Şimdi Ara

2 cihaz arasında kaldım(noolur yardım kafam cık karısık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 urun arasında kaldım noolur yardım ben izmir ciglideyım burdan bırı varsa bana yer verebilirmi. cihazları alabilecegim bi yer

1. cihazhttp://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2269411

2.cihazhttp://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2269462

param=120 ytl
    istedigim özellikler=video olcak, resim bakılcak ,1gb,renkli ekran,e-book,flash disk özelligi ve dıs görünüsü tatmin edici olcak
    ok?? yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lord_of_the_Rogue_ -- 3 Temmuz 2006; 17:31:36 >

• ikiside maalesef merdiven altı üretimi....1.cisi iPod Nano taklidi,2.cisi'de Sansa'ya benziyor...İkisininde özellikleri aynı sayılır kafana göre takıl...Hatta aynı yerdede üretilmiş olma ihtimali var....
  • bilemiyorum ikisi de markasız...
  • cin malı aletler bunlar guven olmaz ama tabi bu paraya isteklerini ancak bunlar karsılar. rahatlıkla alıp kullan ama sorun oldugunda ne karsında uluslararası bir sirketi bulabilirsin ne de yardım alabilirsin. bunun dısında ben dinlemedim ama sesinin pek kotu olmadıgı yazılmıs birkac yerde ama bu kişiden kişiye gore degişir. emin ol kaliteli bir mp3 player ve kaliteli bir kulaklıktan doya doya muzik dinledikten sonra bu ve bunun gibi aletlere bırak elini surmeyi bakmıyacaksın bile. bu benim gorusumdur. tabiki sen hiç bir fark duymayabilirsin de. onemli olan insanın duyma yetenegi. kimisi senin mp3 playera verecgin paranın 2 - 3 hatta onlarca katını kulaklıklara veriyor. e adamlar bosuna vermiyor herhalde ama dedigim gibi duyabilene.

dedigim gibi fazla birsey bekleme. ama isteklerin ve paran goz onune alındıgında baska caren yok. işini gorur. simdiden hayırlı olsun alacagın player.
  • sagolun benım zaten sony manyak kulaklık var bı sorum kaldı
    1.sinde dısarı ses yok 2.sinde var hangisi cunku benım ıcın rahatlık ıyı olmalı yanı kulaklıksız ses isi. kullanan arkadas varsa bunların dısarı sesı nasıl bilgi verebilir mi veya goruntu farkı yasarmıyım?kullanım saati falan fark nedir? kullanan varsa acıklayabılır mı??

yas itibariyle para konusunda sıkıntı var tabi(14)
  • alma derim parana yazık biraz biriktir git iyi bi şey al
  • ok saolun tesekurler bakarım hangısını alcagıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: artis

sagolun benım zaten sony manyak kulaklık var bı sorum kaldı
    1.sinde dısarı ses yok 2.sinde var hangisi cunku benım ıcın rahatlık ıyı olmalı yanı kulaklıksız ses isi. kullanan arkadas varsa bunların dısarı sesı nasıl bilgi verebilir mi veya goruntu farkı yasarmıyım?kullanım saati falan fark nedir? kullanan varsa acıklayabılır mı??

yas itibariyle para konusunda sıkıntı var tabi(14)

Yaşına yakın biri olarak(16) sana tavsiyem: Maddi durumunu bilmiyorum ama bu yaşlarda heves ve para ikilisi önemli! Tecrübe işte! Ama ben derim ki biraz zorla kendini kaliteli bişeyler al : Creative, Philips vs. boşuna paranı harcama... Böyle ürünlerde garanti çok önemlidir. Ben 3 - 4 yıl önce Sony Walkman alacaktım. Araştırdım en iyisini buldum. TeknoSA da 200 - 250 arası değişen bi fiyatı vardı ama sırf fiyat içim doğubanktan 100 - 120 arasındaki bi fiyata aldım(fiyatı tam olarak hatırlamıyorum). Sonuç mu? 1. Kulaklık girişinde 2. Kaset çeviren motorlarda sorun vardı. Sonradan anladım tabi bunları. O Walkman hala elimde! Ona bakar bakar ders alırım. Bence sen de git kendine ucuz ama kaliteli Creative, Sandisk ve ya Philips gibi markalara bakarsan küçük fiyatlara iyi makineler bulabilirsin. Philips fiyat olarak iyi ama kalitesini bilmiyorum ama Sandisk ve Creative ki ikisinin arasında baya fark var ama ikisinden birini kullanmanı öneririm. Fiyat-Performans-KALİTE

• vay be yeni nesil zehir gibi geliyor
  • saol dediklerine bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.