Şimdi Ara

2.el iPhone 4 Almak Mantıklı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu zamanda iPhone 4 almak mantıklı mı veya o paraya alınabilecek farklı bir cihaz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 31 Temmuz 2012; 17:44:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geveyli icin oldukca pahali.Simfreeler 1000-1100 arasi giderken o fiyata geveyli almak mantikli degil.Simfree almani oneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Geveyli icin oldukca pahali.Simfreeler 1000-1100 arasi giderken o fiyata geveyli almak mantikli degil.Simfree almani oneriyorum.

Peki 1100 Tl ye beyaz 2 aylık yurtdışı simfree 16 gb için fiyat nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaNEFES

quote:

Geveyli icin oldukca pahali.Simfreeler 1000-1100 arasi giderken o fiyata geveyli almak mantikli degil.Simfree almani oneriyorum.

O fiyata size tertemiz 14 ay daha garantisi bulunan iphone 4 vereyim faturali garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

quote:

O fiyata size tertemiz 14 ay daha garantisi bulunan iphone 4 vereyim faturali garantili

Sadece gittigidiyor üzerinden alışveriş yapıyorum siz o fiyatın üzerine birde komisyon koyarsanız beni aşar teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Eger pasaport kaydi varsa fena fiyat degil.2 aylikmis birde.

• 1150 ye taksitli sekilde verrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

1150 ye taksitli sekilde verrim

Pm gönderdim.

Konuya dönersek şu zamanda iPhone 4 almak mantıklı mı veya o paraya alınabilecek farklı bir cihaz var mıdır?
  • güncel
  • 3de mantikli 2de talep meselesi isini goruyorsa ve yipranma suresince isini gorecekse neden olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

3de mantikli 2de talep meselesi isini goruyorsa ve yipranma suresince isini gorecekse neden olmasin

Pil durumu beni endiselendiren 1 yil once 3g kullaniyodum yarim gun gidiyodu :)

• O fiyatin biraz ustune arastirarak s3 alinabilir o konuya yeni yorum yaptm onu da incele :)

Ben 4s i stress testine tabi tuttum yani full uygulama ve menu gecisi foto video 3 saate yakin gitti pil hava 35 dereceden yuksek ve nemliydi.. Yaz aylarnda bende pilden sikayetciyim ancak kisin iyi gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

O fiyatin biraz ustune arastirarak s3 alinabilir o konuya yeni yorum yaptm onu da incele :)

Ben 4s i stress testine tabi tuttum yani full uygulama ve menu gecisi foto video 3 saate yakin gitti pil hava 35 dereceden yuksek ve nemliydi.. Yaz aylarnda bende pilden sikayetciyim ancak kisin iyi gidiyor..

Androidden biktim acikcasi iOS kadar guncelleme destegi vermiyor urunlerine

• İphone 4 ler 2 sene doldurdu. Sahipleri araştırsa biraz ücretsiz olarak unlock yapabilir bence
  • Oyun oynayacaksaniz 1150 tl veriyorsaniz az daha kasip 1250-1300 Tlya 4S almaniz daha mantikli hatta benim gibi 1100 Tl'yada bulabilirsiniz belki.Ama simfree olmasina dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyun oynayacaksaniz 1150 tl veriyorsaniz az daha kasip 1250-1300 Tlya 4S almaniz daha mantikli hatta benim gibi 1100 Tl'yada bulabilirsiniz belki.Ama simfree olmasina dikkat edin.

Oyun oynamayi sevmiyorum yeterince konsolum var (ps3,x360,vita vs) sadece mesaj arama internet icin kullanacagim.

• quote:

quote:

Oyun oynayacaksaniz 1150 tl veriyorsaniz az daha kasip 1250-1300 Tlya 4S almaniz daha mantikli hatta benim gibi 1100 Tl'yada bulabilirsiniz belki.Ama simfree olmasina dikkat edin.

Oyun oynamayi sevmiyorum yeterince konsolum var (ps3,x360,vita vs) sadece mesaj arama internet icin kullanacagim.

O zaman 4 yeterli hatta 3Gs bile yeterlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl ye garantili turkiye urunu 16 gb siyah aldim arkadaslar saolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.