi. ttnet yetkilileride biraz umursamaz ve bilgisiz olunca dayanamayip superonlinea gectim. 3 senedir superonline kullaniyorum ve son 5 aydir 2 dakikada 1 20-30sn lik kopmalar yasiyorum. yetkililer geliyor modeme laf yapiyolar. evde 3 tane modem ve 7-8 tane arakablo var hepsini deniyorum fakat sonuc degismiyor. artik hergun musteri hizmetlerini arar oldum hergun arayip hal hatir soruyorum falan sonunda isten ve halden anlayan bir arkadas cikti ve sorunun binamdaki tesisatla ilgili bi sorun olabilecegini ayni sorunu kendisininde yasadigini ve disardan kablo alip apartman disindan gecirerek evine bagladigini soyledi. bense 4 kattayim ve evim girisle zıt cehpede yani bunu yapmam mumkun degil. durumu anlatinca iyi bir elektrikciyle konusup tesisati yenilememi soyledi. kimi arasam o zahmete girmeyecegini soyluyor. dedigim gibi 4 kattayiz yeni bir tesisat kurmak kolay olmasa gerek. son 2 gundur hic internetim yok. telefondan yapiyorum islerimi. dun hata kaydi biraktim daha cevap gelmedi. yardim edin ne yapabilirim resmen cöpe para atiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam da benim sorunum, ben 20 gündür böyleyim bir şey de demiyorlar bize hani sorun şu, üzerinde çalışıyoruz deseler yine iyi. ilk iki gün benim de internetim gitti gelip yaptılar, ertesi gün yine gitti. Bir daha asla ilgilenmediler her gün dediğin gibi arıza kaydı veriyoruz ama ilgi sıfır.

Sadece türkiye değil adsl kullanılan her ülkede sıkıntılar çıkabiliyor.

ADSL bildiğimiz bakır kablo olduğu için mesafeye, bina içindeki kablolamaya, santrale uzaklığa göre değişiyor hat kalitesi.

Ona maalesef TTNET'in de yapacak birşeyi yok.

ama gerçek Fiber internetse o ayrı tabii.

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

ADSL çok sakat bir teknoloji.

Sadece türkiye değil adsl kullanılan her ülkede sıkıntılar çıkabiliyor.

ADSL bildiğimiz bakır kablo olduğu için mesafeye, bina içindeki kablolamaya, santrale uzaklığa göre değişiyor hat kalitesi.

Ona maalesef TTNET'in de yapacak birşeyi yok.

ama gerçek Fiber internetse o ayrı tabii.

sorun bina ici kablolamada diye dusunuyorum ama elimden birsey gelmiyor hic bir elektrikci ugrasmiyor hatlari yenilemekle. site yonetimiyle konusursam ise yararmi sizce. hala cevap yada degisiklik yok. 3. gundeyiz. santrale cok yakiniz internet varken cagri merkezindeki calisanlar 10mbite kadar destekledigini soylemisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalArmut -- 7 Şubat 2015; 14:31:03 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.