Şimdi Ara

2 gtx 580 mi tek gtx 590 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size sorum 2 adet 580 alıp sli yapmak mı daha fazla performans verir yoksa tek gtx 590 mı ?

• 590da PLX Yongası avantaj sağlayabilir,580SLIda ise Yüksek saat hızları,soğutucuya göre daha serin kartlar,oc potansiyeli.

Ben 580SLI derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 580 SLI diyorum. Psu yeterliyse tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 2 Ekim 2013; 0:22:07 >
  • Peki güç olarak 580 sli ve 590 aynı güç kaynağımı ister yoksa değişirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone16

Peki güç olarak 580 sli ve 590 aynı güç kaynağımı ister yoksa değişirmi ?

Aşağı yukarı aynı güç kaynağını ister. Danlardan kaynaklı 15-20 watt güç tüketimi değişebilir. Biraz da saat hızının fazla olduğunu düşünürsek 100w civarı en fazla fark eder

• 2 gtx 580 daha performanslı olur default halde bıle cekırdek hızları 580 de 772 mhz 590da ıse 607 mhz dır kaldıkı 580 ın ozel modellerınden secılırse hız farkı ve sogutucu avantajı ıle aradakı performans farkı 580sli lehıle acılır
  • Tam güç değerlerini bilmiyorum ama büyük ihtimalle 580 SLI daha fazla çekecektir. Psu'in modelini yazarsaniz daha iyi olur sanırım. Değiştirmeniz gerekebilir yeterli değilse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler herkese bende patheon kasanın kendi powerı var 600 watt 590 a yeterli mi sizce bir kaç kişi görmüştüm 600 watt la kullanan.
  • gtx 590 max 365w guc harcar buda yaklasık 12v kanalından 30amper demektır ıslemcı ve dıger donanımlarıda katarsak 12v kanalından 500w ustu verebılıyorsa powerın kurtarır
  • Saolasın pegasus kardeş son bi sorum olacak 960 liraya buldum gtx 590 12 taksit ile sizce alayım mı ?
    lyım mı ?
  • 12 taksıt olması guzelde bana gore artık o kart bu paraları yapmaz 900 lıraya bıle 1-2 ay once zar zor satılan bı kart kaldıkı butur cıft gpulu kartlar bozulmaya cok meyıllıdır azda olsa garantılısı alınmalı yoksa elınde patlayabılır
  • Bir yerde ms sorunu diye bişi okumuştum çift gpulu kartlarda oluyormuş bu olay nedir bu ?
  • quote:

Bir yerde ms sorunu diye bişi okumuştum çift gpulu kartlarda oluyormuş bu olay nedir bu ?

Sanırım Micro Stutteringden bahsediyorsunuz. Özet geçecek olursam kartların tepki süreleri artıyor ve oyun 80fps olsa bile kasıyor gibi gözüküyor.
    Bazen de texturelarda problem çıkabiliyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Bir yerde ms sorunu diye bişi okumuştum çift gpulu kartlarda oluyormuş bu olay nedir bu ?

Sanırım Micro Stutteringden bahsediyorsunuz. Özet geçecek olursam kartların tepki süreleri artıyor ve oyun 80fps olsa bile kasıyor gibi gözüküyor.
    Bazen de texturelarda problem çıkabiliyor,

Farklı yöntemlerle bunu en aza indirmek mümkün zaten şu an ki sürücülerle baya azalma gösterdi çoğu kimse anlamayacaktır bile MS yi texture sorunları ise SLI flaglarla çözülebiliyor yada yeni driverlarla

• quote:

Arkadaşlar size sorum 2 adet 580 alıp sli yapmak mı daha fazla performans verir yoksa tek gtx 590 mı ?

imzanıdaki

sistememi böyle ekran akrtları adapte etmeye çalışıyorsunuz ?

GA-970A-UD3 ANAKART-FX 6300 SİX CORE 3.5 GHZ İŞLEMCİ-CORSAİR VENGEANCE 8 GB (2X4) RAM-PALİT 1536 MB 384 BİT GTX 480 EKRAN KARTI-500 GB WD BLUE HARD DİSK-XİGMATEK PANTHEON 600 WATT KASA

bu 2 ader 580 ni besliyecek poweınız ve işlemciniz nedir ?
  • evet kendi sistemime takmak için
  • quote:

Saolasın pegasus kardeş son bi sorum olacak 960 liraya buldum gtx 590 12 taksit ile sizce alayım mı ?
    lyım mı ?

gtx590 a o kadar para verilmez yazıktır günahtır. hem gtx580-590 kaç yıllık kartlar. aynı fiyat aralığında modern bir kart her zaman daha akıllıcadır. (örneğin gtx760)
  • nabalım bizdede işte bi çift gpu merakı var hem ben kartını alırken benim 480 i verip üstüne bi fiyatla alıcam yani direk 960 tl ye değil adamla konuşcam daha
  • gtx 590 segment olarak üst seviye kart olduğu için daha iyi performans alıcagınızı düşünüyorum oyun canavarıda denılebilir bu karta :) sonuçta onemli olan performans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.