Bildirim
2. elde 207 1.6 HDI,polo goal tdi, gp 1,3 90hp
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
207 daha yeni olduğu için 2.elde dikkat çekebilir... polo vw old için markasını satıyor ve fazlasıyla pahalıya gidior bence ama insanlar bunu bir güvenirlik olarak görüyo... grande punto hakkında bir yorum yapamayacağım -
bence polo yu listeden cıkar derim -
bence de eski jenerasyon bir polo nun bu listede yeri olmamalı, tam bir kütük -
Ahh be dogruyu söylemek coluk cocukluk oldu...Eger sen bunu böyle görüorsan sende baska kapıya ozman...Pug umuz var diye dogrularıda söyleyemicez.... -
quote:
Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
bence de eski jenerasyon bir polo nun bu listede yeri olmamalı, tam bir kütük
ya ne dersin polo kütükte senin 207in x5in rakibi demiya senin işin gücün volkswagene taş atmak altındaki araba sanki bana mercedes
hadi yavrucum başka kapıya!burası çoluk çocuk yeri değil.senin pugunun vw ye kafa tutması için 40 fırın ekmek yemesi lazım
elin onbaşısı gelmiş binbaşılarına kafa tutuyor bilader herkesin şahsi görüşüdür fikir verişidir herkesin zevki birinci mevkidir
adam bu tosbayı almaz da
gider bu aslan gibi arabayı alır kardeşim şahsi fikire niye böyle kızıyonki durduk yere...........
hem poloya göre kaite kokuyor hem yırtıcı hemde yakışıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcı_33 -- 29 Nisan 2007; 0:56:40 >
-
vw;(hala sebebini bulamadım)bir türlü şu TDI motordan vazgeçip common-rail'e terfi etmedi....Polo bence kendi segmentinde dibe vurmuş durumda....Listeden kesinlikle çıkartmak gerek....garande puntoyuda ne puntocuların yaptığı gibi göklere çıkartmamak ne de hafife almamak gerek...Başarılı-parasını fazlasıyla hakeden bir arç(1,3 multijet 200 tork 90 bg..bence enfes...))207 özellikle dizaynındaki özgünlüğü ile ön planda....hoş bir araç....Yanlış anlaşılmasın kendi aracımın oluşundan dolayı değil,gerçekten kaliteli bir araç oluşundan dolayı bence bu sınıfta asla yeni kasa corsayı unutmamak gerek... -
207 nin resimler harik -
harika olur tabiki kardeş çünkü estetik ve ruh birleşmiş aldığıon zaman aracın sağına geçersin seyredersin bakasın gelir soluna geçersin bakasın gelir arkaya geçersin bakasın gelir o senden biri olur bir isim takarsın kafan rahat eder
-
quote:
Orjinalden alıntı: avcı_33
harika olur tabiki kardeş çünkü estetik ve ruh birleşmiş aldığıon zaman aracın sağına geçersin seyredersin bakasın gelir soluna geçersin bakasın gelir arkaya geçersin bakasın gelir o senden biri olur bir isim takarsın kafan rahat eder
sana göre tosbağa olan şey bana göre değildir sana göre aslan olan bana göre değildir.ya ben burada boş yere konuşmuyorum.benim kullanmadığım marka kalmadı.ama vwnin tadı başka.bu benim görüşüm.sizlerde vwyi beğenmeyebilirsiniz saygı duyarım.lakin tosbağa kütük vs.ile olaya girerseniz o olmaz işte.o yaptığınız çocukluktur emeğe saygısızlıktır.işte ben bunlaradiorum.anlayana...
-
quote:
vw almak = şöminede banknot yakmak
demek ki VW zengin kesim arabası, yani üst seviye insanların alabileceği araba.
öyle herkes alamaz onu.
bu yazından ben bunu çıkarıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı
sana göre tosbağa olan şey bana göre değildir sana göre aslan olan bana göre değildir.ya ben burada boş yere konuşmuyorum.benim kullanmadığım marka kalmadı.ama vwnin tadı başka.bu benim görüşüm.sizlerde vwyi beğenmeyebilirsiniz saygı duyarım.lakin tosbağa kütük vs.ile olaya girerseniz o olmaz işte.o yaptığınız çocukluktur emeğe saygısızlıktır.işte ben bunlaradiorum.anlayana...
ağzına, eline sağlık...+1903
olayı çok güzel özetlemişsin.
ANLAYANA TABİ...
-
Bu yazilanlari okudukca gulesim geliyor. Arkadaslar bu zevk meselesidir. Bizler nasil pug seviyorsak arkadaslarin da vw sevmesi gayet dogal. Biraz pahali ve daha az konforlu ama dedigim gibi bu zevk meselesi, birbirinizi bu kadar kirmanin anlami yok bence.
Saygilar. -
ama sen anlamazsın ben açıklayim: kendini zengin zanneden küçük burjuvaların "alman" zaafını iyi kullanarak 3. sınıf alman arabasını değerinin üzerinde sunan, pazardan aldığı tshirt'ün üzerine lacoste timsahı diken zihniyete hitap eden bir markadır vw .. şahsi fikrimdir, itiraz hakkınız sizde saklıdır -
ben daha önce bir şey yazdım kimsenin gözü yemedi denemeye.
çıkın sokağa ve önünüze gelen 100 kişiye "paran olsa VW mi Peugeot mu alırsın diye sorun.
hiç araba kullanmamış biri bile VW der, çünkü eskiye dayanan bir kariyeri var VWnin.
bu arabanın ismi satar gene satar. ölüsü satar gene satar, sen kaliteli araba yaparsın o dandik araba yapar gene senden çok satar.
işte MARKA diye ben buna derim. ne üretirse üretsin satıyorsa bu BECERİ dir.
PUG'un bu seviyede araba ürettiği doğrudur, hatta bazı araçlar VW nin bazı araçlarından daha iyidir buna da lafım yok
ama MARKA olarak VW nin PUG'a oranla bir üstünlüğü var ve PUG'un bu seviyeye, bu tanınmışlığa ulaşması için tabiri caizse biraz daha ekmek yemesi lzım.
Bu araba Soylukan arkadaş şöyle yazmış.
quote:
tamamını oku başka şeyler de çıkarırsın, zorla biraz ıkın çıkar
Ben de tamamını okudum. ve yazının en sonunda şu vardı.
quote:
çözüm: ısınmak için kışlık odun kullanın
işte biz de 206 kullanıyoruz ısınmak için.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
ben daha önce bir şey yazdım kimsenin gözü yemedi denemeye.
çıkın sokağa ve önünüze gelen 100 kişiye "paran olsa VW mi Peugeot mu alırsın diye sorun.
hiç araba kullanmamış biri bile VW der, çünkü eskiye dayanan bir kariyeri var VWnin.
bu arabanın ismi satar gene satar. ölüsü satar gene satar, sen kaliteli araba yaparsın o dandik araba yapar gene senden çok satar.
işte MARKA diye ben buna derim. ne üretirse üretsin satıyorsa bu BECERİ dir.
PUG'un bu seviyede araba ürettiği doğrudur, hatta bazı araçlar VW nin bazı araçlarından daha iyidir buna da lafım yok
ama MARKA olarak VW nin PUG'a oranla bir üstünlüğü var ve PUG'un bu seviyeye, bu tanınmışlığa ulaşması için tabiri caizse biraz daha ekmek yemesi lzım.
Bu araba Soylukan arkadaş şöyle yazmış.
quote:
tamamını oku başka şeyler de çıkarırsın, zorla biraz ıkın çıkar
Ben de tamamını okudum. ve yazının en sonunda şu vardı.
quote:
çözüm: ısınmak için kışlık odun kullanın
işte biz de 206 kullanıyoruz ısınmak için.
you are perfect
-
Climanjaro
sen zaten bizim demek istedigimizi anlatmıssın VW isim satıyor buda gcmişteki basarısından gelmektedir ama VW bu basarıya kapılıp yeride saydı diger markalarda acımasızca arkadan gelip VW kalite olarak ve fiyat/fayda olarak al asagı edip artık tercih edilmeyen sadece fiyatı yüksek ve önündeki VW harmasından faydalanan araclar haline getirdi...
Climanjaro Tabii polonun satıslarını 10 a katlayan 206 insanları ısıtmak için yanıyorsa POLO insanların çöplerini toplayan ÇÖP KUTUSUNDAN baska hiç bir şey olamaz kusura bakma....iyi forumlar -
quote:
eğer ki herşeyin doğru cevabı sokağa çıkıp 100 kişiye sormaktan geçseydi bilim adamları da evrenin sırrını sokaklarda arıyor olurdu..
bak sana ne diyorum sonax da yanıma gelen adamın jettası vardı adam daha arabasının 8 valf olduğundan bile bihaberdi; yeni modellerde 8V olacağını sanmam diyordu bide saf saf.. işte vw nin kitlesi de budur
ve tekrarlıyorum; kendini zengin zanneden küçük burjuvaların "alman" zaafını iyi kullanarak 3. sınıf alman arabasını değerinin üzerinde sunan, pazardan aldığı tshirt'ün üzerine lacoste timsahı diken zihniyete hitap eden bir markadır vw..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 30 Nisan 2007; 14:46:01 >
-
quote:
quote:
eğer ki herşeyin doğru cevabı sokağa çıkıp 100 kişiye sormaktan geçseydi bilim adamları da evrenin sırrını sokaklarda arıyor olurdu..
bak sana ne diyorum sonax da yanıma gelen adamın jettası vardı adam daha arabasının 8 valf olduğundan bile bihaberdi; yeni modellerde 8V olacağını sanmam diyordu bide saf saf.. işte vw nin kitlesi de budur
ve tekrarlıyorum; kendini zengin zanneden küçük burjuvaların "alman" zaafını iyi kullanarak 3. sınıf alman arabasını değerinin üzerinde sunan, pazardan aldığı tshirt'ün üzerine lacoste timsahı diken zihniyete hitap eden bir markadır vw..
sonuna kadar katılıyorum.
ayrıca Climanjaro sokakta ki adamdan hiç bir farkı olmadığını kabul ederek tartışmayı bitirmiş, daha fazla uzatmaya luzum yok.
-
sizinle artık tartışmıyorum
foruma ne amaçla üye olduğu belli olan biri ile konuşacak lafım yok
sadece insanlara sataşmak için üye olmuş ve bu anlamda da 1500 küsür mesaj yazmış, tek bir mesajında bile bir kimsenin sorununu çözememiş birine ne anlatabilirim ki ben.
siz de bu adamı savunun çok da umrumdaydı.
aşağıdaki resimde kırmızı çerçeve içine aldığım yer bu adamın foruma ne amaçla üye olduğunun kanıtı.
bunu kendi elleri ile yazmış.
http://img239.imageshack.us/img239/8756/soylukaneu9.jpg
eğer ki insanlarla tartışmak için foruma geliyorsan bir taraftan da ban korkusu olacak haliyle.
adam gibi insanlarla paylaşım amacı güderek foruma gelen birisinin bu yazıyı yazma ihtiyacı olmaz...
size pugunuzla bir ömür boyu mutluluklar dilerim. bir yastıkta kocayın e mi?
Benzer içerikler
- peugeot 408 kronik sorunlar
- peugeot en çok tutulan modeli hangisi
- peugeot 307 otomatik şanzıman
- peugeot 2008 kronik sorunlar
- peugeot 408 kullanım kılavuzu
- 2008 peugeot 2024
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- 3008 peugeot 2024
- peugeot 508 2024
- pejo 4008
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X