Şimdi Ara

2.el xbox 360 alıcam yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Xbox 360 Limited edition 250 gb'lık model alıcam.
    Ancak daha önce psp'den başka konsol kullanmadım o yüzden hiçbir bilgim yok bu cihazla ilgili.
    Öncelikle fazla param yok o yüzden mecbur eski bir modelin 2.elini almak durumundayım. (Bütçem:350-400)
    * Konsolu 22" fullhd monitorde kullanıcam ve oyun oynamak dışında bluray filmlerde izlemek istiyorum. Xbox mı yoksa ps3 mü almalıyım?
    *Oyun performansı olarak hangisi daha iyidir?
    *Xbox konsol alırken nelere dikkat etmeliyim?
    *Xbox'ı kargodan aldığım da kontrol ederken nelere bakmalıyım?
    *Xbox'a 2tb'lık harddisk'imi bağlayarak 1080p(3D) film ve ya oyun açabilir miyim?

• Dostum forumdaki arkadaşlar illaki diğer sorularınıda yanıtlar ben sana 1-2 tanesini cevaplandırıcam

Harddiski bağlayarak izliyebilirmisin bilmiyorum ama xbox üzerinde maalesef bluray okuyucu bulunmuyo bu yüzden bluray bi film takarsak diski okumaz. Eğer harddisk üzerinde değilde cd üzerindeyse arşivin bu konuda ps3 tercih etmelisin . Ama oyun konsolu açısındansa ben her türlü xbox diyorum araştırmalarımı yaptım bende bu yaz alıcam xbox 250 gb slim modeli ps3'ün controller'ı bana çok basit gelmiştir her zaman tabi bu öznel bişey kişiden kişiye değişir xbox'ın controllerını daha çok beğeniyorum ele daha güzel oturuyo ve oyunlardada işe yaradığını söyleyebilirim teknosada deneme şansım olmuştu bu yüzden böyle bi yorum yapıyorum

2. El için forumda araştırma yapabilirsin ilanlar var genelde forumdakiler öyle birbirlerine tavsiye ediyolar ama ben para biriktirmiş olduğum için 0 alıcam cihazı ve şöyle bi bilgi veriyim D&R'ın şuan bi kampanyası var sitesinde istediğin xbox linkine tıklayınca oraya yorum yapıyosun jüri senin oyunu beğenirse 0 konsolu hediye olarak veriyo kampanya şuan devam ediyomu bilmiyorum ama son günleri olduğundan eminim istersen google amcadan araştır

Verebiliceğim bilgiler bunlar umarım işine yarar

Dipnot: D&R bilgilendirme amacıyla söylenmiştir herhangi bi reklam unsuru bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHipster -- 9 Şubat 2014; 20:36:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.