Şimdi Ara

2. el araç alırken masraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ilk aracım olacak pek bilmiyorum tahmini ne kadar masraf , sigorta vs. çıkar

bir de gençlere çok sigorta çıkıyor diyorlar babamın üstüne alsam arabayı ne kadar fark eder.Aydınlatırsanız sevinirim .

• Noter 110 TL civarı (Plaka değişimi olmadı)
    Sigorta 4 yıllık ehliyet 35 yaş ilk araba için 410 TL tuttu(benim araç aldığım kişi için aynı araç 275 Tl tutmuş), yaş ehliyet süresi önceden sigorta müşterisi olma, kazasızlık gibi kriterlere göre değişiyor.
    Hepsi bu kadar
  • Noter masrafi cikar sigorta masrafi cikar yasina kaza geçmişine plakaya vs gore lastikleri kotu araba alma bakimsiz araba alma bunların hepsi masraf. Muayenesi yakin araçtan fiyat kir. Araç kullanmaya devam edeceksen kendi üstüne al masraf çok bunları göz önünde bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notere yanılmıyorsam 106 lira gibi bir bedel ödedim. 30 yaş, geçmiş temiz ve ilk arabam olan 98 Astra'yı 329 TL'ye trafik sigortası yaptırmıştım. Ama yeni aracım olan 2008 308 1.6 HDI aracımı babamın üzerine aldım. O'nun da 2006'dan beri devam eden kaskosu hasarsız idi. Trafik sigortası çok farketmedi. Fakat kasko farketti. 850 TL'ye Full kasko yaptım. Araç benim adıma alınsaydı bu bedel yaklaşık 1.500 TL olacaktı.

Yani, eğer aracınız kasko yapılacak bir araçsa babanızın adına almanız daha doğru olur. Yok sadece trafik sigortası yapılacak, nispeten ucuz bir araçsa kendi adınıza alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 20 araç 22 yaşında ilk aracım olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık'ta muayenesi var nasıl sokacam muayeneye onun masrafı var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.