Şimdi Ara

2 DEHA 1 HİKAYE: HANNİBAL LECTER VS SHERLOCK HOLMES 8. BÖLÜM: Tehlikeli Oyun Başlıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
10
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

2 DEHA 1 HİKAYE: HANNİBAL LECTER VS SHERLOCK HOLMES 8. BÖLÜM: Tehlikeli Oyun Başlıyor

(En Son Oy Tarihi: 10.5.2017)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel

• 8. Bölümü bu akşam paylaşmaya çalışacağım... Bu arada Sherlock Holmes ankette baya önde

• Attım favorilere hocam. Devamını bekliyoruz

• Yorumunuz için teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim

Bu akşam yeni bölümü paylaşmaya çalışacağım

• Yukarı

• 2 DEHA 1 HİKAYE: HANNİBAL LECTER VS SHERLOCK HOLMES 8. BÖLÜM: Tehlikeli Oyun Başlıyor

Hikaye için güzel bir kapak buldum
  • Normal şartlarda sherlock hannibali bozuk para gibi harcar amma gelgelelim hannibal gibi renkli bir karakter karsisinda kibiri rakibini kucumsemesine ve kendini zor duruma sokmasina sebep olacaktir.

Yine normalde cogunlukla malumunuz dr watson pek çok sefer sherlocku kendini soktugu zor durumlardan kurtarir. Bu hikayede ise dr. watson yok ve hannibal gibi bir adama pacayi bir kez kaptirdin mi kelle paca yapar adamı.

Guzel bir mucadelenin ardindan sherlockun harcanacagini düşünüyorum.

Bir de şundan kesinlikle eminim ki sherlock ölse bile hannibalın ipligini pazara cikaracaktir bir sekilde.

Ozet gecelim bir de sherlock favori oldugu bu oyunu kibrinden dolayı kaybeder.

-----

Bir de not duseyim sherlock biraz sönük kalmış senin yanina gelip ne oldu fln diye olayı soracak biri değil malum dun aksam bi kadin cesedi yemissin diye cikarimi yapar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Normal şartlarda sherlock hannibali bozuk para gibi harcar amma gelgelelim hannibal gibi renkli bir karakter karsisinda kibiri rakibini kucumsemesine ve kendini zor duruma sokmasina sebep olacaktir.

Yine normalde cogunlukla malumunuz dr watson pek çok sefer sherlocku kendini soktugu zor durumlardan kurtarir. Bu hikayede ise dr. watson yok ve hannibal gibi bir adama pacayi bir kez kaptirdin mi kelle paca yapar adamı.

Guzel bir mucadelenin ardindan sherlockun harcanacagini düşünüyorum.

Bir de şundan kesinlikle eminim ki sherlock ölse bile hannibalın ipligini pazara cikaracaktir bir sekilde.

Ozet gecelim bir de sherlock favori oldugu bu oyunu kibrinden dolayı kaybeder.

-----

Bir de not duseyim sherlock biraz sönük kalmış senin yanina gelip ne oldu fln diye olayı soracak biri değil malum dun aksam bi kadin cesedi yemissin diye cikarimi yapar :)

Yorumunuz için teşekkür ederim Bu akşam yeni bölüm paylaşamadım çünkü yeni bölüm için güzel bir kurgu düşünüyorum Sherlock Holmes karakterini daha iyi yansıtmayı amaçlıyorum; 7 bölümdür Sherlock karakterini yazarken kendimi frenliyorum ama gelecek bölüm hikaye hareketlenecek... Hatta gelecek bölümün ismini söyleyeyim "8. Bölüm: Oyun Başlıyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 18 Ocak 2017; 23:4:52 >

• 8. Bölümü yazmaya başladım bugün paylaşacağım

• 8. Bölümü paylaştım arkadaşlar umarım hoşunuza gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy Manson

8. Bölümü paylaştım arkadaşlar umarım hoşunuza gider

Sherlock oturuyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy Manson

8. Bölümü paylaştım arkadaşlar umarım hoşunuza gider

Sherlock oturuyor hocam.

Teşekkür ederim Dediğim gibi Sherlock karakterini yazarken kendimi frenliyordum ama artık oyun başlıyor

• Yukarı

• Hocam 8. Bölümü paylaştım

• Ozzy Manson kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle Hannibal'ın şu sözü çok hoşuma gitti.
    “Eğer beni sorgulamaksa amacınız, zahmet etmeyin; hemen anlarım“
    Tam Hannibal Lecter konuşma tarzına uygun olmuş. Ve de Sherlock da biraz zorlamış sınırları.
    Bu arada Hannibal bence biliyor. Sherlock'un onun hakkında insan eti pişirdiğini ve katil olduğunu ancak içinde saklıyor.
    Güzel olmuş devam
    Bu bölüm dengeli olmuş.
  • Ozzy Manson kullanıcısına yanıt
    Hocam seve seve 9.bölümü yazmak isterim izin verir misiniz ?
    Arada şiir yazıyorum ama yani yazarım Hannibal konuşma tarzını felan da biliyorum kitaplarını filmlerini en az 2 kez tekrar tekrar izledim ve okudum
  • Hadi bakalım

Diğer bölümleri bekliyorum

• Çok güzel olmuş bu bölüm her iki karakterin de küstahlığını açıkça görebiliyoruz. Beklediğim kalite bu işte

• @soldierrrr Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim Hocam kusura bakmayın ama kendi kafamda oluşturduğum bir kurgu var; 9. Bölümün içeriği de neredeyse oluştu kafamda... Yani sizin teklifinizi reddetmek zorundayım

@UgandaBukalemunu Bekleyin hocam hikaye daha güzel bir hal alacak

@Sast Yorumunuz için teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim Umarım bu kaliteyi devam ettirebilirim

Bu arada kimse Dr. Watson'ın gelişini kutlamamış

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.