Şimdi Ara

2.el piyasasinda gelinen son durum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülsem mi aglasam mı bilemedim.Yorum sizlerin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten amd kart almıyordum artık iyice öğrenmiş olduk ki leşi çıkmış amd kart dolacak bir kaç aya piyasa. almayın aldırmayın.
  • Sıfırdan başka kartta alinmaz artık. Bütün 2.eller madencilik için kullanılmış yıpranmış kartlar olacak

• Bu yıl sonu 2.el RX 580 nin 500 TL civarını görmesi muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 20 Haziran 2017; 12:38:48 >
  • Amd bu konuya el atmadığı için artık çoğu kişi önyargı ile yaklaşacak. Güya stok sorunu haziranda bitecekti.

• Bence madencilikten kazansalar o kartları satmazlar. İstediklerini elde edemedilerse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 20 Haziran 2017; 13:45:0 >
  • Saticisina özelden selamimizi iletin hocam DH olarak :) Karaborsa olayina dönmüs fiyatlara bakarmisiniz.. sadece bizim ülkemizde degil cogu avrupa ülkesinde de durum böyle. Bazi parayla isi olmayan gelir düzeyi yüksek ülkelerde ise bu tip olaylara ihtiyac olmadiginda onlarin stok durumu gayet iyi :)

uzaktan bakinca olaylara komik ama isin icinde olanlar icin farkli bir duygu olsa gerek, ben anlam veremeyenlerdenim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Yaktığı elektriği karşılıyor mu acaba :)
  • Kendi iş yerim olsa bu işe girerdim. Fakat ev kullanıcısı için, elektrik masrafı var. Kart fiyatlarına gelirsek talep yüksek dolayısıyla fiyatta yükselecek ama 1070-1080 parası da olmaz. Performansı belli.Seneye ucuz madenci kartı alıp, kart yanana kadar kullanırım.Mühendisler %100 yükte çalışsacak şekilde tasarlıyor. Mining yüzünden yanmış kartta görmedim.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Şuanda elektriği çıkınca 1070 17 lira bırakıyor.. Diğer kartlar ne bırakıyor bilemiyorum. Kartımı öldürme uğruna mininge bulaşmıyorum Aylık 510 lira için bi taraflarını yırtıyolar...Ha bir de borsaya güveniyosun... En büyük hata bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 21 Haziran 2017; 7:9:24 >
  • fero01 kullanıcısına yanıt
    gülemedim bile.
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    500 çok bile az kaldı o kartların çöp olmasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Yaktığı elektriği karşılıyor mu acaba :)

6 Tane rx 470 ile minelıyorum 50$ civar elektrik harcıyorum 1000$ civarıda kar/gelir elde ediyorum
  • Ben ref tasarım rx 470 i kelepire vermişim o halde (1050 tl)

Gerçi gelen parayla 2 tane RX 560 alabiliyorum ki birini aldım, stoklara girdiği vakit 2. rx 560 ile CF hevesimi gidereceğim.

• Ben biriyle konuştum bu mining kartlari kullanılırmı tekrardan diye. Adam sorun olmaz dedi. O kartları 100de 100 yükte uzun süre çalışacak bir şekilde tasarliyorlar demişti. Sizce yıpranma payları nedir ?

• mustacix kullanıcısına yanıt
    100'de 100 çalışmak için üretilen kart yok. Hiç bir donanım buna göre üretilmiyor. Miningcilerin vs. eldeki çöpleri iteleme lafı o. VRM'ler hepsinin 6-8 ay sonra pert oluyor, GPU degrade oluyor. Özetle kart 1 sene dolmadan kelepire dönüyor. PSU'da senesi olmadan (Seasonic Titanium falan değilse) voltajlar dalgalanmaya başlıyor, zayıf bir psu ise direk çöp oluyor. Büyük oynanmayacaksa saçmalıktan başka bir şey değil.
  • Bu kadar beddua ile bu kazmacılar çok yaşamaz diye düşünüyorum. Umarım da öyle olur şu RX serisine 2000 vb fiyat isteyip altına da 1080 ile takas olur yazanları gördükçe kusasım geliyor.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    7/24 çalışan bir pc ile aylık tutarlar mı bunlar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.