Şimdi Ara

2.EL Max.850 olacak OYUN TELEFONU !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip derecede android cihazlara taktım .oyun için xperi play var ama qualcom 205miş çok eski X5 hariç telefon önerebilirmisiniz ?

Özellikler :

Oyun için ideal olsun

ekranı çok büyük olsun.

ICS 4.0 güncellenebilsin

flsh performansı yeterli olsun

ŞUANDA KAFAMDA HTC DESİRE HD İLE SONY ERİCSSON ARC VAR SİZİN FİKRİNİZ NELERDİR ?

• oyun telefonu için xperia xplay iyi tercih olur , youtube dan telefonun oynattagı oyunllara bakmanda fayda var ,zira telefonun performansı oldukça iyi
  • Bahsettiğin iki model arasından ben olsam arc alırdım. Tasarım olarak daha hoş. android 4.0 güncellemesi de alacak.
  • bende htc desire hd de kaldım güzel makinaya benziyor nasıldır ? arc ile arasında kaldım :(
  • qualcom 205 dediğin adreno 205 ise, bir çok oyunu oynatan iyi bir gpu dur.

dediğin özelliklerde arc tavsiye edebilirim.
  • oyun için xperia play daah iyi seçim olacaktır. zira oyun firmaları bile oyunu androidde ilk olarak bu cihazda sunuyorlar. diğer cihazlara 1-2 gün sonra çıkarıyolar
  • desire hd ye hiç bakma :D Ona 4.0 güncellemesi gelmeyecek zaten... xperia play iyidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARC BABADIR...
  • Ne Arc'ı Ne Desire HD'si.Tabii ki de çift çekirdekli işlemcisi adreno 220 Gpu ile HTC Evo 3D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

Acayip derecede android cihazlara taktım .oyun için xperi play var ama qualcom 205miş çok eski X5 hariç telefon önerebilirmisiniz ?

Özellikler :

Oyun için ideal olsun

ekranı çok büyük olsun.

ICS 4.0 güncellenebilsin

flsh performansı yeterli olsun

ŞUANDA KAFAMDA HTC DESİRE HD İLE SONY ERİCSSON ARC VAR SİZİN FİKRİNİZ NELERDİR ?

Xperia play in oyun konusunda rakibi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.