Şimdi Ara

2 Ekran kartım var nasıl değiştireceğim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar benim samsung marka np550p7c model olan bir laptobum var ve aygıt yöneticisinde 2 aded ekran kartı görünüyor birisi intel hd graphics 4000 birisi ise amd readon hd 7600M ben biçok forumda yazılar okudum videolar izledim araştırmalar yaptım 2 gündür sadece amd yi kullanmak için 100 tane şey yaptım ve denedim güncellemeler olsun silip yüklemeler olsun ama başaramarım inteli aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığımdada oyunlar açılmıyor sanki amd yokmuş gibi onu devreye sokmuyor iki sürücüyüde güncellemeyi denedim ama inteli güncelleyemedim hata verdi güncellemiş gibi göründü bazen sonra yeniden başlat dedi başlattıktan sonra aynı halindeydi amd catalysti güncelledim biçok kez ondada bi seçenek vardı birçok kişide bunu ayarlamak için o bende bi türlü çıkmadı son sürümde olmasına rağmen deli oldum 2 gündür amd yi kullanmamın bi yolu varsa bana yardım ederseniz çok sevinirim anlatmayı unuttuğum ama denediğim şeyler olabilir siz bana hatırlatırsınız yorumlarınızla eğer konuyu yanlış bir yere açtıysam affola yardımlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.