Şimdi Ara

2. el iPhone 5 alımı (tecrübeliler içeri.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,2. el iphone 5 buldum cocuktan imei kodunu aldım sim locked diyor çocuk hayır sim unlocked diyor türkiye'de kullanıyorum diyor yurt dışında yaşıyoruz burdada kullanıyorum diyor farklı hatlarla geveyli de değil telefon kafam karıştı sitede kontrol edityorum ime adresini locked diyor sitelerin dediği dogru mu acaba kazıklanmak istemiyorum

• +++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanı kurcalayan birşey varsa alma hocam bu kadar basit. Dünya kadar 2. el ilanı var illa ki bulursun ilk önce bakacağın şey referansları olmalı satıcının sonra elden alabiliyorsan elden al cihazın donanımınıda test etmiş olursun böylelikle.
  • Geçen hafta 950TL ye simlocklu iphone 5 aldım kendime. Telefon ufak bir ezilmesi dışında tertemiz bir telefon. Macaristan T-Mobile'dan alınmış. Gevey ile kullanıyorum şuan ve simfree telefondan hiç bir farkı yok. İmeisi de yolcu pasaportuna kaydedilmiş. Yani diyeceğim eğer telefon temiz ve fiyatı uygunsa kaçırma derim.
  • Sim kart tak dene kesin çözüm

Tr simkart tabiki

Not: kayıt durumunu unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Aralık 2013; 22:36:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.