Şimdi Ara

2. El Fiyatı 0 Fiyatından Fazla olan araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hyundai Araç Fiyat Listesi, Hyundai Araba Fiyatları | Hyundai Türkiye
    https://www.hyundai.com/tr/tr/arac-satis/arac-fiyat-listesi

Fiat Italia
    Fiat Araç Fiyat Listesi - Fiat Fiyat Listesi | Fiat
    https://otomobil.fiat.com.tr/otomobil-fiyat-listesi

2. El fiyatları sıfırdan fazla olan o kadar çok araç varki, insanlar alırken hiç mi sıfırının fiyatına bakmaz veya ilana koyarken sıfırına bakmadan ilana konur, piyasada fiyatların suni olduğunun en basit örneği fiyat listelerine bakınca ortaya çıkıyor.

NOT: Bu durumda olan çok model var. tüm araç firmaları için

• Aracı satma niyeti olmayan ama bi koyalım ne teklifler gelecek görelim zihniyeti ile ilan açanlar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Aracı satma niyeti olmayan ama bi koyalım ne teklifler gelecek görelim zihniyeti ile ilan açanlar yüzünden.
    o niyette olanlardan dolayı, o araba o kadar ediyorsa benimkide şu kadar edip diyerek 2. elde fiyat arttıran al satçılar ve galericileri de unutmayalım.
  • Bu sıralar Seat Leon'lar böyle. Sıfırın liste fiyatı 179.000 lira, malum sitede 200.000 lira dolaylarında onlarca satılık var. Çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaeagle

o niyette olanlardan dolayı, o araba o kadar ediyorsa benimkide şu kadar edip diyerek 2. elde fiyat arttıran al satçılar ve galericileri de unutmayalım.

Alıntıları Göster
    Ben arada ilanlara bakarım, bugünlerde benim aracın fiyatına bakıyorum.

Ben iki yıl önce 155.000 e aldım, benim araç ilanları şuan 220-230 aralığında hatta 240 yazanlar bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Bu sıralar Seat Leon'lar böyle. Sıfırın liste fiyatı 179.000 lira, malum sitede 200.000 lira dolaylarında onlarca satılık var. Çok ilginç
    daha bir buçuk ay önce kardeşime hurda teşvikli sıfır leon 1.6 dizel otomatik FR aldık, 166.500

hurda teşviği bitti, liste fiyatının 179 olması bu sebebden olsa gerek, ama ikinci elde 200 yazmak ne demek.

ilan verilen sitede her önüne gelen ilan verince böyle oluyor.
  • quote:

Ben arada ilanlara bakarım, bugünlerde benim aracın fiyatına bakıyorum.

Ben iki yıl önce 155.000 e aldım, benim araç ilanları şuan 220-230 aralığında hatta 240 yazanlar bile var.

Alıntıları Göster
    Araba prim yapabilir buna bir şey demiyorum ama insan sıfır fiyatının üzerinde bir fiyatı ilana koyarken nasıl yazıyor onu anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Araba prim yapabilir buna bir şey demiyorum ama insan sıfır fiyatının üzerinde bir fiyatı ilana koyarken nasıl yazıyor onu anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Sıfırının üzerine fiyat yazanları zaten sallamıyorum ama benim araç için konuşuyorum, evet prim yapar fiyatı artar ama bu kadar afaki fiyat artışı balon bence, o fiyatlara satıldığına inanmıyorum.

Fiyatları görünce ben bile dedim, bu kadar ediyorsa satayım benim aracı diye, ama bi taraftan iyi oluyor, onlar sayesinde gerçek değerinde aracını satmak isteyen daha çabuk satar.

• Yaklaşık 1 asır önce boşa dememiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sıfırının üzerine fiyat yazanları zaten sallamıyorum ama benim araç için konuşuyorum, evet prim yapar fiyatı artar ama bu kadar afaki fiyat artışı balon bence, o fiyatlara satıldığına inanmıyorum.

Fiyatları görünce ben bile dedim, bu kadar ediyorsa satayım benim aracı diye, ama bi taraftan iyi oluyor, onlar sayesinde gerçek değerinde aracını satmak isteyen daha çabuk satar.

Alıntıları Göster
    sırf bu kadar tutarsızlığı gördüğüm ve görüştüğüm ilan sahipleri burunlarından kıl aldırmadığı için piyasa normale dönene kadar araba almamaya karar verdim.

eğer satmak istiyorsanız ve o fiyatları veren varsa karar sizin.

• quote:

sırf bu kadar tutarsızlığı gördüğüm ve görüştüğüm ilan sahipleri burunlarından kıl aldırmadığı için piyasa normale dönene kadar araba almamaya karar verdim.

eğer satmak istiyorsanız ve o fiyatları veren varsa karar sizin.

Alıntıları Göster
    Yok hocam satmak gibi düşüncem yok, o fiyatlarada inanmıyorum, zaten satıldığınada pek inanmıyorum açıkçası.

zamanında aracını satmak isteyen satılmadığı için iki ay ilanda kalan, sonra ilana kapora alındı yazan ama aslında almayan, aklınca bak kapora veren bile var görüntüsü vermeye çalışan üç gün sonrada satışa devam yazan ama üç ay sonunda hala arabasını satamayıp galeride istediği fiyatın 15.000 tl altına takasa vereni biliyorum

• 157 bin tl verip 2. el egea almak

yolda yürürken yerde 157 bin tl bulsam yine kıyıp alamam
  • Sıfırı bulunmuyorsa gayet olabilecek bir durumdur.

Kimileri için 5-10 bin lira birşey ifade etmez. Hayalindeki arabaya hemen binmesi onun için yeterlidir.
  • Piyasa çok berbat bir duruma gelmiş, araba almaktan vazgeçeceğim nerdeyse, 75bine çıkıyorsun piyasası olan araba tercih etmeye çalışıyorsun ve durum ortada 10-12 yaşlarında arabalara istenen fiyatlar 80bin liraya kadar istiyorlar, 3-4 sene önce bu paralara sıfır araba alınıyordu, piyasa mahvolmuş arkadaşlar
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Aynı durum vw ve skoda için de geçerli. 2 ay önce 175 bine aldığım octavianın 2019 model ikinci eli 175-210 bin arası. Araç satılmıştır diyenlerin beyanı doğruysa eğer ortalama 190-195 bine de satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.