Şimdi Ara

2. El araçtan çıkan Araç Takip sistemi hakkında bilgi alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. El bir araç aldım eşim için.
    Araca geri görüş kamerası taktırırken içinde bir araç takip sistemi çıktı.
    CR200 diye bir modeli var Sigara paketinden biraz büyük.
    İçinde Vodafone sim kartı var, hatta numarasının etiketi yapıştırılmış.
    Ayrıca motor durdurma rölesi falan da vardı.
    Önce bir kıllandım bir çeşit otomobil hırsızlığı yöntemi midir diye, hani uzaktan motoru durdurup, aracın yerini bilip, yedek anahtarla al git falan diye.
    Gerçi iki anahtarı da aldım ama, belki çoğaltılmıştır kim bilir. Zaten direk söktük sistemi.
    İçindeki Sim kartın numarasını sorgulattım ama rehberde kayıtlı değil.

Aracı aldığım kişi kiralık ya da şirket aracı olup olmadığını bilmiyor, ilk sahibi değil.
    Araç aslında çok eski değil, 2013 62.000KM. Öyle bir sıkıntısı da yok motor sağlam, sadece çamurluk boyalı çıktı 550TL kazası var, yani KM oynaması yok gibi, fiyatı da piyasa fiyatı 3 aşağı 5 yukarı.

Şuna benziyor

Nedir fikirleriniz?

Vodafone bilgi verir mi?
    CR200 takip sistemi (israil malı bir ürün) hangi firma kullanır.
    Geri görüş taktırdığım adamlar araç takip de yapıyor, Filo Türk'e sor dedi, ama muhattap bulabilir miyim?

Nerden öğrenebilirim aslını astarını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 4 Eylül 2015; 22:21:28 >

• Hocam arac rent a car veya filo arclaci degilse kisi kendi taktirmis olabilir guvenlik icin.Aracin ne oldugunu belirtmemissiniz ama genelde filo araci olarak kullanilan araclardan degilse kendisi taktirmis olma secenegi daha fazla agir basar ama filo araci olarak tercih edilen modelse %75den fazla toplu olarak butun filo araclarima taktirmislardir.

Arac takip sistemi satan firmalarla iletisime gecin hatta anlasirsaniz kensiniz bile kullanaya drvam edebilirsiniz guzel bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 1.2CVVT
    Filodan ziyade kiralık araç olabilir.
    Filolar benzinli i20 kullanmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 4 Eylül 2015; 23:08:29 >
  • Araç takip sistemlerini genel ağırlıklı olarak filo sahibi şirketler, rent a car firmaları, personel çalıştırıp altına araç veren firmalar kullanıyor. Nadiren de olsa şahıslar güvenlik amaçlı kullanabiliyor.
    Cihazın üzerinde mutlaka araç takip sistemi firmasının bilgileri vardır. En azından markasından bulabilirsiniz.
    Mesela benim şahsi aracımda aromil marka araç takip cihazı var.www.aromil.com isterseniz buradan iletişime geçip size bilgi verebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuul79 -- 26 Ocak 2017; 13:7:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.