Şimdi Ara

2 Gün Önce Kaydolduğum Yurttan Ayrılmak İstiyorum...YARDIM... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nihonto

1000 veriyorum yurda, tabi istanbul olmasının da büyük bi etkisi var

yurda 1 kuruş bile vermem

o 1000 lirayı aylık ali ağoğluna bagışlar bakarım dalgama

Şaka bi yana istanbulda kiralar uçuk tabi ama yinede lüks stüdyo daireler bulabilceğine eminim yani yurt çok saçma giriş çıkış saatlerini bilmiyorum ama arkadaşlarınla takılmak istediğinde falan yani kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Şaka bi yana istanbulda kiralar uçuk tabi ama yinede lüks stüdyo daireler bulabilceğine eminim yani yurt çok saçma giriş çıkış saatlerini bilmiyorum ama arkadaşlarınla takılmak istediğinde falan yani kötü

ben daha ucuza gelecebilcek evlerde buldum 2+1 ama insan olmayınca birlikte çıkacak yapçak başka bişey bulamadım artık seneye çıkarım da bu sene idare edecez bi şekilde

en azından yurda girişler çok erken değil o kurtarıyo birazcık

• Millet 650 yurda veriyo ,bizim ele ayda 400 geçiyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

ben daha ucuza gelecebilcek evlerde buldum 2+1 ama insan olmayınca birlikte çıkacak yapçak başka bişey bulamadım artık seneye çıkarım da bu sene idare edecez bi şekilde

en azından yurda girişler çok erken değil o kurtarıyo birazcık

Biraz samimi davrandıktan sonra insanlara onlar için ulaşılmaz,vaz geçilmez oluyosunuz yani hem arkadaş olsun hemde sevgili konusunda lüks daire dememin sebeplerinden birisidirki insan sizin kudretinizi görsün her zaman onların bi parçası olursunuz yani sizin tavırlarınız falanda önemli yani sigara kullanmıyosanız bile sigara yerine puro ve nargile içerkenki cool tavırlarınız olması falan derken uzar gider bu muhabbet kısacası kızlar basit yaratıklardır batıkent bankalar sevgili olmuş kankalar uğraştırmayın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Kocaeli'yi kazandım hocam.

Ev tutman senin yararına olur. Yoksa ilerde psikolojik sorunlar nedeniyle okulu dondurmaya kadar gelirsin ki bu da sana büyük zarar sağlar. Bilgisayardan anlıyorsan kocaeli vatanda iş başvurusu yap yada başka yerde bildiğin işi part time yaphttp://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-eskidji-gayrimenkulden-merkezde-studyo-daire-122191365/detay ısınma ve aidat dahil de 380tl ye daire var. öğrenci diye hayır derse 400 olur. Sorun çıkartmazsa 350 yaparsınız pazarlıkla.150 elektrik 35-40 su desen 200 tüp-mutfağa kalıyor eğer part time iş bulursan baya rahat yaşarsın.

edit : bu ev de güzelmişhttp://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ogrenciye-full-doseli-daire-133982715/detay

İşte tam istediğim tipte ev. Tabii, ailem bu konulara sıcak bakmıyor. Gidip "ortamcı" biri olup çıkacağım diye korkuyorlar. (Bu konuda biraz sabıkam var hani) Ama amacım gerçekten adam gibi okuyup güzel, huzurlu bir öğrencilik geçirmek. Her halükarda 1000 lira masrafım olacak gibi duruyor. Peder tekrar bir işe girse sıkıntı olmaz da işte...

Bilişim Teknolojileri alanı mezunuyum. 1 yıl staj da yaptım. Şimdi de bilgisayar mühendisliği okuyacağım, ucundan kıyısından programlama da biliyorum. (Her türlü format atılır. ) Artık, yarı zamanlı iş bakacağız. Kasiyerlik, garsonluk... tarzı işlerde olabilir.

• O zaman kocaeli vatanda part time dene hem okul için staj gibi de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi durum ne oluyor anlamadım önceki konulara baktım sözleşmeyi imzaladıysan ödemek zorundasın diyorlar, iptal edebiliyor muyuz.Ben kardeşim için acele edip tuttum daha sonra eve çıkabilir mi iptal edip hatta mesala hemen yarın müdür çok cinsti
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

beyler şimdi durum ne oluyor anlamadım önceki konulara baktım sözleşmeyi imzaladıysan ödemek zorundasın diyorlar, iptal edebiliyor muyuz.Ben kardeşim için acele edip tuttum daha sonra eve çıkabilir mi iptal edip hatta mesala hemen yarın müdür çok cinsti

Cins hocam bu şerefsizler. Bugün sabah saat 7'den beri yollardaydım. Daha yeni döndüm eve. 650 liramız içeride kaldı, vermediler. Yalvar yakar senetleri aldık, sözleşmeyi iptal ettik. Lanet gitsin o para ya.

En çok kendi salaklığıma kızıyorum da neyse.. Eğer o yurtta kalsaydım büyük ihtimal üniversiteye dondurup geri gelirdim, o kadar para çöpe giderdi. Zararın neresinden dönersen kardır diyeceğim de içim acıyor yemin ediyorum. Aileme karşı da mahcup oldum. Sözde telefon alacaktık bana ama artık kırk yıl bir şey istemeye yüzüm olmaz. Harçlık bile zor isterim, neyse ki bir miktar birikmiş param var da birkaç ay idare ederim herhalde. Adamlar paranın üzerine yattı resmen, bu insanlara(!) diyecek bir şey bulamıyorum.

• quote:

quote:

beyler şimdi durum ne oluyor anlamadım önceki konulara baktım sözleşmeyi imzaladıysan ödemek zorundasın diyorlar, iptal edebiliyor muyuz.Ben kardeşim için acele edip tuttum daha sonra eve çıkabilir mi iptal edip hatta mesala hemen yarın müdür çok cinsti

Cins hocam bu şerefsizler. Bugün sabah saat 7'den beri yollardaydım. Daha yeni döndüm eve. 650 liramız içeride kaldı, vermediler. Yalvar yakar senetleri aldık, sözleşmeyi iptal ettik. Lanet gitsin o para ya.

En çok kendi salaklığıma kızıyorum da neyse.. Eğer o yurtta kalsaydım büyük ihtimal üniversiteye dondurup geri gelirdim, o kadar para çöpe giderdi. Zararın neresinden dönersen kardır diyeceğim de içim acıyor yemin ediyorum. Aileme karşı da mahcup oldum. Sözde telefon alacaktık bana ama artık kırk yıl bir şey istemeye yüzüm olmaz. Harçlık bile zor isterim, neyse ki bir miktar birikmiş param var da birkaç ay idare ederim herhalde. Adamlar paranın üzerine yattı resmen, bu insanlara(!) diyecek bir şey bulamıyorum.

Dostum ben de konuda yukarda anlattım Düzceye kardeşimi kaydettirdim sözleşme imzaladım, özel yurda kayıt olmak için sıra bekledik düşün o kadar az erkek yurdu var, aslında akılsızlığımızda birazda acele ettik ev bulsak ev arkadaşı filan yok diye halbuki benim orda okuyan arkadaşlarımda var, 450 tl aylık hemde 10 ay 350 tl ye kira da kalsa bir ay sonra kendine bir arkadaşta bulurdu diye düşünmeye başladım.Bizde kayıdı salı günü yaptık işte, şimdi de kafamda bin türlü şey dönüyor çünkü bende okuyorum Babamın maaşı ancak ikimizin giderine filan yeter.Bilmiyorum benimde kafam çok karışık acaba şimdi iptal ettirsek mi ettirmeye çalışşsak ettirebilir miyiz yoksa bir kaç ay kalsa o zaman çıkmak istese çıkabilir mi hiç bir fikrim yok.Allah yardımcımız olsun çünkü adamların tek amaç öğrencileri soymak bu okulların böyle yerlere açılma sebebi de bu sanırım.
    Birde kardeşim geçen sene sinopta bir yer kazanmıştı, ilk önce kayıt oldu sonra hem uzak hemde kalacak yurt flan bulamadık diye kaydını sildirdi 2 gün sonra bu seferde işte hemen kalacak yer bulalım diye karaborsa da olunca böyle bir tongaya düştük, Babamda bana güvenip beni göndermişti kayıda o yüzden kendimi fazladan kötü hissediyorum, bilmiyorum.Bizde bu sözlesmenin tümünü ödeyeceğiz ve sene sonuna kadar bunu kullanacağız her halde.

• quote:

quote:

quote:

Dostum ben de konuda yukarda anlattım Düzceye kardeşimi kaydettirdim sözleşme imzaladım, özel yurda kayıt olmak için sıra bekledik düşün o kadar az erkek yurdu var, aslında akılsızlığımızda birazda acele ettik ev bulsak ev arkadaşı filan yok diye halbuki benim orda okuyan arkadaşlarımda var, 450 tl aylık hemde 10 ay 350 tl ye kira da kalsa bir ay sonra kendine bir arkadaşta bulurdu diye düşünmeye başladım.Bizde kayıdı salı günü yaptık işte, şimdi de kafamda bin türlü şey dönüyor çünkü bende okuyorum Babamın maaşı ancak ikimizin giderine filan yeter.Bilmiyorum benimde kafam çok karışık acaba şimdi iptal ettirsek mi ettirmeye çalışşsak ettirebilir miyiz yoksa bir kaç ay kalsa o zaman çıkmak istese çıkabilir mi hiç bir fikrim yok.Allah yardımcımız olsun çünkü adamların tek amaç öğrencileri soymak bu okulların böyle yerlere açılma sebebi de bu sanırım.
    Birde kardeşim geçen sene sinopta bir yer kazanmıştı, ilk önce kayıt oldu sonra hem uzak hemde kalacak yurt flan bulamadık diye kaydını sildirdi 2 gün sonra bu seferde işte hemen kalacak yer bulalım diye karaborsa da olunca böyle bir tongaya düştük, Babamda bana güvenip beni göndermişti kayıda o yüzden kendimi fazladan kötü hissediyorum, bilmiyorum.Bizde bu sözlesmenin tümünü ödeyeceğiz ve sene sonuna kadar bunu kullanacağız her halde.

Adamlar görmediğimiz bir hizmet için bizden para kesiyor. Ben o yurtta 1 gün bile kalmadım. Senet ve sözleşme imzaladıktan 2 gün sonra fikrimi değiştirdim. Ama açgözlüler paranın üstüne yattılar. Bunun hukuki bir çıkar yolu yok mudur yav? Bir de bayağı maval okudu. Sen yurtta hiç kalmasan da biz 10 aylık ücretini alırız. Sözleşme yaptın, senet yaptın... zart zurt...

Yav şu forumda bu konulardan anlayan adam yok mu hiç? Bir fikir versin hele.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar görmediğimiz bir hizmet için bizden para kesiyor. Ben o yurtta 1 gün bile kalmadım. Senet ve sözleşme imzaladıktan 2 gün sonra fikrimi değiştirdim. Ama açgözlüler paranın üstüne yattılar. Bunun hukuki bir çıkar yolu yok mudur yav? Bir de bayağı maval okudu. Sen yurtta hiç kalmasan da biz 10 aylık ücretini alırız. Sözleşme yaptın, senet yaptın... zart zurt...

Yav şu forumda bu konulardan anlayan adam yok mu hiç? Bir fikir versin hele.

bizde senete değil sadece sözleşmeye imza attık ama oda aynı şeyi belirtti o parayı her koşulda ödemek zorundasın diye, araştırmalarımda hep ödeyenleri yazıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.