Şimdi Ara

2 EL SAMSUNG I PHONE NAKİT ALINIR...S3 900 lira 2el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    s3 2 el mavi vede beyaz renk full kutuludur aksesuarları vardır. telpa genpa garantilidir.

SIFIR AMBALAJINDA CİHAZ ALINIR / EVKUR TEKNOSA VS ALIŞVERİŞ MARKETLERİNDEN ALINAN SIFIR CİHAZLARINIZ NAKİTE CEVRİLİR.. !!! TERSE MAL ALINIR.. PM ATABİLİRSİNİZ...

LUTFEN PAZARLIK İCEREN MESAJLAR GONDERMEYİNİZ..

CİDDİ ALİCİ NUMARA BİRAKİRSA DONUS YAPİLACAKTİR

SIFIR AMBALAJINDA CİHAZ ALINIR / EVKUR TEKNOSA VS ALIŞVERİŞ MARKETLERİNDEN ALINAN SIFIR CİHAZLARINIZ NAKİTE CEVRİLİR.. !!! TERSE MAL ALINIR.. PM ATABİLİRSİNİZ...

SAMSUNG& IPHONE CEP TELEFONLARINIZ NAKİT OLARAK ALINIR TELEFONCULARA BOŞU BOŞUNA GİTMEYİN
    AVRUPA YAKASI FATİH AKSARAY TOPKAPI ZEYTİNBURNU CİVARI ... PM ATABİLİRSİNİZ...

KREDİ KART BORÇLARINIZ ERTELENİR !!!!!

merhaba arkadaşlar elimdeki tüm cihazları yazıyorum lütfen sorularınızı PM den yapınız...

EN BAŞA YAZIYORUM SAMSUNG CİHAZ HARİCİ TAKAS YOK !!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 23 Mayıs 2013; 13:30:48 >

• S2 gibi cihaz nedir ya.Markası modeli yokmu buların.
  • Cihaz i9070 galaxy advanced. Ancak sanalpazarda taksitle ve full kutulu sifir olarak 650 ye satiliyor hocam. Bence fiyatta revize sart...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imei numarasının klonlandığı için samsung fabrikasında uluslararası garantisi olacağını sanmıyorum çünkü fiziksel olarak cihaz galaxy s2 lakin imei numarasına bakıldığında ericson panasonic motorola vsvs. fiyat makul hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

imei numarasının klonlandığı için samsung fabrikasında uluslararası garantisi olacağını sanmıyorum çünkü fiziksel olarak cihaz galaxy s2 lakin imei numarasına bakıldığında ericson panasonic motorola vsvs. fiyat makul hayırlı satışlar hocam

arkadaşım ımeıde sıkıntı çıkmaz serviste garanti konusunda eger çıkar ise dışındaki ımeıyi tekrar yazdırabilirim.

her türlü imei yazdıracak varsa yönlerdirme yaptırabilirim isteyen olura PM den ulaşın yanlız... !!
  • Bildigimiz spot bu.. Sanliurfa halep vs gibi yerlerde bir sürü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Bildigimiz spot bu.. Sanliurfa halep vs gibi yerlerde bir sürü..

Orjinal Samsung S2 değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deeel. :)Bizim burdada istedigin samsung ürününün birebir aynisi spotu var yani ka¢ak.. 550 600 650 arasi degisiyo İMEİ 'li klonlu..
  • Spot üründür, klon ürün diyorsun. IMEI sebebiyle serviste garantisi var bari deme!!! Bu kadar da olmaz Servis o kadar aptal ki, klon cihazda Samsung IMEI'si var diye bu cihaza bakacak.
    1) Sanırsın IMEI'den garanti kontrolü yapmıyorlar (kaldı ki bu cihazlara atılan IMEI'ler eski)
    2) Servis bu cihazı gerçek Samsung mu sanacak, günümüzde anaokuluna giden 6 yaşındaki çocuk sahte olduğunu anlayabilecekken?
    3) Yukarıdaki 2 madde gerçekleşse bile, bu cihazın kullandığı parçalarla orjinal cihazınki aynı mı ki servis müdahale edebilsin?

Yani tonlarca söylenecek şey var aslında daha. Pes doğrusu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 21 Kasım 2012; 21:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Spot üründür, klon ürün diyorsun. IMEI sebebiyle serviste garantisi var bari deme!!! Bu kadar da olmaz Servis o kadar aptal ki, klon cihazda Samsung IMEI'si var diye bu cihaza bakacak.
    1) Sanırsın IMEI'den garanti kontrolü yapmıyorlar (kaldı ki bu cihazlara atılan IMEI'ler eski)
    2) Servis bu cihazı gerçek Samsung mu sanacak, günümüzde anaokuluna giden 6 yaşındaki çocuk sahte olduğunu anlayabilecekken?
    3) Yukarıdaki 2 madde gerçekleşse bile, bu cihazın kullandığı parçalarla orjinal cihazınki aynı mı ki servis müdahale edebilsin?

Yani tonlarca söylenecek şey var aslında daha. Pes doğrusu!!!

arkadaşım bu ürün birebir samsungun kendi çıkardıgı üründür klon ürün degildir.

türkiyede aynı modeli oldugu için garantisini veriyor parçaları uyumludur. ( ama uluslar arası garantisi var ise ) bendeki cihazların hangi ülke bilmiyorum ama...
    sadece anakart degişimi yapmıyor oda IMEI sorunu oluyor diye degiştirmiyor!

daha önce forumda 20 taneye yakın bu aşagıdaki linkteki cihazdan sattım... ama hepsinin referanslarını tutmadım :(

sahibinden comdanda satış yaptım referanstaki arkadaşlara sorabilirsin....

http://resim.donanimhaber.com/m_67110654/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67110654 burdan bakabilirsin.

servis şebeke sorunu ile gelirse imei ile sorun çıkarırsa yapmaz garanti dışı işlem yapar. ama kamera lcd gibi mekanik işlemleri garantiden yapar 1 sene içerisinde ise...

Breakaway

Deeel. :)Bizim burdada istedigin samsung ürününün birebir aynisi spotu var yani ka¢ak.. 550 600 650 arasi degisiyo İMEİ 'li klonlu..

sizin ordaki klon yani çakma ürünlerden degil yani birebir orjinali gibi toplama anakartı onarım görmüş tamir edilmiş ürünlerden degil..

birebir avrupa birligi ülkelerinden alınma...

kafanıza gelen şeyleri sorun pm den yardımcı olayım forumda bilende yazıyor bilmeyende yazıyor...

• Arkadaşlar polemiğe gerek yok cihaz sanırım imei klonlu cihaz yani tamamiyle orjinal lakin kayıtı panasonic vs. bir eski telin imei ile değiştirilmiş. fiyatı bence uygun hayırlı işler hocam
  • fiyatta indirim var 599 liray a sıfır cihaz.
  • arkadaşlar telefonlar güzel ben 1 hafta kadar samsung advance 9070 kullandım özellikle nvidia tegra chipset destekli ounlar harika ama fiyat nakit olarak sanalpazarla aynı en azından kredi kartı seçeneğinin olması lazım hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fosil_

arkadaşlar telefonlar güzel ben 1 hafta kadar samsung advance 9070 kullandım özellikle nvidia tegra chipset destekli ounlar harika ama fiyat nakit olarak sanalpazarla aynı en azından kredi kartı seçeneğinin olması lazım hayırlı satışlar.

millet 2 el 750 liraya yurt dışı s2 satıyor

aynı özelliklere yakın cihazı sıfırını 600 liraya almıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

quote:

arkadaşlar telefonlar güzel ben 1 hafta kadar samsung advance 9070 kullandım özellikle nvidia tegra chipset destekli ounlar harika ama fiyat nakit olarak sanalpazarla aynı en azından kredi kartı seçeneğinin olması lazım hayırlı satışlar.

hocam şimdi şöyle bir durumda var bu ve bu gibi ürünler toplama sıfırlanma refurbished vs şekilde fabrikadan geri dönmüş cihazlar olabiliyor sıfır ama ne sıfır yani? şahsen elimde bir jet mevcut bazen kafayı yer bazen görüşme yaparken ses kesilir kaldıki sıfır :)

• quote:

quote:

quote:

hocam şimdi şöyle bir durumda var bu ve bu gibi ürünler toplama sıfırlanma refurbished vs şekilde fabrikadan geri dönmüş cihazlar olabiliyor sıfır ama ne sıfır yani? şahsen elimde bir jet mevcut bazen kafayı yer bazen görüşme yaparken ses kesilir kaldıki sıfır :)

sıfırlama cihazlar nerde satılıyor hangi ülkede ne şekilde satılıyor hocam biliyormusunuz ? bilmeden bol keseden sallıyormusunuz ?

sıfır türkiyede satılan cihazlar arızalı çıkmıyormu bi tane JET cihaz almışınızda donuyormuş da neymiş O CİHAZLARIN TÜMÜ DONUYOR ARAŞTIRINDA BİRAZ ÖGRENİN !!! veya yurt dışında S3 cihazların mavi kapakları arızalı diye piyasaya geç sürülmedimi?

yurt dışından gelen her cihaz sıfırlanmışmı oluyor ? sana bi tane denk geldi diye hepsine aynı şeyi atıyorsun karalıyorsun ?

yurt dışından gelen cihazlar nedenmi çok ucuz çünkü vergi yok !! sözleşmeli cihazlardan ötürü ucuz.

1-2 tane degil binlerce cihaz sattım .. en son 650 liradan NEXUS sattım foruma bak bakalım öyle cihazlardanmı bir tane şikayet bulabilecekmisin yorumlarımda... burda referans vermeden 50 taneye yakın sahibinden comdanda sattım.

karalama yaparken düzgün yapın...

DOĞU BANKTAN ucuz diye herşeyi alanların elinde bu şekilde cihazlar patlar işte.. .

ben ilanımın arkasındayım arkadaşım her zaman

toplama sıfırlanma refurbished gibi cihazlar yok dedigim gibi cihazlar AVRUPA MALI VEDE ULUSLAR ARASI GARANTİSİ VAR....

samsung servislerinde baktırabilirsin 1 sene boyunca .... ama cihazlarda arıza bile çıkmıyorki alanlar servise götürsünler..

bu arada garanti ile bilgi sahibi olmak istiyorsan yazılarımı okuyabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_68579092/tm.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_68577341/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68579193

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıfırlama cihazlar nerde satılıyor hangi ülkede ne şekilde satılıyor hocam biliyormusunuz ? bilmeden bol keseden sallıyormusunuz ?

sıfır türkiyede satılan cihazlar arızalı çıkmıyormu bi tane JET cihaz almışınızda donuyormuş da neymiş O CİHAZLARIN TÜMÜ DONUYOR ARAŞTIRINDA BİRAZ ÖGRENİN !!! veya yurt dışında S3 cihazların mavi kapakları arızalı diye piyasaya geç sürülmedimi?

yurt dışından gelen her cihaz sıfırlanmışmı oluyor ? sana bi tane denk geldi diye hepsine aynı şeyi atıyorsun karalıyorsun ?

yurt dışından gelen cihazlar nedenmi çok ucuz çünkü vergi yok !! sözleşmeli cihazlardan ötürü ucuz.

1-2 tane degil binlerce cihaz sattım .. en son 650 liradan NEXUS sattım foruma bak bakalım öyle cihazlardanmı bir tane şikayet bulabilecekmisin yorumlarımda... burda referans vermeden 50 taneye yakın sahibinden comdanda sattım.

karalama yaparken düzgün yapın...

DOĞU BANKTAN ucuz diye herşeyi alanların elinde bu şekilde cihazlar patlar işte.. .

ben ilanımın arkasındayım arkadaşım her zaman

toplama sıfırlanma refurbished gibi cihazlar yok dedigim gibi cihazlar AVRUPA MALI VEDE ULUSLAR ARASI GARANTİSİ VAR....

samsung servislerinde baktırabilirsin 1 sene boyunca .... ama cihazlarda arıza bile çıkmıyorki alanlar servise götürsünler..

bu arada garanti ile bilgi sahibi olmak istiyorsan yazılarımı okuyabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_68579092/tm.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_68577341/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68579193

cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle karalama yapmıyorum var olanı söylüyorum hocam inanmıyorsanız buyrun forumda arama yapın i900 lerin sarj enteglerinde sorun olduğu jetlerin çoğunda sarja takıldığında dokunmatik işlevsiz olduğu yada ekranında gökkuşağı benzeri lekeler çıktığını biliyoruz ve örnekler arttırılabilirde evet haklısınız vergisi yok lakin yurt dışı satış fiyatları belli değil mi bu cihazların yurt dışındandamı vergisiz alıyorsunuz merak ediyorum doğrusu

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-GT-I9100-Unlocked-Touchscreen/dp/B0053HSZQG/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1354600219&sr=1-1&keywords=galaxy+s2

bilmeden konuştuğumu düşünüyorsun ama yanılıyorsun. Kolay gelsin hayırlı satışlar hocam...

• ahhhh bu internetten fiyat vermek ne kadar güzel iş bende sana 300 dolara link vericem nasıl olacak ?

arkadaşım taahhütlü ürünler var indirim günleri var varda var vergi almayan ülkeler var. TAX free sistemi ile vergisini iade alabiliyorsun..

ve bunun gibi binlerce örnekler var.
  • quote:

ahhhh bu internetten fiyat vermek ne kadar güzel iş bende sana 300 dolara link vericem nasıl olacak ?

arkadaşım taahhütlü ürünler var indirim günleri var varda var vergi almayan ülkeler var. TAX free sistemi ile vergisini iade alabiliyorsun..

Hocam yurtdışından gelen cihazlar 100 dolar üzeri olduğunda vergi alınmıyor mu? kaldıki 300 doloar kaba bir hesapla 550 tl yapıyor gümrük vergisi kar vs vs bu fiyat katlanır.. Neyse vardır bi bildiğiniz diyip geçiyorum.Beni yanlış anlamayın ilanınızı balatalamak amaçlı değil sorularım.Alacak olan arkadaşların aklında soru işareti kalmaz hemde bilgilenmiş oluruz.Hayırlı satışlar size..

• quote:

quote:

ahhhh bu internetten fiyat vermek ne kadar güzel iş bende sana 300 dolara link vericem nasıl olacak ?

Hocam yurtdışından gelen cihazlar 100 dolar üzeri olduğunda vergi alınmıyor mu? kaldıki 300 doloar kaba bir hesapla 550 tl yapıyor gümrük vergisi kar vs vs bu fiyat katlanır.. Neyse vardır bi bildiğiniz diyip geçiyorum.Beni yanlış anlamayın ilanınızı balatalamak amaçlı değil sorularım.Alacak olan arkadaşların aklında soru işareti kalmaz hemde bilgilenmiş oluruz.Hayırlı satışlar size..

arkadaşım fake imei attırıp kullanıyor herkez :)

bu arada ı phone 5 yurt dışında 630 dolar.. burda 2200 lira artık gerisi sen hesapla ??? benim matematik biraz zayıfta :) :)

gümrük vergiside almıyorlar hatta TAX FREE sistemi ile vergiyide geri alıyorsun ordaki alışverişlerde :) ohh mis gibi alışveriş...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.