Şimdi Ara

2 . El pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanki sistemim

E5200
    Faxconn g31 Mv
    4gb ddr2
    Psu 300 W
    Palit g100
    Hdd 320 gb + kart okuyucu + dvd

Bu sistemi satıp üstüne 500 Tl daha ekleyip 2 . el sistem toplamak istiyorum

Öncelikle bu sistemin ederi ne kadar

Toplamak istediğim sistem İntelden Quad serisi amd den ise Amd phenom x4 gibi 4 çekirdekli islemciler

4 gb ram ekran kartını siz önerin Ve psu olarak bunu almak istiyorum.http://www.hepsiburada.com/liste/tx-powermax-400w-3xsata-3xide-6pin-pci-e-bilgisayar-power-supply-txpsu400s1/productDetails.aspx?productId=bd304778&categoryId=1012

Sistemden beklentim crisis 2 orta gta 4 orta gta 5 düşük

Önerilerinizi bekliyorum

Bu arada monitor cozunurluk 1600x900

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdilik sadece q8200/q6600 gibi bir işlemci ve yanınada (kaliteli bir 300w ise) gtx750ti alıp devam et bahsettiğin oyunları bahsettiğin ayarlarda oynamanı sağlayacaktır sonraysa i3/i5 ikilisinden birine terfi edersin :) toplamda 500tl maliyeti olacak bu işin sana ekran kartını sıfır alırsan:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx-750-ti-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-.aspx

12v kanalından 190-200w veren bir power supply bu ekran kartını çalıştıracaktır rahatlıkla işlemciyide değiştirince yüksek ayarlarda rahatça oynarsın bu oyunları hele o çözünürlükte çok çok çok rahat oynarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 11 Mayıs 2015; 23:15:02 >

• O işlemciler benim anakartla uyumlu değil malesef :(

• g31 chipset anakarta sahipsin uyması gerekiyor...

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000376

q8200s uyumluymuş faz yapısı kötü diye uyumsuz göstermişler S serisi quad işlemciler alabilirsin bulamazsanda e8200 tarzı bir işlemcide yetecektir merak etme

e8xxx serisi dışında işlemci alma ama 7lere falan bakma hiç quad8200s falan bulursanda kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 11 Mayıs 2015; 23:35:00 >
  • E serisi almam artık çift çekirdek öldü bu sistemle devam edip yanına r7 250 alsam

• Quad serisinin en duşuk olani q6600 taksam nolur acaba 775 pinli degiomi bu islemciler

• Öldü fakat single core kuvveti q6600den iyi olacağı için bazı oyunlarda sana avantajı çok olacaktır diye düşünüyorum q6600 alma 95w bir işlemci faz yapısı kötü anakartın sadece 65w işlemci önerilmiş e8600 falan bakın q8200s bakın derim ucuz işlemciler bunlar işini görürler

r7 250'yede boşuna para verme 500tl bütçen varsa dediğim gibi yap en mantıklısı bu çünkü daha sonra paranı biriktirip i5 veya i3 işlemciye terfi edersin terfi ettiğinde elinde r7 250 gibi bir ekran kartı yerine doğru dürüst oyun oynayacağın 750ti olmuş olur...
  • 750 Ti darboğaz yapmazmı

• sistemine 750ti eklersen gta5i normal ayarlarda oynayabilirsin diye düşünüyorum
  • Darbogaz yapacagi oyunu oynayamayacagin anlamina gelmez... Sadece daha yuksekte oynayacakken dusukte daha dusuk fpsde oynayacaksin hic oynayamamaktan iyidir :) ileride islemciyi degistirincede boylelikle bidaha ekran karti alma masrafindan kurtulmus olacaksin

Darbogaz olmayan kart alsan daha fazla fps alabilecegin anlamina gelmez bu arada islemcinin el verecegi maksimumu alacaksin 750ti ile :)

• Eyw cinayet13

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.