Şimdi Ara

2. El Motosiklet almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3000-3500 civarı bir motosiklet alıp evin önünde çalılmak istiyorum ev sitede ve yollar sakin çok rahat çalışılabilecek. Düşük hızlarda süreceğim için şuan için sadece kask almayı planlıyorum.

Şimdi bu ikinci el motor alma olayı nasıl olacak? Motoru babamın üstüne alsak bile motor sahibinin buraya getirmesi gerekecek(evin yakınında noter var)
    Motordan hiç anlamıyorum motordan anlayan tanıdığım da yok elimde patlar mı?
    Bir ay sitede çalıştıktan sonra ehliyet alacağım.

Bu ilk yol. İkinci yol ise 1-1,5 yıl daha para biriktirip güvenli sürüş eğitimi alıp motor hakkında bir şeyler öğrenip tüm ekipmanı alıp ehliyeti almak. Bundan sonra şehir içinde her hangi bir yerden alsam da sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. (ort 6500 tutuyor)

Hangisini seçmek daha mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scooterda honda beat ile çalışabilirsin ucuzdur hem çabuk elden çıkarırsın. Vitesli istersen ybr 125 tavsiyem olacaktır. Yine ucuz ve elden çabuk çıkacak bir motor.
  • dragonborn95 D kullanıcısına yanıt
    Ehliyetini al zaten orda temel kısımları öğreneceksin.
    Daha sonrasında bütçen varsa GİS akademi
    Tarzı yerlerden güvenli sürüş eğitimi alip oyle motosiklet al
    Öğrenicem adi altında motosiklet alırsan en azindan 1 2 hafta sonra ben öğrendim zaten bari yakın yerlere gideyim demeye başlarsın (insan bu durmaz yerinde) ozaman başına is acıla bilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 125 cc'den yukarı alma.
  • açık açık alma , acele etme.
  • diğer kullanıcıların aksine tavsiyede bulunayım ekipmanlarını tamamladıktan sonra 2. el 150cc lik bir cg 150, mondial vulture mr 150 veya bajaj boxer al fiyatları 2000-3000tl

hızla işin olmadığını söylemişsin düşük hızlarda düşe kalka öğrenirsin, 50cc 100cc alırsan bir süre sonra yetmeyecek tekrardan 3-4bin tl bayılacaksın

zaten ilk motorun ile bakımını onarımını kendin öğreneceksin yolda da kalacaksın devireceksin de, gidipte ilk motorunu enjeksiyonlu bir model alma

aldığın motor belgeli olsun (ruhsat plaka yoksa bile fatura kesin olsun)

herkes 50cc önerirken ben gidip ehliyetsiz trafiksiz alanda sürmek için 150cc kuba pars aldım(2bin tl ye aldım tekrar 2000tl ye sattım), şuan kullandığım motor mondial rx3i evo 250cc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxjean2007 -- 26 Mayıs 2018; 20:47:24 >
  • Plastik cup hariç her şeyi alabilirsin. Sana tavsiyem 2. el yamaha 2006-2008 model arası 125 lik ybr yada honda 2006-2008 model arası 125 lik cbr bunlardan fiyatları genelde 3-6 bin arası değişiyor ama çok sağlam motorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz eski olsun, apache olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.