Şimdi Ara

2. El Palio düşünüyom Polo'da olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Milyar civarında VW Polo da aynı civarda ama FIAT yedek parça bakımından daha ucuz olduu için tercih etmeme sebep olabilir ama tam karar veremedim tam. bu fiyata sizin tavsiyerleriniz varmı başka.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 8 Şubat 2006 9:53:45 >

• 1.2 8v 75 hp veya 1.2 16v 80 hp lik Palio iyidir
  • 1.4 olmazmı
  • 1,4 ü neden istiyorsun palio alacaksan zaten sen ekonomi düşünüyorsun. 1,2 aracı ben kullandım gayet seri bir araç ama yol tutuş kalite berbat.temiz polo alırsan inan sana daha az masrafsız olur.ama kilometresine dikkat
  • arkadaşım palio alacaksın ki hiç tavsiye etmem 1.2 16v olan modelini al. ben 2002 1.4 el palio kullandım. Yol tutuş berbat. yakıt ekonomisi desen ondan berbat. yinede illa palio diyosan dediğim modeli alman seninn yararına olacaktır...
  • 1.2 16v benzinli için en iyisi

min 2002 model makyajlı tipde bu motor var

ben de makyajlı palio kullandım ve gayet memnun kaldım

ilk tipden çok daha iyi ve sorunları giderilmiş.
  • 99 model 1,6 16 v al kesinlikle bırak 1.2 yi 1.4 ü
    4 yane yay 15 jantlar bi devil eksoz bi filtre
    araba yılan gibi
    araba mermi gibi olur
    SÜPPERRRRRR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palio konusunda haklı olaiblirsiniz ama işte servis yedek parça bakımından ucuz diye ben düşünmüştüm... Polo araçlar nasıl bilmem sorun çıkarırmı yedek parça gerçekten çokmu pahalı servis falan kullananlar varsa söyleyebilirmi???
  • yetkili servise gidersen hepsi pahalı...
    palio ile polo karşılaştırılamaz bence :)
  • Ben de 1.4 EL kullandım, 2000 model. Yol tutuşu kendi çapında idare ediyor da, yakıt tüketimi beni çok üzmüştü. Tek tesellim, seri olması idi.

Sonra biraz pişmanlık hissettim. Oto pazarını gezerken araba alacağım sıralar, bir Corsa vardı ecotech motorlu, bir de 1.2 Palio vardı, temizdi. Ama fiyatları 1 milyara yakın fazla istenmişti. Pazarlıkla inerdim.

Bence 1.2 Palio bulabilirsen daha ekonomik ve yeterince güçlüdür, Polo ile karşılaştırınca.
    1.4 alacaksan kenin Polo al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurBJK

Ben de 1.4 EL kullandım, 2000 model. Yol tutuşu kendi çapında idare ediyor da, yakıt tüketimi beni çok üzmüştü. Tek tesellim, seri olması idi.

Sonra biraz pişmanlık hissettim. Oto pazarını gezerken araba alacağım sıralar, bir Corsa vardı ecotech motorlu, bir de 1.2 Palio vardı, temizdi. Ama fiyatları 1 milyara yakın fazla istenmişti. Pazarlıkla inerdim.

Bence 1.2 Palio bulabilirsen daha ekonomik ve yeterince güçlüdür, Polo ile karşılaştırınca.
    1.4 alacaksan kenin Polo al.

Peki Polo 1.4 Yakıt bakımından nasıl
  • Ekonomi istiyorsan uno al.Bakımı servisi ucuz ve çok dengeli bir arabadır.40 yıldır yapılan yılın otomobili dalında yılın otomobili seçilmişti.(rSenesini bilmiyorum.)Sadece şehir içinde biraz çok yakar ama görüşüm palio dan daha iyidir ekonomi isteyene.
  • temiz bulabilirsen ve temiz olduğundan eminsen polo al. tofaş çoğu arabadan fazla yakar. 1.2 16v olsa da. her ikisinin de 2. eli iyidir. poloyu da özel serviste bakımlarını yaptırırsan fazla masraflı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 10 Şubat 2006 13:25:07 >
  • 12ytl ye polomu verebilirim sana uzerinde 1.750 milyonluk sıralı lpg sistemi var 100 bin lira yakıyor askere gidecem satmazsamda kapatacam arabayı garaja donuste binerim
  • quote:

Orjinalden alıntı:
    2. El Palio düşünüyom Polo'da olurmu

olmaz
    sen git palio al.
    halk arabası.temiz temiz bin yedek parçasıda ucuz.
  • uzun yola çıkmayacaksan pailo iyidir hele istanbuldaysan zaten arabanın yol tutuşunu anlamazsın trafik nedeniyle hem dediğin gibi parçaları daha ucuz bi de palio tip olarak çok değişmediği için satarken fiyatı çok düşmez ama polo'larda her sene nerdeyse tipi tamamen değişiyor buda fiyatının otomatikman düşmesine neden oluyor.bi de donanım özellikleri karşılaştırmanda fayda var.
  • hehehe palio takoz be polo nun yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapimnet

hehehe palio takoz be polo nun yanında

aman ne komik

takoz dediğin daha hesaplı ve bizim yolara da daha uygun .

ben 4 sene bindim 120 le viraja girmedikten sonra ne yol tutuşu problem yaratır

ne de uzun yolda yorar .zaten süsoansiyonu yumuşaktır .

sen takoz görmemişsin.
  • palio ile polo aynı kefeye konmaz

bu ikisi arasında polo yu tek geçerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

palio ile polo aynı kefeye konmaz

bu ikisi arasında polo yu tek geçerim...

bana diyorsan

ben aynı kefeye koymadım ki

daha hesaplı(bakım yedek parça) ve yüksek olması bizim malum bozuk yollarımızda avantajlı

palio ayrıca gayet konforlu ve rahat .

beki en önemli özelliği bu.

süspansiyonu yumuşak arabaya takoz denemez.

polo ile punto rakip zaten bunu herkes biliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.