Şimdi Ara

2. el Macbook Pro Alacağım Fiyat Uygun Mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 model Macbook pro alacağım 2. el. Gördüğüm ilandaki özellikler iyi fakat fiyatı size danışmak istedim ilk defa Macbook alacağım için.

Özellikleri:

İşlemci: Intel i5
    Ekran: 13inch
    Ram: 8GB
    SSD: 240GB

Satıcının verdiği fiyat 3250 tl. Pazarlık da yapmıyor.

Ram ve SSD upgrade için ne kadar ücret ödediniz dediğimde Ram'lere 500 tl, SSD'ye 700 tl verdim dedi. Bana çok uçuk geldi. Asıl sorma sebebim bu. Bilgili arkadaşlar fikir verirse sevinirim

• Mid 2012 modelinin sıfırı şu an vatanda 2800 tl. Sizin baktığınız bu modelse arkanıza bakmadan kaçın bence. RAM in en fazla 150-200 tl harcarsınız en fazla. Ssd işini fazla bilmem ama o da en fazla 300 tl olur.2012 ya da 2013 te retina ekranda çıktı o modelse bi yorum yapamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat banada çok yüksek gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihakbulut84

Mid 2012 modelinin sıfırı şu an vatanda 2800 tl. Sizin baktığınız bu modelse arkanıza bakmadan kaçın bence. RAM in en fazla 150-200 tl harcarsınız en fazla. Ssd işini fazla bilmem ama o da en fazla 300 tl olur.2012 ya da 2013 te retina ekranda çıktı o modelse bi yorum yapamam.

Teşekkürler. Dediğiniz gibi satıcı bariz sallamış. Upgrade edilmiş haliyle ayni özelliklere sahip 2.800'e buldum. Retina ekran değil maalesef.
  • Dün 100 liraya 8 gb ddr3 ram aldım nasıl 500 lira o ram?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaragol6 -- 4 Mayıs 2016; 16:45:57 >
  • 3100 gibi düşünülebilir. Çünkü 240 GB SSD fiyatları epey yüksek. Ama istenilen fiyat yüksek bence de.
  • Ohoo aynı makine bende var 240 SSD'li, o fiyat ne öyle dalga mı geçiyor adam. RAM'lere 500 SSD'ye 700 vermiş. Herkesi kendi gibi keriz sanıyor herhalde rahat rahat yalan söyleyebildiğine göre. Ben 70 dolara almıştım Sandisk Ultra III'ü, RAM'ler de o kadardı diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Ohoo aynı makine bende var 240 SSD'li, o fiyat ne öyle dalga mı geçiyor adam. RAM'lere 500 SSD'ye 700 vermiş. Herkesi kendi gibi keriz sanıyor herhalde rahat rahat yalan söyleyebildiğine göre. Ben 70 dolara almıştım Sandisk Ultra III'ü, RAM'ler de o kadardı diye hatırlıyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler. Konuyu açma sebebim ilk defa macbook pro alacağım. Hani upgrade etmek daha mı fazla ücrete tabii oluyor gibisinden yoksa adam bariz kazıklamaya çalışmış :) Aynı özelliklere sahip 2800'e buldum onu alacağım. Kıbrıs'ta yaşadığımdan dolayı daha ucuzunu Türkiye'den getirtme şansım da olmuyor maalesef.
  • MetalOxide kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pahalı. Retina olsa tamam da, o makine o fiyatı etmez. SSD'siz RAM'siz bulursunuz 1500-1600 liraya, 400'e de en kral update'i yaparsınız. Kıbrısa kargoyla göndermiyorlar mı neden alamıyorsunuz buradan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Hocam çok pahalı. Retina olsa tamam da, o makine o fiyatı etmez. SSD'siz RAM'siz bulursunuz 1500-1600 liraya, 400'e de en kral update'i yaparsınız. Kıbrısa kargoyla göndermiyorlar mı neden alamıyorsunuz buradan?

Hocam o civarda fiyata rastlayamadım nette. Bulabildiğim en ucuzu, 2000 tl idi. Link atma durumunuz var ise inceleyebilirim. Kıbrıs'a kargoyla gönderiyorlar fakat yurtdışı kabul edildiğinden çok gereksiz bir ücret + gümrük ödemek zorunda kalıyorsunuz. Hani burdakiyle ayni fiyata denk gelecekse burdan inceleyerek almak daha mantıklı gibi geliyor.
  • ohoo ram'ler 3-4 ay önce pahalıydı 8'i değil 16'lık sodimm kiti 380TL civarında bir fiyata aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 10 Mayıs 2016; 3:30:15 >
  • Aynı modelin SSD ve RAM takviyesi yapılmış olanı bende var, bu fiyata satılıyorsa acilen satıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.