Şimdi Ara

2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazotşist

1000 TL'ye çelik subap değişimi yapan ve atmosferik motora chiple 40% artış sağlayan yer neresi söyleyin hemen oraya gidiyorum

Şurada arkadaş 1.000TL telaffuz etmiş, yıl 2013 şimdi maliyet ve işçilik biraz artmış olsa 1.200-1.300TL gibi olur, diye tahmin ediyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74867076/tm.htm

%40'ı geçelim, 124bg+49.6bg= 173.6bg gösteren dyno verisini şuraya koyana kadar bana göre uyduruk işten öte değil..
  • quote:

yada baz model çıkacak.

Demissin ya hocam baz donanımı inceleyebileceğim bi link var mi nedir ne değildir diye(bütün modelleri incelesem karsilastirsam). Eğer baz çıkarsa ederi 28 midir @Panthér

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

quote:

yada baz model çıkacak.

Demissin ya hocam baz donanımı inceleyebileceğim bi link var mi nedir ne değildir diye(bütün modelleri incelesem karsilastirsam). Eğer baz çıkarsa ederi 28 midir @Panthér

Baz donanım aracın aleminyum alaşım jantlar yok, kapı kolları siyah plastik, sis farı yok.

İçeri de direksiyon üzeri hiç tuş yok, direksiyonda ve göğüs de gri kaplama ve piano blackkaplamalar yok, direksiyon deri kaplama değil,
    kapı içi ve ön göğüs kumaş kaplamalar yok(gri plastik),koltuk döşemeleri zayıf/kalitesi kumaş. Arka camlar manuel(çevirmeli)

Kısacası; Almış kullanan arkadaşlar var ise kusuruma bakmasın, ama Baz donanımı ben almam ona Cruze diye binmem.

2009 yılında Türkiye'ye ilk girdiğinde baz model araçlar 109bg'lik lacetti motoru ile geldi(lpg'ye tam uyumludur) onlardan olma
    ihtimaline karşı ruhsattan kW değerine bakmak lazım. 2009 sonunda gelip 2010 tescili almış olanlar olabilir. 2010 yılından itibaren
    bu getirilen baz donanımlar 113bg'lik Ecotec motor oldu. Ama her ne kadar 113'lük de olsa yine de baz model...

80kW 109bg XE (1.6)
    83kW 113bg XER (1.6)

Görsel;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=79361972

Evet baz model çıkar ise ederi 28 diyebiliriz. Ama LS çıkar ve mazisi temiz ise, lpg subap masrafını göze alıp aracı hemen kapabilirsin

Hele! LS Plus ise, kap gitsin.

Cruze konusunda ön bilgi için ilk mesajı okumakta fayda varhttp://forum.donanimhaber.com/m_30883332/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Eylül 2015; 22:12:02 >

• fiyat güzel hocam alınır. 2012sini satıyorum ben de düşünürseniz mesaj atabilirsiniz.
  • araba pert çıktı arkadaşlar, önden dokundurmuş hava yastığı açılmış çekme belgeli.

araba doluydu ls model çok hoşuma gitti ama pert olması içime sinmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

araba pert çıktı arkadaşlar, önden dokundurmuş hava yastığı açılmış çekme belgeli.

araba doluydu ls model çok hoşuma gitti ama pert olması içime sinmedi.

Ben demiştim zaten fiyatta bir anormallik var diye, temiz cruze istiyorsan 2010 ların temizleri 35ten başlıyor.
  • plaka okutmalar, atmosferik olanında yüzde 40 sadece yazılımla artışlar, turbo beslemeli modeliyle atmosferik arasındaki bariz performans farkını farkedemeyenlerin araç ile ilgili yorumlarını ciddiye almayın, onlara da uyup araç tercihi yapmayın

geri kalan için uzun yıllardır kullanılan bildiğimiz opel lerin motoru, yeni nesil çoğu araçların çoğu subap problemi yaratır lpg de, araç genel olarak oturaklı güzel bir araba, pert mevzusunda da aracın kazalı halinin resmi varsa ona bir bak bence, çok mühim birşey değilse uygun fiyata binebilirsin, bir de sigortacın varsa kasko sigiorta ne kadara çıkıyor ona baktır tabi
  • Araba yetkili serviste sağlam yapılmışsa, kaza fotoları falan varsa ben olsam yine alırım. Satarken siz de ucuza satarsınız. Piyasası 35 demişler 28 e 35 lik arabaya bineceksiniz. Satarken yine 28 e satacaksınız.
  • kazalı hallerinin fotoğraflarını aldım
     2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı)

ekleme: çekme belgeliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 9 Eylül 2015; 14:14:28 >

• buda kendi çektiğim fotoğrafları
     2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı) 2. el Cruze, ne yapmalı yardım lütfen (pert çıktı)

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Temiz cruze varmi bilmem ama twmiz aveo var. Ancak bu fiyatlara zor.
    Manuel ltz dusuk kmde hb aveoyu 30 bulabilirsin. İlla cruz dersen iyi arastirman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında, köpekbalığı kasalı lancer alabilseniz iyi olur.

• Güzel toplamışlar ama, ön tampon wtcc yani design edition tamponu, arka normal :) Arabanın sütunlarında hoparlör var, eğer önceden vardıda daha sonra değişmediyse PLUS olmayanlarda yok o. Benimkinde yok mesela. Ama diğer her şeyi normal LS paket.
    Pert kayıtlı araç ne çıkacağı belli olmaz yine de, kasko bile yapılamıyor diye biliyorum.
  • cooLpapa kullanıcısına yanıt
    Hocam pert olunca pek içime sinmedi o yüzden yaramaz bana

• pert lafını duyunca hemen korkmayın, pert araç demek katlanmış takla atmış araç demek değildir her zaman ki zaten o tarz araçlarla uğraşmak onları yapmak para kazandıran ve yapıldığına değen bir iş değil, araç böyle ufak çaplı vursa airbagleri açsa bile perte çıkabiliyor çoğu zaman eğer kaskoluysa, herkes için araç tercihi farklıdır ama aynı paraya b sınıfı bir araç değil de c sınıfı araca binmek mümkünse hiç bakmam isterse ağır hasar kayıtlı olsun onu alırım, yeterki araç düzgün yapılmış olsun
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    ya şeytan da dürtüyor al diye, araba çok hoşuma gitti de 1- piyasadan çekilmesi 2- pert kaydı , Allah etmeye yarın bir gün acil para ihtiyacı olsa çok büyük sıkıntı olacak. pert olmasa alacaktım zaten de o da tuz biber oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.