Şimdi Ara

2 GB MP3-MP4 ÇALAR HARİKA F/P ORANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linktekinin aynısı Minton MP3-MP4 çalar satılıktır. 2 GB hafızası vardır. Kart takılmıyor biliyorum ben, orada takılıyor yazılmış. İçini de açmadım belki içine falan takılıyordur. Ürünün kodu MMP-3093

http://forum.donanimhaber.com/m_33776575/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#33776575

http://www.minton.com.tr/urun.asp?MenuId=18&TypeId=3&SCatId=25&ProdId=1653

Ürünün camının sol üst köşesi çatlak. Problem yaratmıyor sadece görsel. Ekran değil cam sadece. Üzerine konulan bir ağırlıktan veya çantada ezilmesinden falan olabilir. Fonksiyonlarında hiçbir problemi yok. Ses kalitesi fena değil. Kaliteli kulaklıkla dinlerseniz gayet iyi bile diyebilirim. Şarj süresi iyi. Bana mesaiye gidiş gelişlerde dinlerken 1 haftadan fazla gidiyor. Dışarıya verdiği ses gayet güzel. Cep telefonu ile bluetooth vasıtasıyla bağlantı kurabiliyor. Cebinize gelen çağrıyı bununla cevaplayabilirsiniz vs vs. Linklerde ayrıntılı özellikleri var. Kulaklık çıkışı 2.5 mm olduğu için 2.5=>3.5 mm kulaklık çevirisi de göndereceğim. USB den şarj olur. 1-2 liraya satılan mini usb kablosunu kullanır. Şu anda elimde yok kaybettim. Yani sadece cihaz, çakma CX400 veya MM50 kulaklık ve kulaklık dönüştürücü gönderilecek.

Fiyat: Kesinlikle pazarlıksız 30 lira. Pazarlık ve takas için mesaj atmamanızı rica ediyorum. Cevaplamazsam kızmasın kimse.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Cevapladım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 3.20 i Cd çalar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.