Şimdi Ara

2. El Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye gideceğim ve küçük kompakt bir laptop arıyorum. Ultrabooklar hoşuma gidiyor. Dokunmatik olur olmaz farketmez önemli olan performansı benim için. mac olmadıgı sürece kesinlikle 120hz altı ekrana sahip bir laptop istemiyorum. Bataryası uzun gitmesi önemli çünkü fişte kullanmak istemiyorum böyle rahatça taşıyım hafif kompakt zarif bir model istiyorum. macbook dışında bataryası iyi olan çok imkansız duruyor ama şansmızı deneyelim. Zevkim anlaşılması adına hoşuma giden, tasarımlarını beğendiğim laptop modellerini sizlerle paylaşacağım:

- HP OmniBook Ultra 14

- Asus ZenBook 13

- Asus RogFlow X13/Z13

- Asus ProArt PX13

- Dell XPS 13

- Apple MacBook M1

Aslında numpadli olması tercihim ancak numpad olunca ekran boyutu büyüyor bu yüzden touchpadinde numpad olan bazı modeller var, dolayısıyla onlar önceliğim olmak zorunda kalıyor.

(oyun oynamayacağım derken bunu tammaen hayatım işten ibaret olacak sananlar oluyor sadece rahat taşımak istediğmi belirtiyorum yanlış anlaşılmasın, mesela canım sıkıldı elime aldım fi,şe gerek duymadan yatarken elimde veya dizimde tutup akıcı bir şekilde dizi film izleyebileyim. oyun oynayacağım zaman yani ağır oyun oynarsam takarım anca fişe takarsam gta, spiderman bu gibi oyunları 60fps oynatsa zaten iyidir anlamına gelir ve batarya önemini tekrar söylüyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• yazdığınız proart 60hz. rogflow lar harici ekran kartlı bu da şarjdan yer. verimlilik odaklı olarak 256v 258v işlemcilere bakabilirsiniz.

Lenovo Yoga 7 2-in-1 Intel Ultra 7 258V 32GB 1TB SSD Freedos Fiyatı

Thinkpad x9 aura edition var ama fiyatları tuzlu.

Daha güçlü ama şarjı biraz daha giden ryzen ai 7 350 de var. sahibinden'den surface 11 pro'da bakabilirsiniz.

macbook m1 alırsanız max bir sene daha güncelleme alır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2100tl'ye 2. el telefon önerisi
    4 yıl önce açıldı
    2.el araba tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.