Şimdi Ara

2 Dizüstü Bilgisaayr Arasında Kaldım Yardımcı Olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Farklı Marka Ve Fiyatları Farklı Ben Pc Den Pek Anlamam Bana Hanqisinin Daha İyi Olduqunu Söyleyebilirmisiniz...
    NoteBook'ların Özllikleri Aşağıda Türk Telekomun Verdiği Bilgisayarlar...

2 Dizüstü Bilgisaayr Arasında Kaldım Yardımcı Olurmusunuz ? 2 Dizüstü Bilgisaayr Arasında Kaldım Yardımcı Olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRises4You -- 28 Temmuz 2010; 12:17:18 >

• Arkadaşlar Yardımcı Oluack Yokmu ???
  • Merhaba,

HP'nin laptopı çok daha iyi

İyi günler

!HephaistoS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hepha -- 28 Temmuz 2010; 12:28:33 >
    Casper:
    TTNET Faturasına: 24 ay 49TL Taksitle (1176 TL)
    Kredi Kartına: 12 ay 89TL Taksitle (1068 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRises4You -- 28 Temmuz 2010; 12:25:13 >

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi
  • HP daha iyi bence hem işlemcisi güzel hem ram fazla ayrıca ekran kartıda güzel bence HP
    Daha Fazla Göster
  • tabiki de hp baksana i3 var. Bu devirde daha i3 ü göremeyenler var.

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • pahalı olan daha iyidir

hp,caspera göre kat be kat üstün..hem fiyattanda belli oluyor

o fiyata başka markalarada bak..misal toshiba..
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz
    pahalı olan daha iyidir

insanımız böyle düşündüğü icin kazıklanıyor hep işte. Benim 1350ye aldığım laptop ikisini de her türlü döver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

Bu senin ne için kullancagına baglı iş ders için kullancaksan 2. laptop yeter ama oyun oynuyacam dersen 1.laptoptakınden daha iyisi lazım o ekran kartıyla birşey yapamazsın

oha hd 5430 neyine yetmiycek. İnsaf be insaf ben de hd 3600 var onla bile gta4 , cod 5 , cod 4'ü çok iyi oynamış biriyim.
    Ama hala imzası Y.O.K
    Benime birgün imzam OLACAK . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

Hp:
    TTNET Faturasına: 24 ay 72TL Taksitle (1728 TL)
    Kredi Kartına: 12 ay 129TL (1548 TL)
    Casper:
    TTNET Faturasına: 24 ay 49TL Taksitle (1176 TL)
    Kredi Kartına: 12 ay 89TL Taksitle (1068 TL)

onun yerine bu çok daha iyidir.aydınlatmalı klavye,hd 5650 ekran kartı da var.bence bunu al.

http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

hekın

Olm Ellerinde Hp Kalmamış Ve Peşin Almıcam Sadece Telefon Faturasına Yansıcak Ücret...

eğer oyun oynuycaksan en az bu linktekini alamalısın bu aralar vatanda indirimli kaçırma derim
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5740g-434g50mn-as5740g-core-i5-430m-2.26ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6cm-1024mb-hd5650-wv7pre/productdetails.aspx?I_ID=45357

İyi günler

!HephaistoS!

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

hekın

Olm Ellerinde Hp Kalmamış Ve Peşin Almıcam Sadece Telefon Faturasına Yansıcak Ücret...

git kredi kartına taksitle bunu al.o gösterdiğin 2 bilgisayardan da çok daha iyidir.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650

• Ben de şimdi toshibalara bakıyorum da toshiba oyun için iyi midir birde şu i5 olayı nedir ayrıca ekran kartının ram den kullanan daha mı iyidir bunlar hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.