Bildirim
2.el iphone x mi red mi note 10 pro mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer soru XS vs note 10 pro olsaydı, kesinlikle XS derdim. Ancak X serisi oldukça hatalı bir seri oldu. Tavsiyem note 10 produr. Eski iphone vs yeni android'de tercih her zaman yeni android olmalı.
-
çan çin tellerle ugraşma :)
-
2017'de ilk çıktığından bu yana x kullanıyorum, ne hatası var, on numara telefon?
-
Bahsettiğim mesajım telefonlarla içli dışlı ilgilenenler içindi. Normal kullanıcılar için elbette kusursuz bir telefon olarak görülebilmesi çok normal. Ama en azından iphone XS 1 hafta deneyimleme şansı bulursanız, sanırım daha iyi farkedeceksiniz.
-
Ben bir süre 10s'i araştırdım ama prosu dururken 10s alınmaz diye karar kıldım. Benim tercihim note 10 pro.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone X in durumu iyiyse pil salığı filan eğer kötüyse Xiaomi mi note 10 pro al pil sağlığı doksandan aşağı olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X