İkinci El Kitap
Sahaf Tozu ve Kitap Kokusu: Mutlu Sahaf Deneyimi
Selamlar arkadaşlar,
Gerçek kitap tutkunları bilir; bazen bir kitabın kokusu, kapağındaki bir yaşanmışlık izi veya sayfalar arasındaki eski bir not, o kitabı sıfırından çok daha değerli kılar. Son zamanlarda hem uygun fiyatlı hem de gerçekten "temiz" ikinci el kitap arayışındayken yolum Mutlu Sahaf ile kesişti.
İnternetten ikinci el kitap alırken hepimizin çekinceleri olur (sayfası eksik mi, çok mu yıpranmış vs.). Ancak Mutlu Sahaf, bu konuda gösterdiği özenle sahaf kültürünü dijitale çok güzel taşımış. Özellikle kütüphanesini genişletmek isteyen ama artan kitap fiyatlarından yorulanlar için harika bir sığınak diyebilirim.
Kendi siteleri olan ikincielkitap.gen.tr üzerinden her kategoriye ulaşabiliyorsunuz. Ben özellikle raflar arasında kaybolmayı sevenlerin "Sahafiye" ve "Nadir Eserler" kısmına bayılacağını düşünüyorum.
Neden bir bakmalısınız?
Gerçek Stok Bilgisi: Sitede ne görüyorsanız o geliyor.
Hızlı ve Özenli Paketleme: Kitaplar zarar görmeden, özenle ulaşıyor.
Ekonomik Çözümler: Yeni kitapların ateş pahası olduğu şu dönemde ilaç gibi geliyor.
Eski kitapların o büyüleyici dünyasına girmek, yarım kalmış hikayeleri tamamlamak isterseniz mutlaka bir ziyaret edin derim. Linki buraya bırakıyorum:
🔗 Web Sitesi: İkinci El Kitap
Keyifli okumalar, kütüphaneniz bol kitaplı olsun!
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0